Zilele trecute am avut parte de una dintre cele mai frumoase petreceri aniversare din viața mea. Atât eu, cât și Ana ne-am dăruit zilele de naștere și am reușit să strângem peste 10.000 de lei pentru o serie copii cu autism din Curtea de Argeș. Ce înseamnă, mai exact, să-ți dăruiești ziua de naștere și cum puteți face și voi asta, aflați din materialul pe care vi l-am pregătit!

„Dăruiește ziua ta” este un proiect caritabil inițiat de fundraiserul Andreea Tamaș, prin intermediul căruia oamenii își sărbătoresc zilele de naștere, dar aleg să doneze pentru un caz umanitar, în loc să primească daruri. Proiectul Andreei a pornit din dorința de a ajuta copiii de la AATCA din Curtea de Argeș, pe care îi iubește tare mult. Iar noi am decis ca evenimentul pe care l-am făcut pe data de 10 Mai să fie dedicat acestor copii cu autism.

DaddyCool copii cu autism

Zis și făcut. După ce ne-am străduit să găsim o dată potrivită pentru petrecere, pe care am schimbat-o de vreo două ori, ne-am apucat de organizat. Deși Andreea s-a ocupat de cele mai multe aspecte ale petrecerii, am făcut împreună o echipă foarte bună, astfel încât „FamilyCool Flower Power Charity Party” să fie un succes. Și chiar așa a fost!

Mulțumim, Andreea Tamaș, pentru ocazia de a ne dărui ziua de naștere în scop caritabil, așa cum ne stă cel mai bine.

 

În ciuda faptului că pe data de 10 Mai au mai fost o mulțime de evenimente importante în București, iar prognoza meteo putea speria oamenii, petrecerea a fost de vis, iar peste 150 de adulți și copii s-au distrat la nebunie în spațiul special pregătit. Adulții și-au adus aminte de copilărie, iar copiii au făcut ce au știut mai bine: s-au jucat încontinuu.

DaddyCool copii autism 5DaddyCool copii cu autism

Oamenii frumoși, copiii fericiți, muzica bună, mâncarea bună, băutura bună, relaxarea cât cuprinde și donațiile în loc de cadouri au fost ingredientele unei petreceri caritabile exact așa cum mi-am închipuit-o: perfectă. Singurul lucru de care am crezut că vom scăpa au fost stropii de ploaie, dar până la urmă au fost un semn de belșug sufletesc. Și mi-a plăcut la nebunie că părinții nu s-au speriat de un pic de apă și și-au lăsat copiii să se joace în continuare pe pajiște. Ceea ce mi s-a părut foarte cool!

Cu ajutorul tuturor invitaților noștri, am strâns peste 10.000 de lei pentru copii cu autism!

 

Evenimentul a avut loc la Daimon Pool, exact în același loc în care ne-am făcut și nunta, așadar a fost o petrecere și mai specială pentru noi. Am retrăit chiar fiecare moment de la nuntă și m-am bucurat de fiecare om care a ales să vină și să fie parte dintr-o cauză nobilă. Mulțumim echipei Daimon pentru că a fost încă o dată alături de noi, la o sărbătoare atât de specială. Și cu ajutorul vostru am luptat pentru acești copii cu autism!

DaddyCool copii cu autism 11

De asemenea, toată distracția invitaților, momentele surprinse, muzica bună, gustările, prăjiturile, aranjamentele, locul de joacă, darurile, premiile de la tombolă nu ar fi fost posibile dacă o serie de oameni și companii nu ar fi ales să ni se alăture. Ei bine, lor trebuie să le mulțumesc tare, tare mult!

În ordine egală și cu aceeași bucurie vreau să mulțumesc celor datorită cărora acest eveniment pentru copii cu autism a ieșit minunat:

Picturethis pentru frumoasele portrete pe care le vedeți mai sus, ale noastre dar și ale invitaților care au venit în cuplu sau familie.

Tonic Advertising, Raluca Mohora și echipa L’Occitane pentru cadourile pe care le-au primit toți invitații noștri.

Andreea Vorniciuc & Răzvan Marcuci pentru recitalul super minunat. Răzvan e chiar demn de show-ul la care a participat, „Vocea României”.

DaddyCool copii cu autismDaddyCool copiicu autism

Pastry Workshop pentru dulciurile super minunisime.

Blaga Events și Mugur de ZOF pentru niște super decoruri, de care absolut toată lumea s-a îndrăgostit.

