Cine nu are un copil, să-și facă, îmi vine să spun de fiecare dată când vine vorba de minunile astea mici. Pentru că am intrat într-o horă din care nu vreau să mai ies niciodată. Fiecare clipă petrecută alături de Ingrid devine magică, iar acum că se mărește, relația dintre noi devine din ce în ce mai solidă și specială.

Mai exact, după luna a 6-a de viață deja copilul e mult mai conștient de ceea ce se întâmplă în jurul său, de relațiile pe care le stabilește cu oamenii și de sentimentele pe care le afișează.

daddycool ingrid 7 luni

Știe deja cine e persoana cu care se întâlnește, primește iubirea și dă înapoi și mai multă iubire. Cel puțin asta simt eu cu Ingrid.

Acum relația noastră a ajuns la un alt nivel. Unul despre care îmi e și greu să explic. Ne luăm conștient în brațe (nu doar eu pe ea), râdem împreună, ne jucăm, ne bucurăm de timpul petrecut în doi, comunicăm mult mai bine și simt din ce în ce mai puternic că realizează tot mai tare faptul că eu sunt tatăl ei.

daddycool ingrid 7 luni

7 luni de viață au trecut pe nerăsuflate. Trăite tot timpul în prezent, zilele îți demonstrează constant cât de fascinant e procesul acesta de evoluție al ființei umane. Ești tot timpul în alertă, prezent la nevoile copilului tău, crești odată cu el și nici nu apuci să-ți dai seama cum trece timpul și cât de rapid crește. Ieri era o mogâldeață, azi e deja un omuleț cu multă energie și personalitate, care stă în funduleț, se sprijină pe propriile picioare și în curând va merge de-a bușilea. And I LOVE IT!!!

Primul „TATI” și m-am topit!

Știu părinți care spun că bebeii lor au vorbit la 5 luni, au mers la 7, au alergat în parc la 10, iar la 2 ani făceau deja calcule complicate. Nu e cazul să vin cu fantasmagorii de genul pentru că sincer, nu vrea să fac din copilul meu un trofeu și în nici un caz nu am de gând să îl forțez să facă niște lucruri doar pentru a avea cu ce mă lăuda în cercul nostru de prieteni. E de ajuns ca oamenii să se uite la ea și nu mai e nevoie să spun eu nimic.

daddycool ingrid 7 luni

Dar despre cum mi-a spus prima dată „TATI” e ceva ce trebuie să îți povestesc pentru că e un moment unic în viața fiecărui bărbat.

Era dimineață, în urmă cu câteva zile. Ingrid se trezise și mă căuta în pat, cum o face de obicei (da, dormim în același pat) și cum eram eu înfofolit, pe jumătate adormit, s-a gândit să mă strige: „TA-TI”. M-am trezit imediat, m-am topit și îmi venea să sar direct pe tavan de fericire. „Doamne, a spus primul TATI din viața ei! Ingrido, m-ai strigat! Hahaha!

daddycool ingrid 7 luni

Nici nu știu exact cum să reproduc discuția și reacția pentru că, evident, a fost mult mai funny live. Ideea e că va fi o dimineață pe care nu o voi uita niciodată. Nu, nu știu data exactă pentru că nu sunt chiar așa focusat pe elemente de genul. Mie îmi trebuie să păstrez doar momente cheie și senzațiile pe care acestea mi le-au oferit!

daddycool ingrid 7 luni

P.S: „MAMA” spusese cu câteva zile înainte, seara, trezită din somn și supărată că Ana nu era lângă ea. Era la magazin, așa că a ratat momentul, dar eu m-am bucurat din cale afară. „MAMA” a fost mult mai pronunțat pentru că era supărată! :))

Primul dinte e cuminte! 🙂

Ieri, în timp ce se jucau, Ana a descoperit o nouă chestie super interesantă: domnișoarei noastre îi iese primul dinteeee!!! O chestiuță albă dă să răsară din gingie și zgârie la atingere. E jos și e super drăguț. Deja mi-o închipui cu niște dințișori mici și simpatici. Haha!

daddycool ingrid 7 luni

Deocamdată nu dă semne de vreo durere, nu plânge, nu se comportă diferit. Poate o ajută faptul că a tot ronțăit jucărele pentru gingii încă de la 2 luni. Sau, poate că urmează o repriză. Vedem! 🙂

Copilul e reflexia gândurilor tale!

La 7 luni distanță de prima zi în care Ingrid a venit pe lume, am ajuns la o concluzie: copilul e fix o reflexie a gândurilor tale, energia cuplului se vede în comportamentul bebelușului, iar dragostea cu care îl hrănești este direct proporțională cu evoluția sa fizică și psihică.

daddycool ingrid 7 luni

Așadar, iubiți-vă copiii, fraților, pentru că ați fost binecuvântați! Nu îi vindeți pe OLX, nu îi abandonați, nu îi maltratați. Inspirați-vă și motivați-vă din existența lor. Pentru că, vorba unui prieten mult mai experimentat, „un copil vine întotdeauna cu un bagaj de lucruri pozitive”. Indiferent de circumstanțe! 🙂

Cu drag, DaddyCool