La inițiativa doamnei doctor Lorelei Nassar, eu și Ana le-am vorbit sâmbăta trecută unor copii despre cât de important este să ne lăsăm ghidați de pasiune pentru a avea o viață împlinită pe toate planurile.

Sâmbătă, 10 iunie 2017, a fost o zi foarte specială pentru mine și Ana. Pentru că le-am adus zâmbetul pe buze unor copii tare simpatici, cărora fetele de la asociația Acsis România încearcă să le facă zilnic viața mai frumoasă.

La inițiativa doamnei doctor Lorelei Nassar și a întregii echipe 24/7 Dental, eu și Ana am acceptat propunerea de a le vorbi atât copiilor, cât și invitaților prezenți în cadrul evenimentului „Elements in Balance, Artă & Caritate” despre „Art Meets Nature”, show-ul pe care l-am realizat recent alături de echipa „Le Grand Art”. Totodată, despre pasiune, motivație și curaj.

DaddyCool pasiune

„Art Meets Nature” a fost o adevărată desfășurare de forțe. În doar 3 săptămâni, am reușit să punem pe picioare un eveniment care i-a lăsat pe oameni cu gura căscată, visători și dornici de mai mult. Din acest motiv, doamnei doctor Lorelei Nassar i s-a părut că povestea din spatele întregului concept trebuie spusă mai departe. Cu la fel de multă pasiune cum a și fost făcut.

Mai ales unor copii care sunt la început de drum în viață și care au cea mai mare nevoie de povești cu și despre oameni care luptă să devină mai buni. Să ajungă acolo unde își doresc, să facă o diferență în societatea din care fac parte.

„Art Meets Nature e o poveste despre pasiune care merită spusă mai departe!”

 

Împreună cu echipa 24/7 Dental am luat dezvoltat un eveniment special pentru acești copii simpatici și buni, cărora le-am pregătit multe surprize. De la un super moment muzical oferit de către band-ul Colors In Stereo, la cadouri și o mulțime de jocuri amuzante.

DaddyCool pasiune

DaddyCool pasiune

DaddyCool pasiune

DaddyCool pasiune

DaddyCool pasiune

După ce ne-am distrat pe muzica superbă a celor de la Colors In Stereo, am cântat și am dansat de ne-au sărit flecurile de la pantofi, a sosit momentul în care le-am povestit copiilor despre pasiune, motivație și viitor.

Am avut emoții pentru că e greu să captezi atenția adulților, ce să mai vorbim despre copii. Dar, spre fericirea mea, mi s-a părut că au găsit lucruri interesante în tot ceea ce le-am povestit. 🙂

DaddyCool pasiune

Pe scurt, mesajul meu și al Anei către toți cei prezenți a fost să-și urmeze pasiunile, oricât de greu și de imposibil li s-ar părea. Să își dorească întotdeauna mai mult. Să nu se oprească până când nu ajung în punctul în care își doresc. Da, e greu, trebuie să muncim foarte mult, dar nimic nu se compară cu satisfacția faptului că ai ajuns sau ai făcut ceva pe propriile forțe. Pentru că ai avut încredere că poți.

DaddyCool pasiune

Noi doi nu am avut parte de spirjinul părinților în ceea ce facem. Nu neapărat că nu au înțeles ce pasiune avem. Nu au știut cum să o fructifice pentru că nu veneau din aceeași zonă ca și noi. Au preferat să spună că nu știu sau nu pot și să ne lase pe noi să ne descurcăm. Ei bine, ne-am descurcat, din fericire!

„Copiii trebuie să-și urmeze pasiunile, oricât de greu și de imposibil li s-ar părea. Să își dorească întotdeauna mai mult. Să nu se oprească până când nu ajung în punctul în care își doresc.”

 

Dar adulții zilelor noastre trebuie să știe că micuții merită toată atenția lor. Fie că sunt părinți, tutori, profesori sau rude ale copiilor pe care îi întâlnim zi de zi. Merită să îi ajute să le fructifice și să le dezvolte abilitățile la adevărata lor valoare. Ca, mai apoi, ei să exploreze viața cu pasiune.

DaddyCool pasiune

Copiii au cea mai mare nevoie de noi, de exemple despre cum să facă față situațiilor mai puțin pozitive. De oameni care să îi motiveze și care să le arate că se poate.

Înainte de a căpăta încrederea în propriile forțe, le trebuie sprijinul nostru. Noi suntem primii de la care trebuie să afle că pot. Apoi, totul va fi extrem de simplu. Și vor reuși, cu siguranță. Pentru că vor ști că nu există varianta eșecului. Ci varianta în care se găsesc soluții alternative pentru a trece prin viață în cele mai frumoase moduri.

DaddyCool pasiune

„Copiii au cea mai mare nevoie de noi, de exemple despre cum să facă față situațiilor mai puțin pozitive. De oameni care să îi motiveze și care să le arate că se poate.”

 

Call me a dreamer, dar eu asta cred despre viață. Că nu e ușoară, dar că o putem face frumoasă. Iar dacă suntem nemulțumiți de cine suntem și de locul în care ne aflăm pe plan personal sau profesional, putem face schimbări. Majore, poate chiar radicale. Pentru că avem o singură viață și cred că trebuie trăită la maxim, ca pe cea mai frumoasă aventură. 🙂

Felicitări, 24-7 Dental, pentru organizarea evenimentului! Felicitări, Acsis, pentru toată activitatea pe care o desfășurați zi de zi!

Apropo, care e cea mai mare pasiune pe care voi o aveți?

Cu drag, DaddyCool!