În urmă cu puțină vreme am luat parte la un shooting super fun pentru campania de vară 2016 Il Passo: Summer Ready. Am fost personajul principal masculin, iar ședința foto a fost una specială, așa că vreau să împărtășesc și cu voi detalii amuzante din cadrul ei. Check it out! 🙂

Toată treaba s-a desfășurat cu o echipă de 9 oameni în spate, iar acțiunea a avut loc la Vila 23 din Snagov, acolo unde am fost pentru prima dată cu această ocazie. Mi s-a părut un loc interesant, care mi-a dat impresia că mă aflam în Delta Dunării. Peisajul e super cool, iar conceptul în sine al clădirii este unul foarte futurist.

daddycool il passo summer

Vremea a fost capricioasă, deși nu trebuia – conform prognozei, dar în cele din urmă am reușit să facem treabă bună, chiar dacă ploaia și-a făcut de cap la un moment dat. Iată, mai jos, o poză super summer – ish în care eu aveam, de fapt, o umbrelă deasupra capului ca să nu mă plouă. :))

daddycool il passo summer

Realitatea:    :))

daddycool il passo summer

Întreaga echipă, fără excepție, a fost formată din oameni super cool, deschiși la minte și foarte prietenoși, lucru pe care îl întâlnești destul de rar în această industrie. În general, se găsește câte o persoană care le știe pe toate, care se simte superioară restului, care tratează actorii/modelele ca și cum nu există, există situații în care stai 8 ore la filmare/ședință foto și mănânci un sandwich chel, cum îmi place mie să-i spun și multe alte chestii neplăcute.

Da, se întâmplă, dar nu a fost cazul aici. Oricum, în general eu merg la joburi cu o energie super bună, cu gândul să-mi fac treaba cât mai bine, prieteni noi dacă se poate, să fiu profi și să las clientul mulțumit. Cred că am reușit și de această dată. 😀

daddycool il passo summer

Chestia foarte amuzantă este că mie nu-mi place să port sandale, dar evident că aici am fost nevoit. Deh, e un brand care produce și sandale. Cool, de altfel, dar nu sunt neapărat tipul care să poarte așa ceva. Și m-am simțit suuuper ciudat ca cineva să-mi fotografieze picioarele. N-am experimentat niciodată feeling-ul ăsta. Mi se părea pur și simplu aiurea. În fine, până la urmă m-am obișnuit, n-am avut încotro, chiar dacă sunt obișnuit să mi se pozeze fața în cele mai multe dintre cazuri. :))

daddycool il passo summer

Iată și continuarea de sus:    :))

daddycool il passo summer

La final de zi totul s-a încheiat cu un vibe super bun, iar rezultatul este unul foarte cool. Puteți vedea și voi pe site întreaga colecție Il Passo Shoes – Summer Ready, iar mai jos vă mai las câteva poze de Making Of ca să vedeți cam care e treaba în spatele aparatului, dincolo de fotografiile minunate care reprezintă rezultatul final.

daddycool il passo summer

În pauzele de pozat:

daddycool il passo summer

daddycool il passo summer

daddycool il passo summer

Vă las și un filmuleț care să vă ajute și mai tare să intrați în atmosfera care a fost pe malul lacului Snagov. Am cântat, am dansat, am făcut glume, am râs, am pozat. Cam acesta trebuie să fie vibe-ul la fiecare ședință foto:

Vreau să le mulțumesc tuturor pentru un shooting foarte cool și o atmosferă de lucru super faină:

KateriniMou pentru styling

Malvina pentru Make-up

Valentin pentru Hair

Valentin pentru fotografii

Alex și Rareș pentru ajutor și video

Oana, reprezentanta brand-ului Il Passo, pentru că m-a ales! :))

Andreea pentru că a fost o parteneră pe cinste.

Elena (Etoiles Models Agency) pentru că m-a propus clientului.

Enjoy the summer! 🙂

Cu drag, DaddyCool!