Se spune că în spatele oricărui bărbat puternic se află o femeie la fel de puternică. Nu știu dacă se aplică în toate cazurile, dar știu sigur că în ceea ce mă privește chiar așa e. Pentru că ea îmi dă întotdeauna forța de a merge înainte, ea crede cel mai mult în mine și tot ea e cel mai aspru critic al meu. Și viceversa. Păi cum să nu fii cea mai bună versiune a ta în astfel de condiții?

Nu știu cum funcționează toate relațiile dar, în general, cuplurile puternice se văd de la o poștă pentru că sunt foarte bine sudate, iar cei doi au o aură aparte.

Eu și Ana primim des complimente din partea oamenilor, iar cele mai multe se referă la faptul că suntem foarte uniți. Ceea ce mă bucură enorm pentru că exact asta e realitatea. Suntem genul acela de cuplu în care el crede cel mai mult în ea și o susține 100% în tot ceea ce face, iar ea îi răspunde cu același tratament. Și totodată suntem cei mai mari critici ai partenerului nostru pentru că ne dorim să devenim cele mai bune versiuni ale noastre posibile.

daddycool putere2

Iar într-o lume în care mai nimeni nu te-ar complimenta sau ți-ar aprecia talentul, de teamă ca nu cumva să-i furi pâinea de la gură deși nici măcar nu vă ocupați cu același lucru (de parcă nu ar fi loc pentru toți sub soare, oricum), e foarte important să ai alături o persoană în care să ai încredere totală și care să te ajute să crești pe plan personal, spiritual și profesional.

daddycool putere1

Care să te facă mai puternic. Să îți explice că nu e vina ta că societatea e frustrată și invidioasă. Că trebuie să îți vezi în continuare de treburile tale pentru că e foarte bine ce faci. Că mai ai de lucrat pe ici, pe colo. Care nu te pupă în fund doar ca să dea bine în cercurile sociale și habar nu are că tu nu suporți pupincuriștii. Care să îți spună că nu e vina ta că te bucuri sincer pentru reușitele altora și ai vrea ca toată lumea să fie la fel. Care să îți fie alături și la bine, și la greu.

Trăim într-o perioadă în care mi se pare că oamenilor le e frică să complimenteze, să se bucure pentru cei din jur, pentru reușitele cunoscuților, pentru că există alți oameni cu inițiativă, care au curaj să încerce măcar să-și trăiască visurile pentru că s-au săturat de sisteme corupte și de sclavagismul ăsta costumat în democrație. Din exterior se simte multă presiune și cred că e foarte greu să-i faci față de unul singur.

daddycool putere4

Eu o am pe ea, pe Ana mea, și nu pot decât să fiu cel mai recunoscător lui Dumnezeu și Universului că mi-au trimis-o și că ne-am reîntâlnit în această viață. Sunt sigur că am fost împreună și în altele, chiar dacă nu în acest fel. Și mă bucur am ajuns tot în această formulă. Pentru că e cea care ne trebuie nouă!

daddycool putere3

Împreună suntem foarte puternici și trecem peste orice obstacol pe care viața ni l-a pregătit. Peste orice hop care apare, inevitabil, atunci când te învârți în lumea asta în care noi ne facem treaba.

daddycool puterecut

Împreună suntem unul, iar când o jumătate plânge, cealaltă râde cât poate de tare ca să o facă să uite de probleme. Când o jumătate e speriată, cealaltă o ia în brațe și o asigură că totul va fi bine. Când o jumătate e nervoasă, cealaltă face glume ca să detensioneze situația. Când o jumătate e dezamăgită, cealaltă îi spune că fiecare dezamăgire personală sau profesională reprezintă o lecție. Când o jumătate se epuizează, cealaltă îi arată cum să își încarce mai bine bateriile. Când o jumătate vrea să renunțe, cealaltă jumătate îi explică motivele pentru care nu trebuie să lase niciodată visul să moară, oricât de mare, stupid sau nebunesc pare.

daddycool putere5

Ăștia suntem noi. În fiecare zi, până la adânci bătrâneți. Cu bune și cu rele, suntem binecuvântați! Iar din noi doi s-a născut o minune. Care ne dă încă un motiv să facem ce ne place, să credem în noi, în talentele noastre și să facem în lume schimbările pe care vrem să le facem. Pentru că nimic nu e imposibil.

Da, în spatele oricărui bărbat puternic se află o femeie. Iar când e rândul ei să strălucească, în spatele ei se află el. Pentru că în doi puterea este fără limite!

 

Foto: The one and only, Ciprian Strugariu

Make-p & Hair Styling Ana: Denisa Hazaparu (D’Hairapy)

Hair Styling DaddyCool: Cristian Sava (Urban Hairdressers)