Recent, a avut loc lansarea celei mai noi colecții semnate de iubita mea, Ana Novic: 2. Un spectacol rafinat de iubire, exprimat cum nu se putea mai bine în pași de dans de către balerina Oana Zara, acompaniată de iubitul ei, Bogdan Medvedi! 2 înseamnă muncă, pasiune, eleganță, rafinament, atemporalitate, clasă!

Atunci când am gândit conceptul prezentării de modă a noii colecții Ana Novic, eu și Ana am știut că 2 trebuie să le prezinte oamenilor o poveste de dragoste. Una în pași de dans… pentru că dansul este o pasiune veche a iubitei mele. Am vizualizat de la început cum va arăta totul și ce feeling vor avea invitații noștri la finalul unei lansări atipice. Ei bine, nu exagerez cu nimic când vă spun că totul a ieșit EXACT așa cum arăta în mintea mea. Și am reușit asta pentru că am prezentat o poveste de dragoste adevărată, trăită în văzul tuturor! <3

dans-in-colectia-2-by-ana-novic

Nici unul dintre cei peste 100 de invitați prezenți la evenimentul nostru nu a știut la ce să se aștepte pentru că nu le-am spus oamenilor decât că vor avea parte de o prezentare altfel. Și chiar așa a fost: hipnoză în pași de dans by Oana Zara, muza și personajul principal în prezentarea Anei. Grație și rafinament, două valori puternice pe care le împărtășesc fetele astea minunate, care au reușit să facă o echipă de care sunt super mândru!

dans-ana-novic-si-oana-zara

Stau și mă gândesc acum ce frumos s-au legat lucrurile: 2 a fost despre dragoste și unitate: eu și Ana – cei care am conceput și am făcut să se întâmple întregul eveniment, exact așa cum l-am visat, 2 – Oana și Bogdan care și-au trăit povestea de dragoste ca și cum nimeni și nimic nu i-ar putea opri vreodată, 2 – Ana și Oana, fetele astea minunate menite să lucreze împreună, grația și rafinamentul care merg mână în mână și care merită să ducă la capăt o prietenie menită să dureze pe vecie. 🙂

dans-in-colectia-2-by-ana-novic

Prezentarea a avut ecouri imediate. De la invitații noștri, care au rămas plăcut surprinși de întregul concept și punerea în scenă a acestuia, până la echipa Observatorului Special de la Antena 1, care a descris cum nu se putea mai bine ceea ce s-a întâmplat în casa din Carol 53:

„Dacă v-ați uitat vreodată la o prezentare de modă gândită de un mare designer, în mod sigur ați remarcat originalitatea. Aceasta nu trebuie să se rezume întotdeauna la un șir de manechine care să defileze pe un podium. Tocmai de aceea prezentarea noii colecții Ana Novic a fost un succes. 2 a avut toate elementele unui spectacol rafinat, reușind să îmbine cu succes moda, muzica, dansul și istoria!” Vedeți materialul difuzat de ei AICI!

dans-in-colectia-2-by-ana-novic

În timp ce alți colegi din TV îmi cereau „vedete cu subiecte” la invitația mea la o demonstrație de originalitate, Dana Husman a înțeles exact că vine să filmeze ALTCEVA! Iar pentru acest lucru îi mulțumesc mult de tot! <3

dans-in-colectia-2-by-ana-novic-4

Totul s-a desfășurat într-o casă foarte veche de pe bulevardul Carol 1, nr. 53 din București, iar podiumul a fost înlocuit de scările centrale ale conacului boieresc. De asemenea, tot în pași de dans s-a realizat și shooting-ul pentru lookbook, ședința foto fiind încă unul dintre momentele cheie ale întregului spectacol rafinat.

dans-in-colectia-2-by-ana-novic

„Am ales să fac altceva pentru că îmi place să surprind întotdeauna. Rochiile mele sunt atemporale și respiră rafinament, motiv pentru care meritau o lansare cum nu s-a mai văzut în România. Am ales-o pe Oana Zara pentru că este o balerină care emană o energie aparte și nu am greșit. Toți invitații au rămas cu ea pe retină. Sunt extrem de fericită pentru că nu puteam alege o persoană mai potrivită care să-mi poarte creațiile în pași de dans. Oana a trăit o poveste de dragoste în direct, iar oamenii s-au lăsat hipnotizați de mișcările ei ample, care s-au potrivit perfect cu rochiile din mătase naturală, fine, vaporoase, gingașe. ”

BRAVO, iubito! Eu și Ingrid suntem mândri de tine!!!

dans-in-colectia-2-by-ana-novic

dans-in-colectia-2-by-ana-novic-2

Fotografiile de campanie au fost realizate de către Ciprian Strugariu, iar partenerul principal al evenimentului a fost Pick N Dazzle.

dans-in-colectia-2-by-ana-novic-pick-n-dazzle

Echipa Pick N Dazzle este formată din exploratori ai frumuseții! Aceștia te vor ghida în arta de a căuta, testa și alege produsele care se potrivesc pielii și părului tău și le vor livra în fiecare lună la ușa ta. Fiecare femeie are nevoie de o cea mai bună prietenă care să fie un expert în frumusețe, care reduce dezordinea și găsește cele mai bune produse numai și numai pentru ea. Iar asta este exact ceea ce face Pick N Dazzle. Creezi Profilul de Frumusețe și selectezi valoarea lunară pe care o poți cheltui (da, se adaptează portofelului tău). Echipa promite să livreze valoare, un mix de branduri cunoscute sau noi și o varietate de produse. Îți vor oferi rimeluri excelente, glossuri, creme hidratante și o mulțime de alte produse de o calitate ireproșabilă!

dans-in-colectia-2-by-ana-novic

Deși am coordonat tot ce s-a întâmplat și m-am asigurat că totul decurge fără probleme, sunt mulți oameni cărora trebuie să le mulțumesc pentru că s-au implicat și ne-au ajutat ca lansarea lui 2 să iasă exact așa cum visam: Denis Radu, Chriss Casper, Emanuel Gavrilă, Eduard Alexandru Andrei, Carol 53, Wood Be Nice, Anamaria Călărașu și Alexia Miulescu de la Pur și Simplu Interior Designs, Carlsberg, Domeniile Sâmburești, Beautik Haute Parfumerie, 24/7 Dental, IQOSAna Cucuta, George Negrisan Hairdresser & beauTEAfullCiprian Marcu, Oana Mirea & Margaux – delicate craft, Men’s Cave Clothing Concept Store.

Mulțumesc tuturor pentru implicare și încrederea că evenimentul va fi unul special! A fost mai mult decât atât! 🙂

Cu drag, DaddyCool