Sunt cu Ana, câțiva prieteni și alte mii de oameni în fața Guvernului României și vreau să îți spun că în viața mea n-am văzut ceva mai frumos!

E prima dată când ieșim la o astfel de manifestare și sigur nu va fi ultima. E un sentiment aparte să vezi cum români de toate felurile și chipurile s-au strâns într-un număr atât de mare în semn de protest. De la Universitate și până în Victoriei e plin de români, de mii de frați și surori care vor dreptate!

Pentru că s-au săturat de minciuni, de corupție, de parlamentari obosiți și libidinoși, de circ, de căcat servit pe pâine.

A sosit momentul să ne trezim și o facem din ce în ce mai puternic!

DEMISIA nu o să vină din partea lor, dar cu siguranță noi vom face o diferență.

revolutie

Refuz să cred că miile de voci care strigă la unison împotriva criminalilor din politică vor rămâne fără ecou!

Românule, ești frumos! Fraților, sunteți superbi așa, cu toții la un loc, cerând dreptate și luptând pentru ca atât noi, cât și copiii noștri să se bucure de un viitor mai bun.

12207847_1263725546978362_1835531296_n

Țara asta e prea frumoasă, iar poporul ăsta prea tare strălucește ca să fie călcat în picioare de niște nimicuri, de niște șpăgari, de niște corupți!

Iar voi, fraților care v-ați dus în ceruri, odihniți-vă în pace pentru că ne rugăm cu miile pentru sufletele voastre și luptăm din răsputeri să vă facem dreptate!

#colectiv