Dragilor, continuăm seria acțiunilor de bine, iar de data aceasta vă încurajăm să donați pentru o campanie super simpatică, inițiată de Danonino. Beneficiarii sunt copiii din medii defavorizate, evident. 🙂

Acțiunea este susținută de Carrefour, drept urmare găsim urne în 30 de magazine Carrefour la nivel național, în care puteți să donați haine, rechizite sau jucării pentru copiii din medii defavorizate. Se apropie cu pași repezi începerea anului școlar, iar noi le putem fi alături.

Vă încurajăm să donați din lucrurile în stare bună de funcționare, dar de care copiii voștri nu mai au nevoie!

După cum știți, eu le predau alor mei lecția altruismului de mult, așa că nu mi-a fost greu să o conving pe Ingrid să facem repede un pachet pentru copii, imediat ce am aflat despre campanie. Beneficiarii vor fi copii aflați în grija Asociației Umanitare Concordia, iar eu vă încurajez să le predați copiilor voștri lecția bunătății, a empatiei și a donatului. Să donați este un gest atât de simplu, dar care poate aduce o bucurie imensă celor în nevoie. În plus, poate dezvolta niște principii super sănătoase celor mici.

Și vreau să vă mai spun ceva: la ajutorul vostru, Danonino va dona copiilor 10.000 de produse și 10.000 de caiete pentru școală.

 

Aici găsiți lista de magazine Carrefour, unde puteti dona: https://www.danonino.ro/cutiuta-cu-minuni-de-la-uriasi-mici-si-buni

Mai multe detalii, v-am dat în VLOG-ul dedicat special acestui proiect:

 

Mai aveți timp doar până pe 8 septembrie, așadar spor la donații. 🙂

Cu drag, Robert.