A sosit momentul să pornim în AVENTURILE FAMILIEI COOL! Din 1 Octombrie, în fiecare VINERI, la PRO TV, în cadrul emisiunii Vorbeste Lumea! În același timp, vedeți aventura completă în VLOG-uri pe care le lansăm săptămânal, în fiecare vineri, pe canalul nostru de YouTube: Liberi Pe Uliță. Primul episod ne duce pe Valea Doftanei. 🙂

Dragilor, a sosit momentul să aducem la lumina zilei un proiect tare drag nouă, pe care sper să-l îndrăgiți și voi tot mai tare: AVENTURILE FAMILIEI COOL. Mi-am dorit să revin în echipa emisiunii „Vorbește Lumea”, dar alături de întreaga familie, făcând un lucru de care suntem mega pasionați: să călătorim, cum facem de 6 ani constant, și să ajutăm oamenii de acasă cu informații utile.
Proiectul are ca scop să ajute toate familiile care sunt în căutare de locuri speciale, unde să poată petrece timp de calitate alături de copii. Conectați cu natura, departe de agitație și de toate sursele de stres pe care ni le generează, în general, orașul.
Visul nostru este să aducem content din ce în ce mai valoros pe partea de travel, lifestyle și parenting. Iar timpul să aducă pe canalul nostru de YouTube o gașcă de familii pasionate de călătorii și de experiențe aparte, de dezvoltare personală. De tot felul de aventuri speciale, din fiecare latură a vieții.

Primul episod ne găsește cazați la MIRA by ATRA, cea mai nouă unitate de cazare semnată ATRA. Unitatea este destinată familiilor cu copii.

Am testat și noi locul din Valea Doftanei și v-am dat toate detaliile legate de șederea noastră acolo, în VLOG!

Așteptăm cu bucurie feedback și sugestii pentru primul episod și vă invităm cu drag să dați un SUBSCRIBE canalului nostru!!!
De asemenea, dacă știți ale locuri faine care merită explorate pe Valea Doftanei, nu ezitați să ni le spuneți și nouă!
Cu drag, Robert & the cool fam!
Hai să ne vedem și pe celelalte canale sociale:
Instagram: DaddyCool.ro & Ana Novic