După ce am strâns peste 115.000 de vizualizări și un Reach de peste 340.000 de oameni pentru cazul lui Laurențiu Costinaș, e timpul să mergem mai departe în misiunea noastră caritabilă. Așadar, am început o nouă serie de „Amintiri din copilărie” în scop caritabil, iar primul care a acceptat provocarea este Liviu Teodorescu!

Liviu Teodorescu este, pe lângă un artist super talentat, și un om foaaarte ok. Are un vibe extrem de bun, tocmai de aceea pentru mine e întotdeauna o plăcere să stăm de vorbă. Iar dacă e și pentru un scop atât de nobil, dați-vă seama că fericirea este și mai mare.

Luna Decembrie este rezervată luptei pentru o fetiță specială. Roberta Radu are 10 ani și este pasionată de gimnastică, sport pe care îl practică de câțiva ani cu succes. A câștigat de-a lungul timpului mai multe cupe și medalii, a devenit campioană națională, iar în prezent se antrenează la Deva pentru a prinde un loc în lotul național de gimnastică. Cam tare, nu?

DaddyCool Liviu Teodorescu

Roberta este foarte ambițioasă și vrea să ajungă o campioană mondială pentru a-și putea ajuta familia: mama care suferă de o boală motorie și sora ei mai mare, care are parte de rezultate foarte bune la învățătură.

E bine, mi-am propus ca Moșul să aducă acestei familii un cadou de 5000 de euro din partea sponsorului Caroli, partenerul meu de luna aceasta. Căruia îi mulțumesc din suflet pentru implicare și pentru încrederea pe care mi-o acordă! E extrem de important pentru mine.

„Vă invit să descoperiți super amintirile din copilărie ale lui Liviu Teodorescu. Sunt tare interesante!”

 

Fără prea multe alte cuvinte, vă las să-i descoperiți amintirile din copilărie ale lui Liviu Teodorescu. Așa cum îi place să facă la toate interviurile pe care le avem, Liviu și-a adus și chitara, așa că s-a lăsat și cu două piese foarte drăguțe, LIVE. Enjoy!

Cu drag, DaddyCool!

 

Video: Eduard Alexandru Andrei/ Imagistic Events & Ciprian Strugariu/ SOHO Studio

Make-up: Karina Cionilă

Concept & Producție: DaddyCool & Caroli