Cu mare bucurie vă anunț că Lora se alătură proiectului Amintiri din Copilărie, PRIMUL VLOG 100% CARITABIL din România. Astfel, după Nicole Cherry, AMI, Andrei Leonte și Jazzy Jo, a venit rândul ei să dezvăluie amintiri din copilărie care au influențat-o să devină omul și artistul de azi.

După primele patru săptămâni de la lansarea proiectului, pot să mă declar mulțumit. Chiar dacă nu am strâns cele 100.000 de vizualizări necesare, planetele s-au aliniat.

Am strâns, totuși peste 66.000 de vizualizări. Am ajuns la peste 250.000 de oameni Reach. Am strâns peste 800 de SHARE-uri din partea celor care au ales să se implice într-un mod atât de simplu.

Vedetele dezvăluie amintiri din copilărie pentru o cauză nobilă. Lora face parte din echipa celui de-al doilea caz, Laurențiu Costinaș!

 

Sponsorul Philips Avent a ales să doneze, totuși, întreaga sumă de 5000 de euro către Asociație. Iar AMI a donat și ea 1000 de euro. Ceea ce înseamnă că 6000 de euro au fost donați după doar o lună de la lansarea proiectului Amintiri din Copilărie. Din punctul meu de vedere, e foarte bine!

Ei bine, misiunea noastră caritabilă continuă, iar cazul cel nou este Laurențiu Costinaș. El este un puști de 14 ani, pasionat de karate. Atât de pasionat, încât a devenit dublu campion național, a luat locul 3 la Campionatele Europene și locul 7 la Campionatul Mondial. Visul lui este să devină cel mai bun din lume și să ofere un trai mai bun familiei din care face parte.

DaddyCool Amintiri din Copilarie

Ei bine, acum urmează partea mai puțin plăcută. Laurențiu face parte dintr-o familie cu 8 copii, în care mama este singura care a mai rămas să aibă grijă de ei. Din păcate, unul dintre frații săi are Sindromul Down, așadar închipuiți-vă că situația lor nu este una chiar ușoară.

DaddyCool Amintiri din Copilarie Lora

Ei bine, îmi doresc foarte tare să îi ajut, iar Profi România pune la bătaie 5000 de euro pentru acești oameni. Ce avem noi de făcut? Să strângem 100.000 de vizualizări pe durata campaniei, care durează 4 săptămâni. Totul e super simplu, iar voi nu trebuie decât să ne acordați câteva secunde/minute din viață. Și DOUĂ CLICK-URI. Unul ca să vă uitați și să descoperiți amintiri din copilărie pe care unii dintre artiștii vostri preferați le dezvăluie, iar încă unul pentru a da mai departe mesajul caritabil.

Ce vă cer? Două click-uri și… cam atât! Un click pentru a descoperi ce amintiri din copilărie au vedetele voastre preferate și încă unul pentru a da mai departe mesajul nostru caritabil.

 

Prima care s-a alăturat cazului lui Laurențiu este Lora, iar interviul nostru super cool îl puteți vedea mai jos:

Amintiri din copilărie cu… Lora

Laurențiu Costinaș este puștiul pentru care luptăm împreună în următoarele patru săptămâni. Are 14 ani, este un karatist cu un viitor strălucit și provine dintr-o familie monoparentală cu 8 copii. Deși familia sa este încercată de soartă, Laurențiu luptă să ajungă un mare campion pentru a-și depăși condiția. Prima care pornește lupta caritabilă pentru el alături de mine este Lora, căreia îi mulțumesc din suflet pentru implicare.Sentimentul că poți schimba în bine niște vieți e incredibil, tocmai de aceea misiunea mea caritabilă în cadrul proiectului „Amintiri din copilărie”, PRIMUL VLOG 100% CARITABIL din România, continuă. Vă invit să vă alăturați. Fiecare VIZUALIZARE & SHARE contează! Trebuie să strângem 100.000 de vizualizări pentru ca partenerul acestui caz, Profi Romania, să doneze 5000 de euro pentru Laurențiu și familia lui. Haideți să le facem viața mai frumoasă împreună! :)#daddycoolro #amintiridincopilarie #primulvlogcaritabil

Publicată de DaddyCool.ro pe Luni, 6 noiembrie 2017

 

Următorii pe listă sunt Florin Ristei, Irina Rimes și Giulia, ale căror amintiri din copilărie abia aștept să le descoperiți! 🙂

Până atunci, nu uitați: FIECARE VIZUALIZARE & SHARE CONTEAZĂ. Iar voi puteți fi parte dintr-o cauză nobilă, într-un mod extrem de simplu.

Haideți să facem împreună lumea un loc mai frumos! 🙂

Proiectul caritabil Amintiri din Copilărie este un concept care îmi aparține 100% și este susținut de către echipa Caroli.

Cu drag, DaddyCool!