Acum că te-ai familiarizat deja cu mine și proiectul acesta frumos prin intermediul căruia vreau să-ți arăt cât de mișto este să fii părinte tânăr, dar și cât de simplu este să împaci familia & cariera atunci când ți-ai găsit echilibrul, a sosit momentul să îți fac și primele mărturisiri video.

Dacă până acum ți-am arătat câteva montaje cu activitățile noastre super fun, m-am gândit că ar cam fi cazul să și stăm la povești. Cum altfel decât printr-un vlog.

Cred că va fi interesant pentru tine să mă și vezi confesându-mă în fața camerei video pentru că este exact ca și cum aș fi în fața ta. Vreau să vezi că omul din spatele acestor rânduri este la fel de relaxat și când să în fața ta și își pune sentimentele pe tavă.

Cum ar fi acum. Uite, am ales să îți fac deja primele confesiuni:

O să ai întotdeauna și varianta scrisă a aventurilor mele alături de Ana și Ingrid, însă când simți că trebuie să ne și vedem la față, mă găsești pe canalul meu de YouTube: Daddy Cool!

Unde te aștept cu drag și unde poți comenta, pune întrebări dacă ai vreo nelămurire sau unde îmi poți sugera chiar ce subiecte să abordez în următoarele vloguri!

Ce noroc pe capul nostru cu tehnologia asta. Putem să interacționăm foarte bine, chiar și atunci când suntem la niște kilometri semnificativi distanță! Cool, huh? 🙂

 

Cu drag,

DaddyCool