Luptați în continuare, frații și surorile mele. Întreaga lume ne susține! Am devenit un exemplu pozitiv pentru toată planeta prin intermediul mișcărilor impresionante de stradă. Am fost sute de mii zilele astea. Putem fi milioane! Ieșiți în stradă și cereți-vă drepturile! Nu-i lăsați să ne forțeze să părăsim țara asta frumoasă!

De câteva zile îmi trec tot felul de gânduri prin minte:

  • Ce se va alege de țara asta?
  • Ce se va alege de viitorul meu?
  • Ce se va alege de viitorul copiilor mei?
  • Trebuie să mă obișnuiesc cu faptul că e ok să fur? Nu, nu știu să fur și nu am să învăț vreodată să fac asta.
  • Va trebui să mă mut din țară pentru că nu am altă opțiune?
  • Voi fi obligat să nu le pot arăta copiilor mei cât de frumoasă e țara în care am crescut pentru că niște corupți nu mi-au dat voie? Pentru că o mână de oameni nu au ținut cont de dorința altor sute de mii? Nu, refuz să cred într-un astfel de viitor!

Sigur #rezistăm și putem să ieșim în stradă până când se va face dreptate! Până când România va fi bine, din nou! O vom vindeca noi toți pentru că suntem puternici și uniți!

Foto: Dan Mihai Bălănescu

Mă uit pe internet și mi se pare impresionant ce mesaje pozitive primim din întreaga lume. Și sunt super fericit că toți românii care aleg să stea în stradă, în frig, au un motiv în plus să continue să facă asta. Primesc putere să lupte mai departe, să fie uniți, să dea jos corupția! The WORLD + Romania = LOVE!

Frații și surorile mele, întreaga planetă e cu noi, mai puțin proprii noștri lideri. Vă rog, haideți să luptăm în continuare! Merită atât pentru noi, cât și pentru viitorul copiilor noștri. Care merită tot ce-i mai bun!

Cu drag, DaddyCool