1 Iunie a fost întotdeauna o zi extrem de specială pentru mine. Și mă bucur tare mult că echipa Itsy Bitsy a reușit să transforme această zi în una liberă cu acte în regulă. Mai mult, mă bucur că am fost invitat să petrecem împreună Cea Mai Itsy Bitsy Zi Liberă Națională. Am pregătit o serie de super activări, unde distracția va fi garantată. Prin joc și fapte bune poți pleca acasă cu multe premii. Printre care și un weekend de vis pentru patru persoane, la Gura Humorului. Cam tare, nu? Hai să vezi ce am pregătit pentru tine!

Sunt super onorat să petrec ziua de 1 Iunie în compania copilului meu, în primul rând, dar și a altor mii de persoane. Unde? La Cea Mai Itsy Bitsy Zi Liberă Națională, care se va desfășura în parcul Alexandru Ioan Cuza din București. Hai și tu alături de mine la cel mai mare eveniment de joacă dintre părinți și copii. Timp de 12 ore vom avea parte de un festival-maraton, în care aducem activități pentru toată familia, jocuri și concursuri, distracție și o mulțime de surprize!

Pe scena din parc vor urca trupe pentru copii prestigioase: Voltaj Academy alături de Călin Goia, Grupul Vocal Liliput, Grupul vocal BimBam, Arpeggio Music School, Trupa Blană Bombă, Contrapunct. Trupele de actori de la Teatrul Țăndărică, Teatrul Ion Creangă și Opera Comică pentru Copii. Magicienii Cristina Strecopîtov și Bogdan Muntean. Dansatorii de la Five Gym – Street Dance Kids, Trouble Dance Company și Victoria Dance Studio. Vor face concursuri cu premii și se vor distra cu copiii pe scenă chiar eroii lor preferați: Itsy, Bitsy şi SuperZăpă.

Hai cu mine la CEL MAI MARE PICNICOOL!

 

 Te invit la cel mai simpatic PinciCool, powered by Caroli! Povestim împreună despre cât de important e să ne jucăm alături de copiii noștri și despre cât de bine ar fi să nu uităm niciodată de copilul din noi. Apoi te provoc să te joci alături de familia ta. Pentru că am un super premiu pentru CEA MAI JUCĂUȘĂ FAMILIE DIN BUCUREȘTI, din partea prietenilor mei de la Caroli!

DaddyCool 1 Iunie PicniCool

Știți deja că am o relație foarte specială cu brand-ul Caroli, care m-a susținut încă de la început în lupta mea pentru copiii defavorizați. Luptă pe care o duc prin intermediul proiectului „Amintiri din copilărie”, SINGURUL VLOG 100% CARITABIL DIN ROMÂNIA. Ei bine, cum și ei vor participa la Cea Mai Itsy Bitsy Zi Liberă Națională, era firesc să plănuim ceva pentru tine și familia ta.

Alșadar, ne dăm întâlnire în parc începând cu orele 15:00 și vom petrece împreună două ore de calitate, timp în care vom face o mulțime de lucruri frumoase:

  • Vom avea împreună o sesiune de discuții libere despre joaca în familie și despre cât de important este să ne creștem copiii prin jocuri interactive. De asemenea, e foarte important să nu pierdem niciodată copilul din noi pentru că doar așa ne vom putea dedica 100% micuților noștri. Care au nevoie de cea mai bună companie, indiferent de jocul pe care îl practicăm împreună. Te invit să mi te alături, să îmi împărtășești din trucurile tale și să învățăm împreună cum să petrecem timp de calitate în familie. Nici eu nu sunt expert, nici tu, așadar suntem fix pe aceeași lungime de undă. Ceea ce e foarte tare, nu? E tot timpul loc de învățat lucruri noi. 🙂

Pe 1 Iunie premiez CEA MAI JUCĂUȘĂ FAMILIE DIN BUCUREȘTI CU O SUPER TROTINETĂ! Pentru a intra în posesia ei, nu trebuie decât să vă jucați cu foarte mult chef!

 

  • Pentru că nu vreau să plecați acasă cu mâna goală, voi premia și cele mai active 25 de persoane. Aștept să îmi puneți întrebări și să participați activ la această discuție prietenoasă, ca între părinți relaxați și dedicați familiei.

 

  • Asta nu e tot! După ce povestim, vă provoc să participați alături de copiii voștri la CAMPIONATUL HAI LA MASĂ, faimosul joc pe care echipa Caroli l-a conceput în colaborare cu Gașca Zurli. Vom avea pregătite 5 mese de joc, ceea ce înseamnă că 10 familii se pot „duela” pentru a câștiga super premii! De asemenea, cea mai jucăușă familie din București va pleca acasă cu o super trotinetă! Cum alegem familia câștigătoare? Să zicem că ar fi bine să fiți cei mai entuziasmați membri, cei mai vocali, cei mai fair play și cei mai uniți dintre jucători. O să-mi dau eu seama cine merită premiul. 🙂

DaddyCool 1 Iunie PicniCool 2

Te aștept cu cel mai mare drag alături de mine în zona Caroli. Am pregătit pentru tine și familia ta toate elementele necesare unui PICNICOOL super reușit. Păturele, coșuri pline cu fructe, jocuri, apă ca să ne hidratăm și sucuri din fructe naturale pentru toată lumea. Ne vedem, da?

