Știți deja că suntem fani înfocați ai mediului înconjurător, iar fiecare activitate care vizează protecția lui ne atrage atenția. Ne dorim să locuim într-o Românie cu aer mai curat, așa că încurajăm plantările. Cât mai des, în număr cât mai mare și cât mai activ în orașe, unde poluarea este la un nivel ridicat. Dar pentru că și acasă e foarte important să avem o calitate bună a aerului, ar trebui să fim atenți și la acest aspect. Noi ne-am ocupat zilnic de acest lucru în ultimele săptămâni și vrem să vă povestim și vouă cum am ajuns să avem un aer mai proaspăt și mai sănătos în interiorul casei cu ajutorul unui aparat purificator de la  Daikin.

Luna trecută am luat parte la o acțiune de plantare de copaci, la invitația prietenilor de la Daikin de a ne alătura programului #PlantamAer. Totul s-a desfășurat în orașul Popești Leordeni, iar noi ne-am luat niște amici și, alături de copilele noastre, am plantat aer curat pentru o Românie mai bună.

DaddyCool purificator Daikin 10

Suntem profund îndrăgostiți de tot ceea ce înseamnă natură, așa că luptăm să o protejăm pe cât de mult putem. Suntem foarte atenți din acest punct de vedere atât acasă, cât și atunci când plecăm în călătorii. Și credem că noi suntem cel mai bun exemplu pentru copiii noștri. Mai ales dacă vrem ca ei să reprezinte viitorul în care România este sustenabilă, iar locuitorii au grijă să o protejeze cât de mult pot.

DaddyCool purificator Daikin 2

Tocmai din acest motiv ni s-a părut și important să o luăm pe Ingrid cu noi la plantare. Acasă deja udăm împreună florile, pe care le și mângâie și cărora le și vorbește. Dar voiam să vadă și cum e o acțiune de acest gen, mai amplă, unde se vede clar că mulți oameni s-au unit pentru aceeași cauză. Toți vor să elimine poluarea și să respire un aer mai curat. Mai ales cei care locuiesc la oraș, unde e plin de poluare din o mulțime de surse.

DaddyCool purificator Daikin 3

Plantarea a fost o experiență grozavă pentru Ingrid. Mulțumim echipei Daikin pentru invitație. A fost o lecție foarte valoroasă pe care noi și prietenii noștri le-am predat-o fetelor noastre.

DaddyCool purificator Daikin 5

După ce am terminat plantarea, mi-am dat seama încă o dată cât de importantă e calitatea aerului pe care îl respirăm zilnic. Și că nu numai cel de afară trebuie să conteze, ci și cel din casă. Oricât de curați suntem, tot există praf. Tot există mirosuri care vin din bucătărie, acolo unde se gătește, pisicile tot aduc cine știe ce chestii de prin curte, în aer plutesc mii de particule de tot felul și exemplele ar putea continua. Iar dacă ai și un copil mic, chiar ai vrea să îți iei măsurile de precauție pentru ca în casă să fie un aer curat.

DaddyCool purificator Daikin 6

Dacă tot fusesem la plantare cu ei, am ales să testăm un aparat purificator Daikin. Am studiat puțin oferta și am ales modelul Ururu MCK75J.

Îl avem deja de vreo trei săptămâni și vreau să vă spun că se simte clar diferența. Chiar simt că în casă este un aer mai curat. După fiecare intervenție a purificatorului, simt mereu un aer pur. Parcă aș fi la munte. 😊)

Am ales Daikin pentru că este liderul mondial în domeniul soluţiilor de climatizare eficiente din punct de vedere energetic.

Graţie inovării continue în creşterea nivelurilor de confort, eficienţă energetică, control şi fiabilitate, ei cam definesc reperele de calitate din industrie. Până acum, pare că am făcut alegerea potrivită.

DaddyCool purificator Daikin 7

Ceea ce e super cool la purificatorul Daikin este că filtrează particulele, alergenii şi mirosurile neplăcute, pentru a furniza aer curat pentru respiraţie. Astfel optimizează nivelurile de confort şi reduce riscurile asupra sănătăţii. Dacă în casă există mirosuri neplăcute, aparatul semnalizează acest lucru prin culoarea roșie, iar pe măsură ce purifică și oferă aer curat în încăpere, beculețul se face portocaliu, iar în final verde. În acest fel veți ști și când procesul de purificare este complet.

Recomandăm un aparat purificator Daikin pentru un aer mai curat în casă. La noi a funcționat de minune.

 

Un alt aspect care ne-a cucerit este nivelul ridicat de eficienţă energetică, datorat senzorilor speciali care detectează nivelul de poluanţi din aer şi pornesc/opresc unitatea în funcţie de necesitate. În acest timp, se programează automat purificarea aerului. Tare, nu?

DaddyCool purificator Daikin 8

Există multe substanţe în aer pe care le respirăm, cum ar fi alergeni, bacterii, viruși, fum de ţigară etc. Care provoacă afecţiuni ale organismului. Mai presus de toate, aerul uscat este în mod special o problemă majoră pe durata iernii.

Acest aparat purificator Daikin Ururu umidifică aerul din interiorul locuinţei şi elimină efectele aerului uscat. Am umplut pur şi simplu ocazional rezervorul de 4 l, iar acesta a umidificat încăperea cu un debit maxim de 600 ml/h. Această funcţie de umidificare utilă şi inovatoare – denumită „Ururu”- se realizează prin încorporarea unui rezervor mic de apă în combinaţie cu un sistem tip roată de apă şi un filtru de umidificare. Cam așa cum se vede mai jos:

Daikin aer curat umidificator

Trebuie să vă recunosc, ne-a luat ceva până am citit toate instrucțiunile ca să ne dăm seama cum funcționează. În final, am răzbit. Încă mai avem de testat funcții fiindcă îl avem de prea puțin timp. Dar vă pot recomanda cu drag modelul Ururu pe care îl avem noi. După ce îl descoperiți, va fi ușor de folosit. 😊

Cred că sănătatea familiei este importantă, iar un astfel de aparat purificator chiar e necesar în casele noastre.

 

Mai ales în zilele noastre, când nivelul de poluare este foarte ridicat absolut peste tot. Bineînțeles, nu vorbim de case în vârf de munte, ci despre oameni care locuiesc în orașe mari. Și prețul este prietenos, din punctul meu de vedere. În jur de 2700 de RON, în funcție de locul din care vi-l cumpărați. La câte știe să facă, mi se pare un deal foarte ok.

DaddyCool purificator Daikin 9

Pentru că are un design prietenos, noi am ales să-l așezăm chiar în living. Se blenduiește perfect și nu ne deranjează cu nimic. Dar e ușor de mutat în orice încăpere. Chiar și în dormitor, unde poate fi folosit fără probleme în timpul nopții. E super silențios și nu afectează somnul.

Pe Ingrid o super distrează aerul care este ventilat, așa că o vedem des în jurul aparatului. Îi place la nebunie cum îi flutură părul. Deci îl puteți considera și entertainer pentru copii.😊

În final, dacă simțiți că în casele voastre ar putea fi un aer mai curat, nu ar strica să aruncați un ochi pe produsele celor de la Daikin. Probabil nu degeaba sunt lideri în piață de vreo 80 de ani, nu-i așa?

Cu drag, DaddyCool!

Ne vedem și pe Instagram?