Încă de mic mi-am dorit să fiu un exemplu pozitiv pentru oameni, indiferent de lucrurile pe care le-am făcut. Am admirat întotdeauna persoanele care luptă pentru visele lor și care se străduiesc să-și depășească limitele. Care nu se opresc din a lupta pentru ceea ce-și doresc și care vor să trăiască într-o lume mai bună.

Într-o lume mai bună vreau să trăiesc și eu, dar și fiica mea, Ingrid.

Tocmai de aceea m-am implicat 100% cu sufletul în proiectul social „Români cu bine”, despre care vreau să-ți povestesc și ție.

E o provocare cât mine de mare și știu că va produce o schimbare majoră în România pentru oamenii nevoiași, tocmai de aceea vreau să știi și tu de existența proiectului și, de ce nu, să fii chiar parte activă! Mai ales că nu ai nimic foarte complicat de făcut!

Pe scurt, eu și încă 3 prieteni ne-am gândit că oamenii cu probleme din România au nevoie de ajutor! De mai mult ajutor! Statul, e clar, nu face mare lucru pentru ei! Dar noi, tinerii, părinți sau nu, putem face o schimbare imensă din acest punct de vedere. În primul rând pentru noi, în al doilea rând pentru familia și prietenii noștri.

daddycool interviewNu trebuie decât să realizăm că unele gesturi mărunte pot schimba radical în bine ziua cuiva. Uită-te puțin la filmulețul de mai jos:

A trezit ceva în tine? Dacă da, atunci ești pe drumul cel bun! Înseamnă că îți dorești la fel de mult ca și mine o schimbare pozitivă în țara în care trăiești. Dăruiește și tu speranță din nou oamenilor care și-au pierdut-o de mult!

daddycool romani cu bine

Am lansat deja campania „Suntem #românicubine!”, despre care poți afla mai multe din filmarea pe care au realizat-o cei de la știrile Prima TVAICI!

Ca un fapt divers, 11 000 de oameni au vizionat-o și 218 i-au dat SHARE! E semn bun! 🙂

S-au implicat și vedete deja, iar dintre ele le amintim pe Andreea Bălan, Ellie White, Doru de la Deepcentral, F. Charm, Giulia, Like Chocolate și lista rămâne deschisă! 🙂

ellie white daddycool romani cu bine

Fii pe fază pentru că foarte curând vom lansa o aplicație care VA REVOLUȚIONA! Și, crede-mă, nu exagerez cu nimic! Abia aștept să vezi ce ne-a dus mintea să facem! Și sunt sigur că o să-ți placă la nebunie!

daddycool schimbare

Până atunci, urmărește proiectul Români cu bine!