Bucureștiul are o mulțime de străzi și locuri foarte cool, despre care lumea nu știe prea multe, dar care merită neapărat vizitate. Una dintre aceste străzi se află chiar în miezul orașului și îți recomand cu drag o vizită acolo pentru că vei găsi oameni super faini și produse excepționale: Bărăției 33. Sau, dacă vrei să sune și mai cool, Bărăției Thirty Three, the place to be!!! 🙂

Sunt foarte fericit să îți povestesc despre unul dintre cele mai cool evenimente organizate la început de primăvară, „Fashion Spree on Baratiei Thirty Three”, pentru că este despre unii dintre prietenii mei dragi, muncitori, ambițioși, pasionați de bun gust și calitate, lucru care le-a adus notorietate în branșă. Acestea sunt și câteva motive pentru care sute de persoane s-au strâns luni seara, pe data de 4 aprilie, să le vadă noile colecții și să le testeze produsele/serviciile. Printre care și eu, ca un DaddyCool ce sunt, alături de fetele mele minunate.

daddycool menscave urbanhairdressers

Prietenii despre care vă vorbesc sunt deținătorii brand-urilor Men’s Cave – Clothing Concept Store, locul în care merg întotdeauna atunci când am nevoie de un outfit care să mă facă să arăt ca un gentleman fresh (așa cum îmi place să cred că arăt mai sus) & Urban Hairdressers, locul în care părul meu are parte întotdeauna de cea mai cool frizură, iar eu de niște perteneri de conversație foarte relaxați.

daddycool menscave urbanhairdressers

Sorin Șurghie și Raluca Huzum sunt oameni pe care trebuie neapărat să-i cunoști și pe mâna cărora să te lași pentru că pasiunea pe care o au pentru hainele masculine și atenția deosebită pe care o acordă fiecărui client în parte sunt lucruri pe care le găsești din ce în ce mai rar în România zilelor noastre. Iar Men’s Cave e locul în care eu mi-aș petrece zilnic câteva ore, probând haine și accesorii dintre cele mai cool. 😀

daddycool menscave urbanhairdressers

Unde mai punem că, la două uși distanță îl găsim pe Cristian Sava și al lui Urban Hairdressers, cel mai cool barbershop din București, în care fiecare client are parte de servicii foarte mișto, la prețuri super duper decente. Cristi (tipul cu sacoul albastru) face parte din categoria oamenilor care mie îmi plac la nebunie: fresh, modești, muncitori, pasionați la maxim de ceea ce fac. Iar când ai toate calitățile acestea, nu ai cum să nu livrezi ceva de calitate pentru clienții tăi. 🙂

daddycool menscave urbanhairdressers

Ei au făcut gașcă împreună cu alți simpatici, deținătorii brand-ului de pantofi de damă HotStepper, alături de care au pus la cale un eveniment prin care să readucă în atenția publicului strada Bărăției 33, locul în care toate cele 3 brand-uri se află zi de zi, special pentru noi, actualii și viitorii clienți.

daddycool menscave urbanhairdressers

Ei bine, luni seara ne-am strâns cu toții pe strada aceasta minunată despre care vă vorbesc (pe care o găsiți fooooarte ușor – e fix în spatele magazinului Cocor) și am stat la un pahar de vorbă și la socializare cu alți oameni cool ai acestui oraș frumos.

daddycool menscave urbanhairdressers

Personal, m-am simțit super relaxat, ca la un eveniment urban din altă țară, ceea ce e minunat pentru că eu sunt foarte pretențios de fel. Așadar, felicitări dragii mei pentru primul event reușit dintr-o serie luuuuuungă de astfel de manifestări care vor urma.

daddycool menscave urbanhairdressers

O parte din atmosfera de acolo o vedeți și noi în fotografiile din material, dar o regăsiți și în filmulețul de mai jos:

Nu uitați! Vizitați strada Bărăției 33 pentru o experiență de shopping și hairstyle unică, atât pentru el, cât și pentru ea! 🙂

Cu drag, DaddyCool

 

Foto: remusn.ro, The Storyalist