Vorbeam zilele trecute cu niște amici despre toate festivalurile care au loc la noi în țară vara aceasta și, cumva, ne-am dat seama că sunt destul de puține la care ne-am încumeta să mergem alături de copiii noștri. Din diverse motive. Unii vor să se distreze în lipsa copiilor, exact ca în tinerețile lor nebune, iar ceilalți cred că nu au ce căuta la un festival cu prichindeii fiindcă nu au ce opțiuni de entertainment să le ofere. Și au dreptate. Foarte puține sunt cele care oferă beneficii pentru familii, dar weekend-ul acesta Burger Fest din București este THE PLACE TO BE și vreau să vă invit și pe voi acolo, cu drag. Cu tot cu prichindei fiindcă locul are parte de o mulțime de zone foarte tari pentru ei, oferite de LIDL.

Lucrez în industria muzicală încă de când aveam 16 ani și, evident, am mers la o mulțime de concerte, festivaluri și alte genuri de manifestări muzicale. Am fost în backstage, am fost pe scenă, am fost în mulțime și m-am bucurat de acordurile unora dintre artiștii mei preferați. În țară și în afara ei. Îmi place muzica, mi-a plăcut întotdeauna și o să-mi placă până la adânci bătrâneți. Face parte din viața mea și cred că  fără muzică totul ar fi anost. M-am pierdut de multe ori în ritmurile muzicii și tot muzica este cea care îmi aduce aminte de primele luni de relație cu Ana, când ne dansam șosetele până în zorii zilei prin Vama Veche. Ah, ce vremuri frumoase! 🙂

DaddyCool LIDL Burger Fest2

Ingrid e clar material de festivaluri, așa că nu vom rata Burger Fest în weekend. Mai ales că sunt și o mulțime de facilități pentru ea! 

 

Atunci nu prea ne păsa în ce condiții se întâmplă un festival fiindcă important era să ne simțim noi bine. Între timp, am devenit părinți și lucrurile s-au schimbat puțin. Nu, viața noastră nu a devenit anostă. Din contră, avem o viață minunată alături de copilul nostru, care ne-a moștenit din plin dragostea pentru muzică și dans. Zilnic, dar absolut zilnic dansăm cu Ingrid în casă. Sincer să vă spun, mă uimește ce mișcări de dans știe la nici 3 ani. Le are în sânge, ce să mai. :))

DaddyCool LIDL Burger Fest 5

Haideți și voi la Burger Fest pentru că prietenii de la LIDL au pregătit niște super zone, perfecte pentru familii. Credeți-mă, prichindeii voștri vor fi super entertained! 

 

Ei bine, e clar că Ingrid e material de festivaluri, printre oameni frumoși, muzică bună și atmosferă de vacanță. Chiar vreau să o purtăm pe la tot felul de evenimente în aer liber și taaaare m-am bucurat zilele trecute atunci când am aflat că se întâmplă Burger Fest la București. Și nu doar că se întâmplă, dar există și o mulțime de zone super faine pentru familii și copii, powered by LIDL România. Fiți atenți câte chestii cool sunt pentru micuții noștri:

 

 • Fresh bar powered by Piața LIDL

  Adică un loc unde găsim fructe și legume proaspete ca să ne putem face o serie de combinații nebune și super sănătoase de smoothie-uri.

 • Dumbrava LIDL

  Un loc special amenajat pentru copii, cu o mulțime de jocuri interactive și super interesante pentru micuții noștri. Unde mai punem că ei vor fi supravegheați de oamenii din echipa Asociației Ajungem Mari, care se vor și ocupa de organizarea jocurilor.

 • Totul pentru bebe

  Adică un truck unde mamele cu bebeluși pot găsi absolut toate cele necesare pentru situații de orice fel. Au scutece pentru schimbat copilul, au mâncare pentru bebeluși, spațiu pentru alăptat etc. Totul super intim. Ei, da! Așa ceva aș vrea să văd la toate festivalurile.

 • Puncte de reciclare

  Da, fraților, putem duce ambalaje și peturi pentru a fi reciclate, iar la final ne putem alege și cu un premiu pentru asta.

 • Stația de spălat pe mâini

  O zonă separată de toaletele existente deja. Este o facilitate unică oferită gratuit participanților de către echipa LIDL, ca o opțiune suplimentară de igienizare, în cadrul evenimentului.

Eu sunt super impresionat și vă spun sincer că abia aștept să încălecăm pe bicicletele noastre înaripate, să luăm direcția Burger Fest și să ne bucurăm de #lucrurisimpleculidl. 🙂 Sper tare de tot să ne vedem și cu voi!

DaddyCool LIDL Burger Fest 6

Festivalul are loc în weekend-ul 11-13 Mai la Verde Stop Arena din București, pe Bulevardul Barbu Văcărescu 162-164. Detalii despre bilete găsiți pe pagina evenimentului.

DaddyCool LIDL Burger Fest 4

Noi vom fi acolo încă din prima zi, iar dacă voi nu puteți ajunge încă de la început, fiți cu ochii pe contul meu de Instagram fiindcă o să vă ademenesc tare cu niște poze frumoase de acolo. 🙂

See you!!!

Cu drag, DaddyCool!