Bună! Sunt Ana Novic. Sau MommyCool, așa cum îi place lui Robert să-mi spună. 🙂 Mi-am făcut o listă destul de lungă cu subiecte despre care îmi doresc să vă povestesc. În viziunea mea, așa cum le experimentez, cum am ajuns să le trăiesc, să le conștientizez, să le primesc și să le agreez. Și vom „sta de vorbă” în fiecare luni, aici. Ca între fete, ca între mame, ca între femei de carieră, ca între oameni. 🙂

Vreau să vă povestesc despre cât de mult ne-a schimbat pe noi experiența de a deveni părinți. Încă din prima clipă de când Ingrid a venit pe lume nu ne-am mai dorit să facem lucrurile doar „bine”, ci să le facem mărețe, extraordinare, incredibile!

Da, un copil schimbă tot, dar are acea putere inimaginabilă de a schimba totul în cel mai frumos bine, motiv pentru care am un munte de experiențe, gânduri și păreri pe care vreau să vi le împărtășesc și vouă.

Vreau să vă povestesc despre cum am ales noi să ne cunoaștem copila, despre ce am simțit când am pășit cu ea în casă, despre cum m-am simțit eu când am alăptat-o prima dată, cum am primit primele bătăi de inimioară sau cât de mult îmi doresc să retrăiesc experiența de a aduce pe lume un copil, bebe no. 2. 🙂

Eu cred cel mai mult în mine, în noi, în legea atracției, în Univers sau Dumnezeu, așa cum îi place fiecăruia să-l numească. Cred că putem reuși orice ne propunem și mai cred că organismul nostru se poate vindeca singur de orice, mult mai trainic și mai rapid, cu ajutorul minții.

Mulțumesc DaddyCool pentru găzduire, pentru iubire, pentru că ești, pentru că suntem.

Cu drag, Ana. MommyCool, mama lui Ingrid, soția, iubita și cea mai bună prietenă a lui DaddyCool, stăpâna Sashei și a lui Missy, fiica mamei mele, sora fraților mei și prietena prietenilor mei.

Ne citim curând și aștept cu entuziasm feedback din partea voastră! Haideți să facem schimb de experiențe! 🙂

 

Foto: Andra Contiu