M-am gândit să încep anul 2017 făcându-vă cunoștință cu unii dintre cei mai cool bloggeri de parenting din întreaga lume, alături de care am petrecut câteva ore pe același vapor, în Paris, în cadrul evenimentului E-Fluent 5 la care am fost invitat și eu. 🙂

E interesant de aflat că sunt mii de bloggeri care împărtășesc oamenilor experiențele pe care le trăiesc în calitate de părinți, iar unii dintre participanții la E-Fluent 5 au fost îndeajuns de simpatici încât să-mi trimită pe mail mai multe detalii, astfel încât să vă pot face și vouă cunoștință cu ei! Check them out! 🙂

Sabina Frauzel este din Italia, are 34 de ani și 3 copii: Lorenzo 6, Costanza 4 și Alessio 2. Poveștile sale pot fi găsite pe The Swinging Mom. De asemenea, o puteți găsi și pe Instagram!

Anouk Guittet este din Luxemburg și are 33 de ani. Este mamă a doi copii, Alexandre 9 și Chloé 7. Aventurile sale pot fi găsite pe Letzflyaway, unde povestește despre călătoriile minunate pe care le face cu familia sa în jurul lumii. O puteți găsi și pe Instagram!

Isabel Cuesta este din Spania și are 32 de ani. Are doi copii, pe care îi numește „niñamolona” 3 și „ niñomolón” 1, asta pentru că blogul ei se numește Una Madre Molona (O Mămică Cool). O puteți găsi și pe Instagram!

David Miranda este din Portugalia și are 30 de ani. Este tatăl unei fetițe simpatice, Benedita, în vârstă de 2 ani. Blogul lui se numește Duas Para Um, iar pe Instagram îl găsiți AICI. Cu David am stat mai mult de vorbă la Paris și chiar este un tip foarte cool și prietenos. De fapt, ne-am și dat întâlnire cu familiile în primăvară, în Portugalia. 🙂

Tot în Portugalia ne dăm întâlnire cu Patricia Ramos da Costa, 38, mămica lui Clara Mariño, în vârstă de 3 ani. Poveștile ei sunt de găsit pe Crónicas da Maternidade, dar și pe Insta! Fetița ei este foarte simpatică! 🙂

Emelie Andersson este din Suedia, are 26 de ani și este mamă a doi copii: Alfons 4,5 și Ines 2,5. Poveștile sale pot fi citite pe Media Mamman, iar ea mai poate fi găsită și pe Instagram.

În Israel dăm peste două mămici din Tel Aviv care se ocupă de blogul Mama Knows. Acestea sunt:

Lian Matias, 34, mămica lui Mai, o fetiță de 2 ani și jumătate.

Dana Rachminov Sassonkin, 30, mămica lui Alex, o fetiță în vârstă de 2 ani.

Blogul lor poate fi găsit și pe Instagram!

În Liban o întâlnim pe Chrystel Labaky, 31. Mămica lui Kyra, în vârstă de 2 ani. Poveștile lor sunt de găsit pe Chrysandkyra.

Din Suedia vine și Linn Berg, în vârstă de 18 ani, mămica unei fetițe în vârstă de 2 ani. Linn este foarte activă pe YouTube și Instagram, așadar o puteți găsi acolo! 🙂 De asemenea, este și protagonista unui reality show, „Young Parents”, proiect în care este implicată de 4 sezoane.

Pe Monica Moratinos o găsiți la Desmadreando.com. Este din Spania și are doi copii, în vârstă de 5 și 2 ani. 🙂 De asemenea, poveștile ei vizuale pot fi găsite și pe Instagram.

Tatiana Butskaya este din Rusia și are 41 de ani. Locuiește la Moscova și este mama a doi băieți: Boris 13 Andrey 5. În online, o găsim doar pe Instagram, unde are un număr impresionant de urmăritori: 326.000. Cool!

Ines Simoes are 37 de ani și vine din Portugalia. Are doi băieți în vârstă de 6 și 3 ani, iar poveștile ei pot fi descoperite în 2 locuri: Eu, Mãe & Eu, Mulher. Bineînțeles, Ines poate fi găsită și pe Instagram.

Și Francisca Ortigão Guimarães vine din Portugalia. Are 34 de ani și scrie pe Maisena. Este mămică de 3 băieți: Sebastião 6, Manuel Maria 4 și José Maria 1, iar pe Instagram o găsiți AICI.

Cynthia are 37 de ani și vine din Franța. Are 2 copii, Leandre 6 și Marissa 10, iar poveștile sale le găsiți pe Maman Bavarde. Check them out!

Mirka Norrström este surpriza-surprizelor. Are 44 de ani, vine din Suedia și are… țineți-vă bine… 13 copii!!! Kevin-19, Linnea-17, Jennifer-14, Benny-14, Selina-13, Victor-11, Alice-10, Oliver-10, Thor-8, Nellie-6, Älva-5, Lilja-3 și David-2. WOW! Scrie pe Tretton-Barnsmaman, iar pe Insta o găsiți AICI!

Ei sunt o parte dintre oamenii cu care m-am întâlnit la Paris. Nu sunt toți, dar cu restul vom face cunoștință dățile viitoare. Sunt niște părinți care își trăiesc viața într-un mod cool și au bucuria de a împărtăși stilul lor de viață și cu alții. Dacă vreți să vedeți cum se prezintă blogosfera de parenting și în restul lumii, vă invit să-i urmăriți!

Vedeți, mai jos, un filmuleț cu atmosfera care a fost pe întreaga durată a evenimentului E-Fluent 5 din Franța. Enjoy! 🙂

Cu drag, DaddyCool!

Thank you to everybody who took the time to send me the infos & thank you to Sophie and the Parole De Mamans team for giving us the opportunity to know each other, even just for a few minutes. See you in 2017, when we will chat more, fore sure! 🙂