Încă de când am aflat că voi deveni tătic, am descoperit o nouă latură a creativității mele: pictura. Dar nu pictura clasică, pe pânză, ca orice om normal, sau poate chiar pe un bloc de desen, să zicem, ci taman direct pe pereți.

Acesta a fost felul în care am știut eu cel mai bine să mă pregătesc pentru venirea pe lume a fiicei mele. Și, culmea, mi-a ieșit chiar bine, deși nu mai făcusem asta niciodată.

Oare toți tații au revelații artistice în timp ce așteaptă venirea pe lume a copilului lor? 🙂

Am început să pregătim camera pentru Ingrid, iar din acel moment eu am avut parte de o mulțime de viziuni cu imagini care trebuiau să fie acolo, așa că m-am pus pe pictat.

Am luat acuarelele, am început să trasez linii, chestii, trestii, ca la final să fiu și eu surprins de rezultatele finale.

daddycool pictură4

Nu sunt opere comparabile cu ale lui Van Gogh, dar sunt perfecte pentru o cameră de copil. Și sunt făcute cu mânuțele astea două, special pentru ea, așa că încărcătura emoțională e ceea ce contează cel mai mult.

Mă uit zilnic la ele și sunt fericit că sunt acolo special pentru ea. 🙂 De fapt, tabloul de mai jos e făcut tot din cretă (am găsit soluția să iasă și mai bine desenele), și l-am făcut direct cu degetele. Am trasat liniile principale cu creta direct pe perete, după care am început să modelez cu degetele. Vedeți și voi ce drăguț a ieșit.

daddycool pictură3

Aș putea să fac un tutorial de „Do It Yourself”. Se știe doar că românul este un personaj inventiv! 🙂

Bineînțeles, acum aștept momentul în care vom picta pereții împreună. Sunt sigur că o să fie distracție la cote maxime! 🙂

P.S: Între timp, m-am apucat și de tablouri neconvenționale, ca să duc revelația și mai departe!

daddycool pictură2

Prețul la cerere! 🙂