Bona lui Ingrid a avut ieri parte de o surpriză super drăguță pe care i-am pregătit-o și mă bucur de fiecare dată când avem ocazia să o facem fericită. Pentru că și ea o face fericită zilnic pe micuța noastră!

Gina este bona lui Ingrid dar, înainte de toate, este parte din familia noastră. La propriu. Este mătușa Anei și e super interesant ceea ce urmează să vă spun. Atunci când era mică, Ana a fost crescută de ea, iar acum Gina o crește și pe fiica ei. How cool is that?

„Gina nu e doar bona noastră, e parte din familie!”

 

Da, bona mătușă a Anei a devenit bona fiicei noastre și e cea mai bună pe care o puteam avea. Pentru că avem încredere totală în ea și apreciem super mult felul în care se comportă zilnic cu Ingrid. Și răbdarea pe care o are întotdeauna cu ea. Râd împreună, se distrează împreună, uneori adorm împreună, au o relație foarte apropiată. Asta și datorită faptului că Gina s-a mutat cu noi încă dinaintea venirii pe lume a lui Ingrid.

Bona Gina DaddyCool 2

I-am propus să se mute de la sat (locuiește în Stejarul, județul Tulcea) cu noi la București și să înceapă o nouă viață, să fie bona Ingridei. Ea a acceptat și s-a purtat exemplar cu minunăția noastră cu ochi albaștri, motiv pentru care am încercat întotdeauna să o răsplătim și noi cu dragoste și respect, înainte de toate.

„Gina este bona perfectă pentru minunăția noastră cu ochi albaștri, motiv pentru care am încercat întotdeauna să o răsplătim cu dragoste și respect, înainte de toate.”

 

Ba, mai mult, am luat-o cu noi în vacanță de fiecare dată când am putut. Așa că alături de noi a ieșit prima dată din România și alături de noi a zburat pentru prima dată. Împreună am fost în insula Corfu, la Saint Tropez, Monaco, Cannes, Nisa, în multe excursii prin țară etc. Frumoasă viață are bona Ingridei, nu-i așa? Păi o și merită și ne vom strădui mereu să o facem la fel de fericită cum o face ea pe Ingrid, dar și pe noi.

Bona Gina DaddyCool

Ei bine, ieri i-am făcut o nouă surpriză pentru că a fost ziua ei de naștere. Așa că am dus-o la Maison Noir, un salon de frumusețe super cool, ca să o facem frumoasă. Gina nu a fost niciodată la un beauty salon, așa că s-a bucurat la maxim de răsfăț. De faptul că un băiat super simpatic (Claudiu, proprietarul adică) a spălat-o pe cap, a tuns-o, a coafat-o și a făcut-o să se simtă frumoasă. Așa cum și e, doar că ea nu prea realizează asta. 🙂

 

Bona Gina DaddyCool

Între timp, noi am pregătit tortul și lumânările, iar atunci când răsfățul de pe scaunul stilistului a fost gata, am apărut și i-am cântat „Mulți Ani Trăiască”. A fost super duper drăguț! Gina a fost vizibil emoționată, ba chiar a vărsat și niște lacrimi, iar noi și prietenii noștri am fost fericiți pentru fericirea ei. Super bona noastră a avut parte de o zi cu totul neașteptată în cel mai pozitiv sens. Yeiiii!!!

Bona Gina DaddyCool 5

Gineta boneta, dacă citești această postare (și sper că da), să știi că te iubim și te apreciem maxim pentru ceea ce ești și pentru tot ajutorul pe care ni-l oferi. Să fii în fiecare zi cel puțin la fel de fericită ca și ieri. La Mulți Ani! Să curgă roze-ul! 🙂

Cu drag, DaddyCool!