Lariss a devenit cunoscută odată cu hit-ul „Dale Papi”, iar la doi ani distanță continuă ascensiunea pe piața muzicală internațională. De altfel, își dorește să îi calce pe urme Rihannei, cu care mi-a povestit că vorbește destul de des. Cum așa, vă invit să aflați din interviu! 🙂

Am avut recent o întâlnire foarte simpatică alături de Lariss, cu care am făcut un interviu LIVE pe pagina de Facebook Un Site De Muzică.

Mi-a atras atenția încă de la debutul ei în forță, în urmă cu doi ani, odată cu piesa „Dale Papi”. Piesă care s-a auzit la toate radiourile din țară, dar nu numai, pentru că a reușit să îi aducă și faima internațională, de care încă se bucură.

Lariss DaddyCool

În paralel cu interviul nostru LIVE, PR-ul ei făcea LIVE pe contul său de Instagram, iar acolo 99% dintre fani erau străini.

„Cântăreața Lariss e cool, e fun, e o tipă foarte simpatică!”

 

Am vorbit despre o mulțime de lucruri interesante, printre care și despre maestrul Ștefan Hrușcă. Am cântat, am râs și am aflat lucruri foarte interesante. Cum ar fi că este o mega fană Rihanna, cu care vorbește des (în gând). 🙂 Am aflat și că îi place să experimenteze din punct de vedere muzical. Pentru că viața e prea scurtă ca să facem același lucru mereu. Mi se pare normal.

De asemenea, un alt lucru care mi s-a părut tare este faptul că are o relație foarte apropiată cu bunica ei. Care are 70 de ani, dar e super tehnologizată. Știe care e treaba cu Facebook-ul, YouTube-ul sau chiar Instagramul. De nevoie, pentru că trebuie să știe ce se întâmplă cu nepoata ei. Nu-i așa că e super simpatică? 🙂

Acestea fiind spuse, vă invit să aruncați și voi o privire la interviul nostru pentru că e super interesant:

 

Mie mi s-a părut foarte cool și relaxată Lariss. Sper că și vouă! 😀

Cu drag, DaddyCool!

 

Foto cover: Facebook Lariss

Dacă vreți să vedeți și alte interviuri cool alături de unele dintre vedetele voastre preferate, vă invit să dați click AICI!

Ne vedem și pe Facebook sau pe Instagram! 🙂