L’atelier Patisserie pentru un super tort. Bun, bun de tot!

Za Lokal și Asociația Charity by 99 pentru bufetul super duper delicios. Oamenilor le-a plăcut tare mult ce ați făcut. Eu nu am apucat să gust decât o bucată de pui pane și un cârnat picant. 🙂

Fără oameni care înțeleg importanța de a face fapte bune, nu am fi reușit să organizăm un eveniment atât de frumos! Mulțumim tare mult!

 

Vincon România pentru o selecție foarte bună de vinuri alb, roșu și roze. Roze-ul este preferatul meu.

Andrei Răileanu & 3435 studio + Silviu Mogoș pentru fotografiile de stare de la eveniment. Andrei și echipa lui chiar au surprins niște super momente, pe care le voi posta curând pe pagina de Facebook!

Veronica Soare și KaleidoLove pentru premiul de la tombolă: un super caleidoscop lucrat manual.

Suculent Urban pentru un ceas „viu”, premiu la tombolă.

Andreea Drăgan și Keune România pentru două pachete super cool (for her & for him), premii la tombolă.

DaddyCool copiicu autism

Vă rog să fiți buni și să dați înapoi celor din jur lucruri frumoase. Indiferent cât de mărunt este gestul vostru. Nimic nu e prea mic sau prea puțin.

 

Cabina Foto București „PHOTO BOOTH” pentru niște poze demențiale ale invitaților.

Domnișoara Prăjiturică pentru niște dulciuri de casă extraordinare. Au fost atât de bune că eu nu am apucat nici măcar o bucățică de ceva. 🙂

Nicoleta Scarlat și Eisberg – Iubesc Salatele pentru salatele mele preferate și minunate.

Izabela Uratoriu pentru că i-a pictat pe față atât pe copii, cât și pe adulți. Și pentru că este super cool și foarte prietenoasă, pe lângă faptul că e și talentată.

Buchete Delicioase pentru… buchete de fructe delicoiase.

Delicii pentru niște super obiecte de ceramică, oferite la tombolă.

Marțipan Creativ pentru niște super duper macaroons. Doamne, că bune au mai fost!

Oana Brătilă și MOKKO Atelier, pentru un super colier, oferit la tombolă.

Pineberry pentru două super cămăși, oferite la tombolă.

DaddyCool copiicu autism

Mă bucur să văd că o televiziune a fost interesată de o petrecere caritabilă, deși în oraș erau petreceri unde se aflau multe vedete. Înseamnă că mai există speranță!

 

Handmade Emma Hetea pentru niște super papioane, oferite la tombolă.

BonBons by Monica Rădulescu pentru un super set de bijuterii, oferit la tombolă.

Poșeta lu’ Silvana pentru o super poșetă tradițională, oferită la tombolă.

Andrea Arju pentru un super set de bijuterii, oferit la tombolă.

Bianca Negulici pentru niște super magneți pictați manual, oferiți mărturii invitaților.

Royal Roses, pentru un sper aranjament floral, premiu la tombolă.

DaddyCool copii cu autism

Straie & Două Surori – Bunătăți de casă, fiindcă au donat câte 500 de lei pentru copiii de la AATCA. Mulțumiiiim!

Flora Lisa Boutique pentru niște aranjamente din flori naturale, superbisime. Invitații s-au bucurat tare de ele.

FINN CRISP România, pentru niște siropuri ca în copilărie. 🙂

Haagen Dazs pentru cea mai bună înghețată din Univers.

Hashtag Pub, pentru niște super sucuri naturale pentru invitați.

Sorin Lucian aka Mr. Roman pentru ținuta mea super cool și super lejeră.

Cristian Sava & Urban Hairdressers pentru că au mereu grijă ca părul meu să arate cool și sănătos!

Gabriel Cotelici pentru că a fost un DJ cool și toată lumea s-a distrat de minune.

VigFoto pentru filmarea evenimentului și o serie de poze cool, pe care le veți vedea curând!

Caroli pentru că sunt mereu lângă mine.

Mai multe fotografii minunate de la petrecere puteți vedea și pe pagina mea de Facebook! 🙂

Vă rog să fiți buni și să dați înapoi celor din jur lucruri frumoase. Indiferent cât de mărunt este gestul vostru. Nimic nu e prea mic sau prea puțin. Schimbarea vine din noi și doar acționând putem face lumea din jurul nostru un loc un pic mai bun. Așa cum am făcut și noi pentru acești copii cu autism.

Cu drag, DaddyCool!