 

DONEAZĂ CU MINE PENTRU COPIII CU DIFICULTĂȚI DE ÎNVĂȚARE ȘI CÂȘTIGĂ UN WEEKEND DE VIS ALĂTURI DE FAMILIA TA LA GURA HUMORULUI!

 

Bineînțeles că nu am terminat! Mă știi doar, îmi place să fac bine. Și pentru că face parte din mine, nici la Cea Mai Itsy Bitsy Zi Liberă Națională nu am ratat ocazia să-ți propun să facem bine împreună. 🙂 Hai să ajutăm copiii de la Asociația Edulier, Asociație care se ocupă de copiii cu dificultăți de învățare. Ei au afecțiuni precum dislexia, disgrafia și discalculia.

DaddyCool 1 Iunie

Edulier este gândit ca un atelier de educație, în care învățarea se face în mod participativ, informal, experențial, ludic. La acesta participă foarte mulți copii și adulți anual. Echipa este formată din puțini oameni, dar cu multă expertiză în educație!

Toate activitățile Asociației Edulier sunt concepute ca „once in a lifetime opportunity”. Atât temele atelierelor, cât și abordarea vor fi fără precedent și își propun să stârnească pasiunea pentru ceva: știință, artă, literatură, participare civică, sport etc.

DaddyCool 1 Iunie Edulier

Hai să facem împreună un bine acestor copii și de 1 Iunie, o zi atât de specială pentru ei. Iată ce îți propun: eu vin cu o listă de nevoi, iar tu alegi ce ai putea să donezi. Donația te înscrie automat în tragerea la sorți pentru UN SUPER WEEKEND LA GURA HUMORULUI. Iar dacă norocul este de partea ta, premiul va fi al tău.

Familia ta poate petrece 2 nopți de vis (intrare Vineri și ieșire Duminică) la Hotel Best Western Bucovina din Gura Humorului, cu demi pensiune și acces la facilități precum sauna finlandeză, sauna turcească sau jacuzzi-ul din cadrul hotelului. Eu spun că e un deal foarte cool.

Știu că nu donezi pentru premiu ci pentru că ești o persoană bună, dar chiar nu ți-ar strica un weekend de relaxare, nu-i așa?

IATĂ LISTA CU LUCRURI NECESARE COPIILOR DIN CENTRUL EDULIER:

  • Cărți de povești din colecția Lucia Muntean, Carmen Tiderle.

  • Nisip Chinetic

  • Cifre și Litere. Din orice material. Acestea pot fi cât mai diferite.

  • Rechizite școlare. De toate felurile.

  • Haine și încălțăminte.

  • Jucării educaționale. LEGO, Duplo, Plastelină, Hârtie creponată și glasată etc.

IMPORTANT! TOȚI COPIII CARE SE AFLĂ ÎN GRIJA ASOCIAȚIEI AU VÂRSTE CUPRINSE ÎNTRE 7 ȘI 12 ANI. VĂ ROG TARE MULT SĂ FIȚI ATENȚI LA ACEST ASPECT ATUNCI CÂND ALEGEȚI DONAȚIA PE CARE VREȚI SĂ O FACEȚI. Puteți începe să donați începând cu orele 15:00!

1 Iunie zi libera nationala cu Itsy Bisty FM

NE VEDEM pe 1 Iunie ȘI DE LA ORA 18:00 LA ZONA ITSY BITSY PARENTING. VOM POVESTI VREME DE 40 DE MINUTE DESPRE CUM NE INSPIRĂ COPIII NOȘTRI SĂ DEVENIM MAI BUNI!

 

Pentru mine, Ingrid a fost motorul care a pornit întreaga aventură în lumea charity. Până să vină ea pe lume, doar voiam și nu făceam. Apoi s-a produs un click în mintea și sufletul meu, așa că am început să acționez. Ea m-a motivat să fiu un om mai bun pentru că vreau să fiu cel mai bun exemplu de care poate avea parte în viață. Iar dacă nu noi, părinții, suntem cel mai bun exemplu pentru copiii noștri, nu știu cine altcineva ar putea fi.

Te aștept alături de mine pe 1 Iunie, la zona Itsy Bitsy Parenting. Hai să descoperim cum ne-au motivat copiii pe fiecare dintre noi. Din nou, vreau să împărtășim experiențe și să învățăm unii de la alții cum putem să facem fapte bune. E mai simplu decât pare. Iar ocazia de a ne învăța copiii cum să-și ajute semenii și de a fi un exemplu pozitiv pentru ei în fiecare zi mi se pare pur și simplu minunată.

DaddyCool 1 Iunie program

Hai să ne vedem, să ne cunoaștem, să povestim, să donăm, să ajutăm și să petrecem în familie o zi de neuitat.

Bineînțeles, poți merge la zona de parenting încă de la ora zece, unde colege și prietene de-ale mele ți-au pregătit niște super întâlniri.

Acestea fiind zise, te aștept entuziasmat să petrecem împreună o super zi de 1 Iunie. O zi în care vom avea parte de multe jocuri interactive, de oameni frumoși, de familii relaxate, premii frumoase. Evident, vom face și niște copii din medii defavorizate fericiți! Haideți să facem împreună lumea un loc un pic mai bun!

Cu drag, DaddyCool!