Dragilor, știți cât de mult accent punem noi, ca familie, pe educație. Chiar luna viitoare am să vă dau un mare anunț cu privire la acest lucru, dar până atunci mă bucur să fiu parte din campanii ale unor branduri care susțin educația și ajută copiii să aibă parte de ea. Haideți să vă spun cum puteți câștiga premii în valoare de mii de euro și laptopuri care vă pot ajuta prichindeii să fie în pas cu informația.

Ca și anul trecut, BIC vine în sprijinul copiilor, fie că sunt în clasa zero, școala primară sau chiar gimnaziu. Dacă mai țineți minte, și în 2020 am povestit despre un concurs prin care brandul investea în educație. Ei bine, anul acesta se întâmplă același lucru și tare mă bucur. Cu atât mai mult, cu cât este un an special pentru noi, fiindcă Ingrid începe clasa zero. Și, sincer, cred că am eu mai mari emoții decât ea. :))

Eu țin foarte mult la educație, dar cea făcută cu blândețe, care să ajungă la inima copiilor. Aristotel spunea că „să ne educăm mintea, fără să ne educăm inima, înseamnă că nu ne educăm deloc”, iar eu cred foarte tare în acest lucru.

Dragostea pentru cunoaștere pornește de la lucruri simple. Iar educație se face mai întâi acasă.

 

Iar dragostea pentru cunoaștere pornește de la lucruri simple, cum ar fi ustensilele pentru scris sau colorat. Prin creion descoperă și reproduc emoționați copiii noștri literele, prin culori controlează emoționați o poveste vizuală și tot așa. Educația pornește mai întâi de acasă, tocmai din acest motiv este datoria noastră să ne stimulăm copiii din punct de vedere intelectual. Bineînțeles, în ritmul lor, astfel încât dragostea pentru cunoaștere și curiozitatea să se păstreze.

Ieri am primit și noi un set de produse BIC, iar Ingrid a fost super încântată de compas: „WOW, de când îmi doream așa ceva”. Iar eu, inspirat fiind de o persoană, chiar îmi pusesem în gând zilele trecute să îmi cumpăr un stilou. Ei bine, am primit unul, iar ieri l-am folosit imediat să scriu într-un jurnal de călătorii. Pe care îl am de ceva vreme, dar în care nu apucasem să scriu nimic. Probabil nu era complet, fără un stilou. 🙂 Ei bine, acum au început și în jurnal Aventurile Familiei Cool.

Cum funcționează campania „Prin educație, investim în viitor”?

 

Mecanismul campaniei BIC este foarte simplu, iar tot ce trebuie să faceți voi este să cumpărați produsele lor, până pe data de 19 SEPTEMBRIE 2021, în valoare de cel puțin 49 de lei. Apoi trebuie să înscrieți bonul fiscal, fie pe site-ul bickids.ro/promotie, fie prin SMS la numărul 3756. Nimic mai simplu. Puteți câștiga o mulțime de premii săptămânal, cum ar fi:

4 x voucher 1000 € pentru amenajarea zonei de studiu (câte unul în fiecare săptămână)
4 x voucher 500 € pentru activitati extracuriculare (câte unul în fiecare săptămână)
4 x laptop (câte unul în fiecare săptămână)
100 x pachete de rechizite de 100 € (câte 25 pachete în fiecare săptămână)


Până în 2025, BIC își propune să îmbunătățească condițiile de învățare pentru 250 de milioane de copii la nivel mondial.

 

Încă din 1950, de când a fost inventat iconicul pix Cristal, BIC susține educația și scrisul de mână, oferind instrumentele de scris necesare pentru oricine, oriunde, oricând. De-a lungul timpului, educația a rămas una dintre misiunile importante ale companiei, ceea ce mi se pare extraordinar de frumos.


Premiile oferite în cadrul acestei campanii au în vedere misiunea companiei și au fost alese astfel încât să vină în sprijinul educației copiilor.

Pachetele de rechizite sau laptop-urile sunt elemente suport de bază pentru învățare, iar voucherele oferă libertate părinților de a alege ce este potrivit pentru copiii lor.
Camera copilului are un rol important în dezvoltarea acestuia, fiind spațiul în care acesta își petrece cea mai mare parte din timp, unde are nevoie de toate instrumentele necesare pentru învățare și relaxare. Voucherul de 1000 € vine în sprijinul acestei idei, părinții putând achiziționa în limita acestei sume lucrurile de care copilul are nevoie în camera sa sau în zona de studiu.

Iar educația extracurriculară își are rolul și locul bine stabilit în formarea personalității copiilor. Poate transforma hobby-urile și pasiunile acestora în ceva mai mult. Prin voucherul de 500 € părinții pot finanța pasiunile copiilor lor, fie că vorbim de cursuri de înot, chitară, limbi străine etc. sau pot contribui la educația copiilor, achiziționând rechizite și gadget-uri ca suport de învățare.

Așadar, spor la educație și noroc la campanie!!!

Cu drag, Robert.