Sunt un mare fan al alăptării și consider că fiecare mamă are datoria de a-și hrăni puiul exclusiv de la sân, măcar în primele șase luni de viață. Înțeleg și faptul că multe dintre femei nu pot alăpta din diverse motive. Însă atunci când alăptarea pe cale naturală nu este posibilă, mi-ar plăcea ca mamele să caute cea mai bună soluție pentru copil, astfel încât acesta să aibă parte de o experiență cât mai naturală. Apropiată de sentimentul matern. Ei bine, NUK Nature Sense vine în ajutorul lor cu niște produse excelente.

Pentru că procentul bebelușilor hrăniți exclusiv la sân este extrem de mic, undeva în jurul valorii de 13%, prietenii de la NUK au venit în ajutorul acestei situații și au lansat o gamă minunată, pentru ca puiuții noștri să aibă parte de sentimentul de natural, la fel ca sânul mamei.

NUK Nature Sense 6

Ana a alăptat-o pe Ingrid până la aproape doi ani, iar acest lucru a făcut ca legătura dintre ele două să fie una extrem de puternică. E în firea umană să se creeze o conexiune între mamă și copil în acest mod. Însă înțeleg și faptul că, din diverse motive, alăptarea nu poate avea loc. Ba chiar și atunci când mama alăptează pot exista situații în care aceasta nu este lângă bebeluș. Iar hrănirea trebuie să se facă prin intermediul unui biberon, chiar dacă în el este tot laptele matern. Indiferent de situație, cred că mamele ar trebui să se documenteze bine și să aleagă o cale cât mai bună pentru copiii lor, atunci când hrănirea se face printr-o metodă artificială.

Cred că fiecare mamă are datoria să încerce să-și alăpteze puiul măcar până la 6 luni.

 

Mă bucur foarte tare că tehnologia avansează și că se găsesc din ce în ce mai multe soluții naturale la problemele cu care se confruntă mamele generației noastre. Iar prietenii mei de la NUK România vin în ajutorul lor cu gama NUK Nature Sense.

Noile biberoane permit bebelușilor să se bucure de o senzație naturală atunci când sunt hrăniți. De asemenea, le oferă o senzație apropiată de hrănirea la sân.

DaddyCool NUK Nature Sense 3

După studii aprofundate despre canalele de lapte din sânul mamei, NUK a adăugat biberoanelor mai multe orificii mici, exact ca cele ale unui sân. Astfel asigură un flux lin și natural al hranei. Conform documentelor oficiale, mamele au până la 16 canale glactofore (care conduc laptele spre exterior) active, așadar noua gamă nu poate fi decât de ajutor celor mici. Noile tetine NUK Nature Sense au un număr diferit de orificii subțiri, în funcție de nevoile bebelușilor cu vârste cuprinse între 0 și 18 luni.

NUK vine în ajutorul tuturor femeilor care nu pot alăpta, cu o gamă concepută special să le dea bebelușilor o senzație de natural, foarte apropiată de cea creată de sânul mamelor.

 

De asemenea, vârful biberonului este flexibil și se adaptează în gura bebelușului, asemeni mamelonului de la sânul mamei. Și asta nu e tot. 🙂 Lateralele sunt mai largi pentru a oferi o senzație familiară, iar ventilul inovator Nuk Anti-Colic permite lichidului să curgă constant, previne înghițirea aerului și elimină senzația de disconfort.

NUK Nature Sense 5

Bineînțeles, noua gamă este recomandată de către pediatri și moaște. Iar un studiu independent realizat în Germania ne spune că 96% dintre aceștia confirmă fluxul de lichid similar cu al sânului, iar 98% îi confirmă textura și senzația similară cu cea a sânului mamei.

Mai multe despre noua gamă, puteți afla și voi de pe site-ul NUK.

Eu spun că noua gamă NUK Nature Sense este o opțiune excelentă pentru mamele din întreaga lume. Iar pentru viitorul copil știu deja ce biberoane vom folosi, la nevoie.

DaddyCool NUK Nature Sense 4

Bine, Ingrid a descoperit acum, la 3 ani, pasiunea pentru aceste biberoane și pentru suzete. Și mă distrează, având în vedere că noi nu i-am dat suzetă până acum. A văzut la un moment dat la un prieten copilaș, i-a plăcut ideea, iar acum i se pare cool. Își pune suzeta în gură și ne spune că este și ea un bebeluș. Bineînțeles, numai în situațiile care o avantajează. :))

CONCURS: Câștigați 5 pachete NUK Nature Sense pentru prichindeii voștri!

DaddyCool NUK Nature Sense

Prietenii de la NUK sunt generoși și îmi oferă ocazia să vă premiez cu 5 pachete NUK Nature Sense. Acestea conțin două biberoane și o suzetă, iar voi le puteți câștiga foarte simplu. Nu trebuie decât să-mi spuneți, într-un comentariu pe pagina mea de Facebook, în ce fel vine această gamă în ajutorul vostru și cât de mult v-ar ajuta un asemenea pachet.

Câștigătorii vor fi aleși pe data de 26 Octombrie, prin intermediul Random.org. Mult succes! 🙂

De asemenea, tot prietenii de la NUK sunt sponsorii celui mai recent caz pentru care lupt în cadrul proiectului „Amintiri din copilărie”, SINGURUL VLOG 100% CARITABIL din România, iar voi puteți vedea o serie de interviuri AICI!

Cu drag, DaddyCool!