După Lora, a sosit rândul lui Florin Ristei să se alăture misiunii mele caritabile. Acum el sare în ajutorul unui copil provenit dintr-un mediu defavorizat. Florin este mega simpatic și energic, iar amintirile sale din copilărie sunt chiar cool. Așa că vă invit cu drag să le descoperiți! Evident, într-un scop nobil!

Misiunea noastră caritabilă continuă, iar cazul cel nou este Laurențiu Costinaș. El este un puști de 14 ani, pasionat de karate. Atât de pasionat, încât a devenit dublu campion național, a luat locul 3 la Campionatele Europene și locul 7 la Campionatul Mondial. Visul lui este să devină cel mai bun din lume și să ofere un trai mai bun familiei din care face parte.

Ei bine, acum urmează partea mai puțin plăcută. Laurențiu face parte dintr-o familie cu 8 copii, în care mama este singura care a mai rămas să aibă grijă de ei. Din păcate, unul dintre frații săi are Sindromul Down, așadar închipuiți-vă că situația lor nu este una chiar ușoară.

DaddyCool amintiri din copilarie Florin Ristei

Îmi doresc foarte tare să îi ajut, iar Profi România pune la bătaie 5000 de euro pentru acești oameni. Ce avem noi de făcut? Să strângem 100.000 de vizualizări pe durata campaniei, care ține 4 săptămâni. Totul e super simplu, iar voi nu trebuie decât să ne acordați câteva secunde/minute din viață. Și DOUĂ CLICK-URI. Unul ca să vă uitați și să descoperiți amintiri din copilărie pe care unii dintre artiștii vostri preferați le dezvăluie, iar încă unul pentru a da mai departe mesajul caritabil.

Ce vă cer? Două click-uri și… cam atât! Un click pentru a descoperi ce amintiri din copilărie are Florin Ristei și încă unul pentru a da mai departe mesajul nostru caritabil.

 

Interviul meu cu Florin Ristei poate fi urmărit mai jos:

Cu drag, DaddyCool!

Nu uitați că ne dăm întâlnire și pe Instagram! 🙂