DaddyCool Carina Balasa NUK

Am reușit, din nou! Alături de NUK am ajutat un copil bun să-și ducă visul un pic mai departe. Mi-am dat seama în timp ce m-am apucat să scriu că nu v-am spus aici, pe blog, faptul că am luat un premiu important la gala Webstock 2018. Mai exact, locul 2 la categoria Best Social Good Campaigns, cu proiectul meu de suflet, „Amintiri din copilărie”. S-a întâmplat acum o lună, dar nu știu de ce nu am scris pe blog. Poate pentru că eram prea prins cu filmările episoadelor care au mai adus încă unui copil bun șansa de a visa mai mult.  Vă invit să aflați despre cine este vorba și ce vedete m-au ajutat să fac acest lucru posibil.

Pentru cel mai recent caz pentru care am luptat, și-au pus amintirile din copilărie la bătaie Randi, Aurelian Temișan, Chef FOA și doamna Irina Margarina Dristor. Ăh, pardon, Irina Margareta Nistor. Scuze, e complicat puțin cu numele dânsei, dar știu sigur că nu se supără fiindcă e de un umor fin și ironic absolut fantastic această doamnă minunată.

Ei bine, încă o lună din viața proiectului meu, „Amintiri din copilărie”, singurul VLOG 100% caritabil din România, se încheie cu bine.Eu și partenerii mei avem un motiv în plus să zâmbim fiindcă am reușit să ne ducem misiunea la bun sfârșit: 2000 de euro vor ajunge la un super copil. Carina Bălașa este numele fetei pentru care am muncit și este o luptătoare. Vine dintr-o familie monoparentală în care mama se luptă să-i susțină visul de a deveni campioană mondială la badminton. Cu toate neajunsurile de care au parte, Carina este un elev model la școală, dar și un sportiv foarte bun. E disciplinată, ambițioasă, deja campioană națională. Așadar, merita din plin să luptăm pentru ea.

4 episoade, peste 101.000 vizualizări,  2664 de Reacți, Comentarii și SHARE-uri!

 

Sponsorul acestui caz au fost prietenii de la NUK, iar cu ajutorul vostru am putut să depășim cele 100.000 de vizualizări de care aveam nevoie pentru ca donația oferită de ei să ajungă la Carina. Așadar, vă mulțumesc tare mult și vouă penru implicare.

Mulțumesc fiecărui invitat în parte pentru că m-a inspirat cu câte ceva și pentru că mă inspiră în fiecare zi cu pasiunea, dedicarea, entuziasmul și bucuria pe care încă o manifestă pentru meseriile lor.

Dacă ați ratat interviurile cu ei, vă rog să vă așezați confortabil în fotolii și să le dați PLAY:

RANDI:

 

CHEF FOA:

 

AURELIAN TEMIȘAN:

IRINA MARGARETA NISTOR:

 

Mulțumesc tare mult și prietenilor de la Caroli, fiindcă mi-au susținut proiectul încă de la început. Și le-am demonstrat că nu au făcut deloc o alegere greșită! Sper să continuăm împreună aventura și anul viitor.

NUK a fost sponsorul acestui caz și îi mulțumesc tare mult pentru implicare!

 

Încă o dată, mulțumesc prietenilor de la NUK pentru că au sponsorizat acest caz. Surpriza vine tot de la ei pentru că vor sponsoriza și cazul următor. Yeeeeiii! Trăiască NUK, al cărui site cu o mulțime de super produse, în puteți accesa AICI! 🙂

Tot despre niște biberoane foarte bune de-ale lor, alături de un concurs foarte drăguț, am scris AICI.

Acestea fiind spuse, vă mulțumesc pentru tot sprijinul. Lupta pentru copiii din medii defavorizate continuă! 🙂

Cu drag, DaddyCool!