Taților moderni, pe 5 aprilie aveți ocazia să demonstrați tuturor cât de mult ne-am schimbat de-a lungul timpului și că astăzi suntem mult mai implicați în viața copiilor noștri decât sunt oamenii predispuși să creadă. Suntem moderni, suntem cool, suntem alături de familia noastră și acceptăm zilnicele „Modern Dad’s Challenges”!

Tații și viitorii tătici merg la „Modern Dad’s Challenges”!

Ce este „Modern Dad’s Challenges”? Locul unde tații și viitorii tătici învață mai multe despre noul lor statut și meseria de părinte așa cum este ea, cu provocările și beneficiile aferente. 🙂

Așadar, pe 5 aprilie, începând cu ora 18.30, la Impact Hub București, pornim incursiunea în viața proaspeților sau viitorilor tați: se lansează prima ediție a evenimentului „Modern Dad’s Challenges”. Acesta va fi moderat de bloggerul & tăticul Andrei Cismaru, iar tema acestei ediții este – „Rolul taților în perioada pre și post natală”.

Andrei va dezvolta acest subiect împreună cu speakerii invitați: Dr. Valeria Herdea – Medic primar de medicină generală, medicină de familie cu profil pediatrie, Oana Nicolau –Psihoterapeut de cuplu și familie & Sorin Nicolau – Life and Business Coach + un Invitat surpriză. 🙂

E vremea taților moderni să arate lumii cât de implicați sunt!

„Este nevoie să mai spargem puțin din prejudecăți, să lăsăm la o parte (noi, bărbații) acea masculinitate greșit percepută. Să facem loc mai mult sensibilității, emoțiilor și, normal, implicării directe în creșterea și educarea copiilor. Da, și noi, tăticii, soții, avem un rol important atât înainte, cât și după nașterea celui mic. Rolul de tată asumat este foarte important, iar în acest fel viața de familie se va construi într-un mod armonios și durabil”, afirmă Sorin Nicolau, Life and Business Coach, Manager și co-fondator Clinica Oana Nicolau și speaker la eveniment.

Logo-ul taților moderni

Înscrierile la eveniment se fac completând formularul de înregistrare de pe blogul Frunzaresc.eu, unde puteți găsi și programul complet!

Organizatorii au pregătit și câteva surprize pentru participanți, dar și o tombolă cu premii atractive: un cărucior Revolution SE Bob Black marca Britax Romer, un scaun auto Eclipse Crown Blue marca Britax Romer, cameră de supraveghere Video D-Link DCS-855L, un pachet SAMASteratul Părintilor și un Curs de Pericultură și Siguranța Bebelușului (cu diplomă de participare), produse Klorane Bebe și multe alte premii.

Realizarea și implementarea acestui proiect educativ de parenting este posibilă datorită sponsorilor care s-au alăturat și susțin evenimentul: Cutaden Bebe, Britax Romer România, Secom®, Klorane Bebe, A-Derma, LEGO® DUPLO®, D-Link Romania, Aqua Carpatica, Domeniile Sâmburești, Solaris.

Parteneri tehnici: Web Designer București și Ballon Rouge.

Evenimentul „Modern Dad’s Challenges” este inițiat de Frunzaresc.eu, fiind realizat și implementat cu ajutorul agenției de publicitate Creative Energy Corner.

Sofia Frunza

Initiator proiect & blogger la Frunzaresc.eu

E-mail: sofia.frunza@gmail.com

E-mail: moderndads@energycorner.ro

Tel: 0755 925 594 

 

Foto COVER: Ciprian Strugariu, în outfit Men’s Cave