Viitorul sună bine pentru Alexandra Stan. Artista se pregătește să părăsească țara vreme de 3 luni, iar printre planurile de viitor se numără și… un copil!

Alexandra Stan a cucerit întreaga lume cu ajutorul hit-ului „Mr. Saxobeat”, care încă se aude la radiouri, după cum ea însăși mi-a mărturisit.

Cu toate astea, este foarte greu să reproducă succesul de care s-a bucurat piesa respectivă, chiar și la câteva sute de alte tentative distanță.

Lucrul bun din această ecuație este că acum e cunoscută în toată lumea, că fanii îi sunt aproape orice piesă ar scoate și că se simte liberă să scoată muzică exact pe sufletul ei. Cum ar fi melodia „Noi Doi”, pe care a a lansat-o de curând!

„Dacă s-ar întâmpla să rămân însărcinată, m-aș bucura foarte mult! Mă entuziasmez la pisici, închipuie-ți cum aș face la un copil!”

 

Am stat de vorbă cu Alexandra Stan despre foarte multe lucruri, cum ar fi copilăria, înființarea propriului label muzical, echipa pe care a strâns-o în jurul ei și planurile de a deveni o actriță celebră.

Alexandra s-a deschis și a fost o parteneră de conversație super cool, așa că vă invit cu drag să urmăriți interviul pe care i l-am luat, mai jos:

Mi-a plăcut întâlnirea dintre noi, iar Alexandra mi s-a părut o tipă foarte francă, deschisă și nonșalantă! Aștept veștile bune din Los Angeles și revederea în care povestim despre toate lucrurile frumoase care s-au mai întâmplat în cariera ei.

Cum vi s-a părut artista?

Cu drag, DaddyCool!

Alte selfie video interviuri puteți urmări AICI și nu uitați că ne dăm întâlnire și pe Facebook sau Instagram!