Recent am primit propunerea de a mă implica în prima campanie mare din această primăvară, #MegaProvocareaPrimăverii, lansată de Mega Mall București. Și am acceptat cu drag pentru că îți pot oferi ocazia să câștigi o super ținută de primăvară din partea lor! Concursul nu e deloc greu și cred că merită să intri în cursa pentru un premiu super cool! Află ce ai de făcut!

Suntem deja la jumătatea lunii martie, iar vitrinele magazinelor au înflorit și anunță noi colecții ce vor înfrumuseța garderobele tuturor. Iar ca să sărbătorim cum se cuvine noul sezon, Mega Mall propune o întrecere în outfituri cum nu s-a mai văzut până acum nici pe marile bloguri de fashion din New York. 🙂

În perioada 14 martie – 10 aprilie, cabinele de probă din Mega Mall își deschid cortinele către pasionații de fashion. Dacă ai curaj, intră în#MegaProvocareaPrimăverii! Se pun la bătaie 4 outfituri care pot fi câștigate săptămânal.

daddycool megaprovocareaprimaverii

Ce trebuie să faci? Exact ce îți place cel mai mult: să vii la shopping.

Vino în magazinele din Mega Mall participante în campanie, găsește-ți o ținută preferată din noile colecții și pozează-te în cabina de probă. Apoi urcă poza pe Instagram cu hashtag-ul #MegaProvocareaPrimaverii, tag-uiește 3 prieteni, iar în fiecare luni se va premia, prin tragere la sorți, outfitul din săptămâna trecută. Ținuta trebuie să fie în valoare de 500 de RON!

Dacă vrei să te inspiri, urmărește contul meu de Instagram pentru că voi da și eu o tură prin Mega Mall ca să îți arăt  o ținută care mă reprezintă!

DaddyCool Insta

Dacă ești fată, te poți inspira din alegerile făcute de colegele mele de campanie, Sînziana Sooper, Deea Cudeea sau Sweet Paprika! 🙂

Acceptă #MegaProvocareaPrimăverii și câștigă outfitul tău preferat de primăvara aceasta! Succes! 😀

daddycool megamall

Citește mai multe detalii despre reglamentul campaniei AICI!

Cu drag, DaddyCool

 

Foto DaddyCool: Ciprian Strugariu

Hair DaddyCool: Urban Hairdressers