Uneori, în viață se întâmplă să punem punct și să o luăm de la capăt. Avem nevoie de asta. Ei bine, într-o astfel de perioadă a apărut el. Pe atunci, bunul meu prieten Fenomeneasa…

Lucrurile nu au stat așa cum vă imaginați. El nu mă plăcea deloc, iar eu credeam că este… neinteresat de mine. :)) Dar adevărul este că el m-a salvat. Spun asta pentru că ne-am întâlnit când eu treceam printr-o perioadă grea. Și chiar aveam nevoie de un prieten care să nu se gândească la trecut și alături de care să visez spre viitor, mereu pozitivă și încrezătoare. Timpul a trecut, lucrurile s-au așezat frumos, iar prietenul meu se transformase între timp în unul… cu beneficii. :))

Evident că următorul pas a fost să mă îndrăgostesc nebunește. Dar am ținut sentimentele secrete, exac ca în liceu. Pe care eu nici măcar nu l-am făcut. :))

DaddyCool despre el MommyCool

Eram mereu împreună, mergeam la mare împreună… Practic, locuiam împreună, doar că nu eram „oficial” iubiți! Era extrem de ciudat totul. Îndeplineam toate condițiile unui cuplu, dar mai rămăsese acest pas.

Este adevărat că făcusem un mic pact, iar eu fusesem de acord cu el. Nu încercam să forțez lucrurile, mai ales că domnul meu ieșise dintr-o relație de pe urma căreia rănile îi erau încă deschise, iar eu eram… proaspăt divorțată. :))

„Nu încercam să forțez lucrurile, mai ales că el ieșise dintr-o relație de pe urma căreia rănile îi erau încă deschise, iar eu eram… proaspăt divorțată. :))”

 

Dar, ca un veritabil berbec ce sunt, a venit ziua în care l-am luat de umeri și i-am cerut socoteală pentru ce simțeam pentru el. Nu avea cum să fie doar o iluzie și nici ceva ce puteam pierde.

Noi suntem suflete pereche. Am simțit asta mereu. Atât de puternic, încât nu a trecut nici o secundă fără să lupt pentru ce suntem și pentru ce avem. Pentru mine, a fost aproape ireal să descopăr sentimente unice și trăiri văzute doar în filme. (pentru că nu citesc cărți :D)

Nu îmi venea să cred că el era omul pe care nu îndrăzneam să-l visez. Totul s-a schimbat în mine și în jurul meu. Uneori, îmi era teamă să mă și bucur. Mă gândeam că pot să rămân fără el. Fără noi.

DaddyCool despre el MommyCool

„Nu îmi venea să cred că el era omul pe care nu îndrăzneam să-l visez. Totul s-a schimbat în mine și în jurul meu.”

 

Brusc, cineva era interesat de mine cu totul. De unde vin, ce fac, unde plec, făceam planuri de călătorii, dansam cu el până cădeam lați, râdeam până rămâneam fără aer. Mă prindeau des dimineațile râzând alături de el, povestind, visând frumos. Uneori beți de alcool, alteori doar beți de fericire! :))

Încă mă mai gândesc la momentele noastre și mă emoționez teribil…

„Mă prindeau des dimineațile râzând alături de el, povestind, visând frumos. Uneori beți de alcool, alteori doar beți de fericire!”

 

Într-o zi, i-am spus că vreau un copil. Pauză, șoc, față blocată, pauză, șoc. :)) El e mai analitic, așa că a stat puțin să se gândească la ceea ce i-am propus. Haha. Bineînțeles, am ajuns amândoi la concluzia că e momentul să facem acest pas. Iar atunci când Ingrid a ajuns acasă totul s-a conturat perfect.

DaddyCool despre el MommyCool

Nu vă mint, suntem un berbec și un taur, iar certurile sunt la fel de intense ca iubirea noastră, dar ce am construit alături de acest suflet este „out of this world”. Totul este atât de ușor lângă el. Iar cel mai frumos lucru este că oamenii ne văd exact așa cum suntem, prin tot ce transmitem: doi oameni simpli, care se iubesc foarte mult. Doi luptători care construiesc. O familie foarte unită.

Dragilor, nu vă blocați în relații fără suflet. Îndrăzniți să visați, să cereți și să credeți. Cu toții merităm cea mai frumoasă viață, cele mai intense emoții și cele mai speciale sentimente. Dar mai ales cu toții avem un suflet pereche pentru care merită să lăsăm tot. Alături de care este fantastic să construim, să visăm și să ne reinventăm. 🙂

DaddyCool despre el MommyCool

 

Azi e despre el. Este ziua lui, o zi cu emoție și cu energie frumoasă. Cu noi, mereu de mână, mereu împreună!

Îmi este greu să îi urez pentru că îi doresc tot ce este mai bun pentru el. Dar încep cu sănătatea pentru că este cea mai de preț.

„Azi e despre el. Să fii sănătos, iubitul meu! Să fii tu, să fim noi!”

 

Să fii sănătos, iubitul meu! Să fii tu, să fim noi, să te bucuri de cele mai mici și banale chestii. Să mă bucuri cu cele mai frumoase zâmbete și îmbrățișări.

Încet, dar al naibii de sigur, noi vom scrie cea mai frumoasă istorie. Vom fi cel mai pozitiv și puternic exemplu că orice se poate în doi. 🙂

La Mulți Ani, cu iubire, cu respect, cu fericire, liniște și pace. Cu noi!

Te iubesc!

Cu drag, MommyCool

Foto: Ciprian Strugariu