De ceva timp, mi se părea că setul de anvelope ale mașinii se dezumflă destul de rapid, deși autoturismul este nou și anvelopele la fel. Iar eu nu fac mii de kilometri cu cine știe ce greutăți prin mașină. Și pentru că pun pe locul întâi siguranța mea și a familiei, am decis să-mi fac o programare la un service pentru a vedea dacă am, într-adevăr, probleme. Am documentat tot pentru voi, într-un VLOG interesant, care vă poate fi de real ajutor.

Eu am patru anvelope Continental all season, așadar am căutat un dealer care distribuie același brand. Așa am ajuns la Autozone din Aviației, București, unde am reușit să obțin un diagnostic și o soluție. Fix ceea ce căutam. 🙂

Pentru un tip prea puțin priceput, am aflat o mulțime de lucruri interesante, cu privire la anvelope. De la perioada optimă în care trebuie făcute verificări, la modalitatea în care e recomandat ca acestea să fie făcute. Chiar și ce tip de presiune e bine să avem în roți pentru un plus de siguranță. Vă invit să urmăriți și voi întregul proces pentru că e realmente super interesant și sigur o să descoperiți informații care v-ar putea ajuta pe viitor.

Setul de anvelope este unul nou dar, chiar și așa, am descoperit o problemă, pe care băieții mi-au rezolvat-o rapid!

 

Cu ocazia verificării și a documentării, am avut surpriza să aflu și despre o campanie tare simpatică, „Întâi siguranța, apoi distracția”, desfășurată de brandul Continental. Aceasta vă poate aduce un set LEGO gratuit pentru copiii voștri, la achiziția unui set de 4 anvelope de la ei. V-am povestit despre mecanismul campaniei și condiții de eligibilitate în clip, dar puteți accesa liniștiți și acest link: https://bit.ly/3dhiMzH

Eu m-am bucurat de beneficiu și m-am dus cu acest cadou la Ingrid, care m-a pus imediat la joacă. 😊 Așadar, dacă e nevoie să faceți schimbul de anvelope, nu ezitați să profitați și de cadoul pentru copii.

Vă invit să urmăriți clipul de mai jos, să vedeți cum s-a făcut verificarea anvelopelor, ce informații utile am aflat atât pentru mine, cât și pentru voi, apoi aștept păreri:

Cu drag, Robert!

#ContinentalAnvelopeRomania #IntaiSigurantaApoiDistractia #SafetyFirstFunNext