Este una dintre cele mai cunoscute cântărețe la nivel internațional, iar hit-ul său „Call Me Maybe” s-a auzit la radiourile din absolut toată lumea.

Artista de origine canadiană care a fost nominalizată la premiile GRAMMY se aude LIVE la București pe data de 5 noiembrie, iar tu și cu mine suntem printre norocoșii care se vor putea bucura de o experiență de neuitat!

Concertul organizat de Coca-Cola dă startul evenimentelor CokeStream, prin intermediul cărora avem ocazia să participăm la evenimente super exclusiviste, la fel ca și acum!

Am pregătite 3 INVITAȚII DUBLE, iar una dintre ele cu siguranță va ajunge la tine! 🙂

DaddyCool Carly Rae Jepsen

Ia-ți un prieten, o prietenă, iubitul/iubita și haideți să facem o gașcă super mare și frumoasă la concert! Cu siguranță o să fie foarte tare!

Ce trebuie să faci ca să câștigi una dintre invitațiile puse la bătaie? E foarte simplu!

Scrie-mi într-un comentariu, mai jos, răspunsul la întrebarea: Care crezi că este expresia românească pe care Carly Rae Jepsen ar trebui neapărat să o învețe și să o ducă mai departe în Canada? 🙂

Cele mai inventive răspunsuri vor fi recompensate cu invitațiile duble!

Ai vreme până pe 25 octombrie să îmi dai un răspuns super cool! BAFTĂ!

 

P.S: Abia aștept să ne distrăm împreună! O să facem multe poze și o să public o super postare de la eveniment, ca să vadă și prietenii noștri cât de FUN a fost!

Call me, maybe? 🙂