Dragilor, anul 2017 a fost o revelație. Anul în care am înțeles exact cine sunt, atât din punct de vedere personal, dar mai ales profesional. A fost anul care mi-a demonstrat că singurul impediment în calea propriei fericiri suntem noi. Și că nu trebuie să încetăm niciodată să muncim pentru visele noastre. Pentru că, mai devreme sau mai târziu, se vor împlini.

După muncă, și răsplată. Acestea sunt cuvintele care îmi răsună cel mai tare în minte atunci când mă gândesc la anul 2017. A fost un an plin de proiecte frumoase, pe care le-am inițiat sau în care m-am implicat. A fost un an al provocărilor pe multe planuri, dar în același timp anul care mi-a demonstrat că sunt unul dintre cei mai norocoși oameni de pe Pământ. Norocos pentru că sunt iubit, pentru că sunt apreciat, pentru că sunt susținut, pentru că am o familie perfect imperfectă. 🙂

Cu toată bucuria spun că anul 2017 este cel care m-a ajutat să descopăr cine sunt cu adevărat. Cât de valoros sunt ca om, în relația cu ceilalți, dar mai ales în familia mea. Ce tată bun sunt pentru fiica mea, care mi-a adus cele mai frumoase lucruri în viață. De fiecare dată scriu despre ea cu lacrimi în ochi pentru că este pur și simplu O MINUNE care a venit în viața noastră. Fetița mea, îți mulțumesc pentru tot ce ai adus în viața noastră!

DaddyCool anul 2017

DaddyCool anul 2017

Tot anul 2017 mi-a demonstrat că sunt un bărbat norocos să am alături femeia visurilor mele. Cu toate defectele pe care le avem amândoi, pe an ce trece realizez că suntem făcuți unul pentru celălalt și că suntem pur și simplu două piese de puzzle care nu vor fi niciodată complete dacă nu sunt împreună. Sigur, ne mai certăm, ne mai înjurăm în gând, ne mai ofticăm atunci când avem păreri diferite, dar niciodată, absolut niciodată nu m-am îndoit de faptul că suntem suflete pereche. Ea mă susține, ea mă ajută, ea mă ridică, ea mă face să râd, ea mă enervează, ea mă motivează, ea mă inspiră, ea oferă un sens vieții mele. Ea a dat naștere Ingridei, iar acesta este unul dintre lucrurile pentru care îi voi fi veșnic recunoscător. Ana Novic, te iubesc până dincolo de stele!

DaddyCool anul 2017

DaddyCool anul 2017

Finalul pe care mi l-a pregătit anul 2017 s-a lăsat cu liniște, pace și iubire pentru o parte din familia mea, față de care mă distanțasem în ultimii doi ani. Am învățat să iert. Am învățat să accept oamenii așa cum sunt. Am învățat că datorită părinților mei eu sunt aici ca să pot face fericiți oamenii și copiii din jurul meu. Așadar nu am decât motive să le mulțumesc și să le fiu recunoscător. Cu toate defectele și deciziile greșite pe care le-au luat.

Toate au condus la omul de azi. La care mă uit în oglindă cu bucurie, mândrie și recunoștință. Pentru că m-am luptat mereu să-mi depășesc condiția, să fiu cea mai bună versiune posibilă a mea. Să lupt, să am curaj, să nu mă dau bătut, să muncesc întotdeauna pentru visele mele. Și să cred cel mai tare în mine. Pentru că, dacă noi nu credem în noi, nici ceilalți nu o vor face.

Anul 2017 m-a învățat să mă iubesc, să mă apreciez, să am curaj și să acționez!

 

Iar asta mă duce la partea profesională, despre care vreau să vă povestesc niște lucruri interesante. O parte din voi știți, alții nu faptul că eu lucrez de la 16 ani. Acum am 29, deci de 13 ani lupt pentru toate visele pe care le am încă de când sunt mic. Au crescut odată cu mine, s-au adaptat sau au ajuns la niște proporții uriașe, cum e cazul unora dintre ele. Pe parcurs am renunțat la cele care nu mă mai reprezentau, însă nu am încetat niciodată să cred și să lupt pentru cele care fac parte din mine. Pentru lucrurile în care cred și care mă vor ajuta să-mi îndeplinesc misiunea pe acest Pământ.

2017 mi-a demonstrat clar faptul că munca făcută cu sufletul este și va fi întotdeauna răsplătită. Că voi găsi mereu oameni care să creadă în mine și în valoarea pe care o pot aduce fiecărui proiect în care mă implic. Pentru că sunt ambițios, curajos, fără teamă de a încerca lucruri noi, original, perseverent, serios, inovator, am o imaginație bogată și lista poate continua. Nu vreau să pară că mă flatez singur, însă tot ce am construit în acești ani sunt dovada celor scrise mai sus.

