Oameni dragi și simpatici, am o veste bună pentru toți nostalgicii pasionați de apă cu bule. Am redescoperit iubirea copilăriei mele, SIFONUL, într-o formă mult mai actuală și cool: Soda Stream.  Fără să cumpărăm o mie de sticle de plastic, fiindcă știți deja că asemenea activități nu fac parte din programul artistic al familiei noastre, ne putem bucura de sifon, făcut chiar la noi acasă.

Ca să vă povestim mai multe despre cum sifonul copilăriei poate să devină iar cool, ne-am gândit să vă creăm un clip funny despre Soda Stream, caracteristic familiei noastre, pornind de la amintirile din copilărie, mai ales cele din preajma sărbătorilor. Iar după ce intrați în poveste, vrem să vă povestim și să vă facem un mic review. Ce e Soda Stream? Păi, hai să aflați exact din clip. 😊

Soda Stream aduce sifonul copilăriei, chiar în casele noastre!

Cam tare nu? Inițial eu am vrut să-i fac Anei cadou un Soda Stream de Crăciun, dar nu am mai avut răbdare, așa că i l-am făcut cadou așa, pur și simplu. Pentru că știu cât de mult îi place apa acidulată. Are și nevoie de ea, fiindcă suferă de tahicardie, așadar în casa noastră e mai mult decât binevenit.

Dacă vreți să-l aveți și voi acasă, ori să îl faceți cadou cuiva drag, care s-ar bucura de el, să știți că îl puteți găsi AICI. Vedeți că există și o promoție foarte faină acum, iar la achiziția unui Soda Stream veți primi și o cană filtrată BRITA, ceea ce mi se pare chiar tare.

Eu m-am entuziasmat super tare când l-am găsit pe site-ul www.kitchenshop.ro fiindcă habar nu aveam că mai putem face sifon și mă resemnasem cu ideea că va fi doar o amintire a copilăriei mele și atât. Ei, dar iată că poate face parte și din copilăria prichindeilor noștri. Mă rog, sub o altă formă, adaptată vremurilor, dar asta nu surprinde pe nimeni, nu-i așa?

Aparatul Soda Stream e super simplu de montat, iar prepararea sifonului durează câteva secunde. În plus, puteți reîncărca butelia.

Ideea este că puteți reîncărca butelia, deci nu vă faceți griji din acest punct de vedere, iar una vă va ajunge pentru aproximativ 60 de litri de sifon. Cam bine, nu? Eu mă duceam să încarc sifoanele în fiecare zi. 😊)

Noi îl avem deja de câteva săptămâni și l-am folosit atât pentru a ne face sifon acasă, cât și pentru siropuri acidulate pentru Ingrid și pentru, recunoaștem, câteva pahare cu vin băute cu Ana după ce au adormit copiii, în cele câteva minute disponibile până să cădem lați. 😊)

Feedback-ul nostru? Merită din plin pentru că:

  • Avem sifon proaspăt acasă, la discreție și nevoie.

  • Putem bea băuturile fix cât vrem noi de acidulate.

  • Prepararea durează fiiix câteva secunde.

  • Nu trebuie să folosim sticle de plastic, despre care știm deja cu toții unde ajung. Din acest motiv ne-am instalat și filtrul de apă.

  • Nu e nevoie să-l conectăm la vreo sursă de electricitate, așadar îl putem muta de colo, colo.

  • O butelie ne oferă 60 L de acid, iar apoi reîncărcarea se face foarte simplu. Fie în magazinele KitchenShop, fie prin curier. La curier nici nu trebuie să plătim transportul, ci doar prețul reîncărcării: 55 RON.

Nouă Soda Stream ni se pare perfect pentru familii ca a noastră, cu membri activi, care vor să evite băuturile acidulate din comerț și au un stil de viață cât se poate de echilibrat.

Un alt plus care ne-a atras: brand-ul în sine, Soda Stream, este unul dintre cei mai mari luptători împotriva deșeurilor de plastic la nivel mondial, tocmai de aceea vine cu alternativa de a-ți transforma apa plată într-o apă cu bule, dintr-o simplă apăsare de buton.

Ah, și ce ne-a mai convins apoi despre faptul că am făcut o alegere bună au fost reclamele lor, pur și simplu GE-NI-A-LEEE!!!

https://www.youtube.com/watch?v=Im1En6E4osw

Sau aceasta, în care apare chiar CEO-ul brandului (cred că e cel real), într-o interpretare de excepție și o reclamă genială:

https://www.youtube.com/watch?v=b5FoXLxpFPk

Ce spuneți, v-am convins că merită atenția voastră?

Cu drag, Robert!