Chiar dacă echipa României a fost eliminată din cadrul EURO 2016, campionatul european continuă, iar împătimiții fotbalului au ocazia să fie la curent cu experiența, urmărind restul meciurilor pe cel mai mare ecran indoor full HD din țară, la Sun Plaza din București! Tot acolo îi așteaptă o mulțime de surprize!

Eu nu sunt microbist, dar pot înțelege pasiunea cu care oamenii urmăresc acest sport, tocmai din acest motiv m-am gândit să îți spun unde mai poți vedea restul meciurilor din grupe, în afară de propria sufragerie: la Sun Plaza, pe cel mai mare ecran indoor full HD din țară sau chiar pe un ecran montat în aer liber. Cool, huh? 🙂 De luni până vineri de la 16.00 la 20.00 și în weekend, de la 14.00 la 20.00. Intrarea este gratuită.

Poți participa la concursuri!

Mergi și testează-ți viteza șutului într-un concurs plin de adrenalină și de premii zilnice tentante, pe terenul „Speed Test”. Așa că, dacă vrei să te iei la întrecere cu adevărații fotbaliști, iată ocazia perfectă!

Iar acestea nu sunt singurele activități interactive, după cum se arată în comunicatul celor de la Sun Plaza:

experiența euro 2016 daddycool
„În caz că ești mai mult decât suporter iar fotbalul e bucuria ta, vino și exersează-ți execuțiile tehnice în fața unui portar robot special antrenat!

Dacă vei dori să încerci și un altfel de fotbal și să râzi până la lacrimi, ia-ți prietenii și pregătiți-vă să jucați în baloane. Bubble Footbal este noua distracție a verii, garantat! Concursurile de fotbal în baloane au început de vineri, 17 iunie.

Cum nicio deplasare la un meci nu s-ar putea încheia fără o amintire, ți-am pregătit o cabină foto dotată cu accesorii haioase și un decor potrivit. Adu-ți coechipierii și faceți cel mai tare selfie, iar la final veți primi cadou fotografiile tipărite, perfecte pentru albumul personal EURO 2016.

Terenurile distracției te așteaptă la Sun Plaza până pe 10 iulie, de luni până vineri de la 16.00 la 20.00 și în weekend, de la 14.00 la 20.00. Intrarea este gratuită.”

Astea da metode interesante de a trăi cu adevărat experiența EURO 2016, right?

Cu drag, DaddyCool