Munca făcută cu sufletul va fi întotdeauna răsplătită, iar în anul 2017 am învățat să nu mă mai agăț de iluzii. Fie că vorbim despre oameni, lucruri, joburi. Când simțiți că mediul devine toxic, îndepărtați-vă!

 

Evident, sunt oameni care nu vor aprecia niciodată valoarea reală a unui profesionist, dar cu ei nu am treabă. Încerc întotdeauna lucrurile care mi se par interesante și care cred că m-ar provoca din toate punctele de vedere. Însă atunci când consider că mediul devine toxic, am ieșit. Nu am nevoie de lucruri și oameni care să mă țină pe loc. Am nevoie să merg întotdeauna înainte, mulțumit și fericit de ceea ce sunt și fac. De misiunea pe care mi-am ales-o și de faptul că pot să ajut și să inspir oamenii din jurul meu prin intermediul acțiunilor mele.

Tot anul 2017 m-a învățat să renunț și să nu mă agăț de iluzia unor oameni sau a unor lucruri/ joburi de care cred că am nevoie doar pentru că mi-ar oferi o aparentă siguranță. E doar o iluzie și nu aș mai accepta niciodată un proiect care nu îmi face cinste doar pentru că mi-ar putea aduce bani. Și, credeți-mă, e una dintre cele mai bune decizii pe care le-am luat în viața mea.

DaddyCool anul 2017

Acum mă întrețin exclusiv din munca mea online și din proiectele pe care le concep independent. Sunt blogger cu normă întreagă, tată cu normă întreagă, MC la evenimente, moderator, prezentator & realizator al PRIMULUI VLOG 100% CARITABIL DIN ROMÂNIA, „Amintiri din copilărie” și actor în timpul liber. Nici eu nu știu exact cum, dar le fac pe toate. De fapt, știu. Pentru că le fac plin de drag și pasiune. Iar acesta, dragii mei, este un lucru vital.

Îmi doresc să muncesc în continuare cu pasiune. Voi lupta pentru visurile mele și voi demonstra că putem schimba în bine lumea din jurul nostru.

 

Da, îmi fac singur programul, dar să știți că muncesc mult mai mult decât înainte. În ritmul meu alert și mereu în continuă schimbare. Dar e ceea ce vreau să fac și sunt recunoscător pentru faptul că pasiunile mele sunt cele care îmi asigură un trai așa cum am visat mereu. Și voi munci în continuare cu pasiune, voi lupta pentru visurile mele, voi demonstra că putem schimba lumea din jurul nostru. Că putem ajuta, că putem iubi și ocroti mediul, că putem deveni foarte buni. Conduși de pasiune și de oamenii potriviți alături. Aș avea de mulțumit multor oameni pentru anul 2017, dar le voi scrie câte un mesaj individual. Ca să îmi exprim recunoștința, dragostea, respectul. Vă sfătuiesc să faceți același exercițiu. E cu efect benefic pentru ambele părți. 🙂

DaddyCool anul 2017

2018, abia te aștept. Împlinesc 30 de ani și de câțiva ani încoace am un feeling extrem de bun cu privire la această etapă din viața mea. Știu cine sunt cu adevărat, știu ce pot, știu ce vreau și știu unde voi ajunge. Mi-am găsit drumul, iar acum nu mai trebuie decât să mi-l urmez cu pasiune. La fel de curajos, de visător, de serios. Și-mi dau seama că nu sunt clișee sfaturile tuturor celor care spun că trebuie să crezi mereu în visele tale. Trăiesc asta pe propria piele. Iar aventura abia a început. Să nu credeți că e ușor, dar merită fiecare secundă! Mai am multe de învățat, corectat, dus la bun sfârșit. Dar pentru toate astea am o viață întreagă înainte. Timp berechet să mă descopăr, să explorez, să evoluez, să construiesc. 🙂

În final, vă mulțumesc și vouă, celor care mă urmăriți, mă citiți, îmi scrieți. Celor care îmi sunteți prieteni și în viața reală. Celor care nu vă temeți să spuneți o vorbă bună cuiva, celor care nu vă uitați la capra vecinului, celor care sunteți corecți. Celor care vreți să faceți lumea din jurul vostru un loc mai bun. Vă doresc un an plin de lumină și sănătate! Fix asta îmi doresc și mie! Să fiți iubiți! La Mulți Ani!

Cu drag, DaddyCool!