Am intrat în săptămâna internațională a alăptării și, cum sunt un susținător înfocat al acestui obicei minunat, am acceptat cu drag invitația de a fi speaker în cadrul celei de-a patra ediții a evenimentului „Mămici pe tocuri” de la București. Dragi mame și viitoare mame, vă invit  să luați și voi parte la acest eveniment special.

„Mămici pe tocuri” este organizat la București de către Ada Chindea de la blogul „La Ceai Cu Mămici”. Așa că o voi lăsa pe ea să povestească mai multe despre evenimentul aparte la care am fost și eu invitat în calitate de speaker. Singurul de ordin masculin, de altfel. :))

Înainte de a vă explica ea despre ce este vorba mai exact, vreau să vă spun despre ce voi vorbi. Despre importanța tatălui în familie și susținerea pe care el ar trebui să i-o acorde mamei la început de drum. Și nu numai. Voi fi un speaker motivațional, cum ar veni. 🙂

DaddyCool Mamici pe tocuri speaker

Vineri 4 August, invităm la CRAYON club toate mamele care alăptează sau care îşi doresc să alăpteze. Încălțate cu perechea preferată de tocuri, gata de o zi de răsfăţ şi socializare.

Scopul evenimentului este să arătăm lumii că, pe lângă faptul că alăptăm oriunde şi oricând doreşte bebe, o facem cu graţie şi frumuseţe. Aşa cum este orice mamă cu un copil în brațe.

Anul acesta, evenimentul este organizat și în Târgoviște de către Mami Nu Doarme. Găsiți detalii pe pagina evenimentului: Mămici pe Tocuri la Târgoviște

Agenda evenimentului „Mămici pe tocuri”

Sesiunea de dimineaţă: 10.00 – 12.30

  • Ca să ne punem sângele în mișcare înainte de a se face prea cald, Raluca Rizolu, mămica de doi și instructor de fitness la Fit&Chic Studio, ne va arăta cum arată un circuit pe tocuri și care sunt avantajele sportului atunci când alăptezi.
  • Ilinca Tranulis, mamă, medic pediatru, consultant în alăptare şi fondatoarea primei Clinici de Alăptare de la noi din ţară, va discuta despre miturile şi provocările alăptării la cerere, dar şi despre importanţa unui sistem de suport, mai ales la începutul alăptării.
  • Robert Diaconeasa, tătic şi blogger pe DaddyCool.ro, ne va vorbi din propria experienţă despre importanţa tatălui în susţinerea mamei la început de drum, dar şi despre provocările acestei noi ipostaze.

Voi încerca să fiu un speaker motivațional și să vă inspir multă energie pozitivă! 🙂

 

DaddyCool Mamici pe tocuri speaker

Începând cu ora 13.00 şi până la 17.00 facem o pauză pentru somnicul de prânz al piticilor. În acelaşi timp, ne ferim de căldură.

Sesiunea de după-amiază 17.00 – 19.30
A doua parte a zilei este dedicată răsfăţului cosmetic. Vom avea alături de noi specialişti hair & make up.

  • Alina Harabagiu Makeup Artist, va veni să ne înveţe în timp real cum să aplicăm un machiaj de zi până la un machiaj de seară/ eveniment. Acest lucru se va întâmpla realizând machiajul treptat pe una dintre mamele prezente la eveniment. În același timp, va da sfaturi inclusiv despre alegerea corectă a produselor de make-up.
  • Andreea Călin, hairstylist la Yummy Mummy Beauty Salon Bucuresti va demonstra pe propriul păr cum putem să scăpăm de părul ciufulit sau mereu prins în coadă, specific mamelor. De asemenea, ne va oferi trucuri pentru coafuri simple. De la îndreptat părul, ondulat cu placa, până la cocuri rapide dar de efect şi chiar împletituri.
    În cadrul acestor două ateliere, 4 mămici norocoase, alese prin tragere la sorți, vor fi machiate și coafate.

Bonus: Diana Damalan Photography este alături de noi și în acest an și ne va face poze pe care veți avea ocazia să le printați înainte de a pleca.

Alături de noi vor mai fi:

  • Ana Novic, mămică și fashion designer, dar și „MommyCool”, mom blogger, alături de Robert pe DaddyCool.ro. Ana ne-a acceptat invitația de a fi alături de noi cu câteva dintre creațiile ei, pe care veți avea ocazia să le probați. În același timp ne va ajuta și cu sfaturi practice despre garderoba noastră.
  • Gia Bacioiu, fashion & style blogger şi creatoarea SASHaccessories, o gamă variată de accesorii pentru femei, printre care coliere şi cercei din piele pe care le puteți proba și poza.

Bineînțeles, am pregătit activități creative și pentru copii alături de Lycetuff Edu Center, grădiniță și școală de vară din zona Bucureștii Noi.

În plus, pentru că știm că de multe ori copiii vor doar joc liber, echipa de la Play Garden, loc de joacă din zona Băneasa, îi va supraveghea pe cei mici și îi va întreține cu jocuri.

DaddyCool Mamici pe tocuri speaker
Photo by Clem Onojeghuo on Unsplash

 

Câteva dintre avantajele participării la event:

– Informare în privinţa alăptării şi asupra provocărilor presupuse de alăptarea la cerere
– Socializare cu alte mame cu aceleaşi preocupări
– Informaţii despre hair& make up
– Cadouri din partea partenerilor
– Imagini de neuitat alături de copil într-un cadru de poveste
– Ocazia de a proba haine, încălţăminte şi accesorii realizate de designeri români de succes.

Participarea la eveniment se face în baza unei taxe de 40 lei/sesiune sau 70 lei/ ambele sesiuni.

Pentru mamele care doresc să participe alături de o prietenă, al doilea bilet se plăteşte 50%: 60 lei/ sesiune 2 persoane, sau 105 lei/ ambele sesiuni, 2 persoane.

Pentru înscriere accesați link-ul de mai jos: https://goo.gl/forms/mhEA6iD7ng7zQ1ql2

Vă invit să căutați #MamiciPeTocuri ca să vedeți cum a fost și anii trecuți. Anul acesta, evenimentul este organizat de către La Ceai cu MamiciMame NebuneMami Nu Doarme și mamapetoc.ro

Mulțumim partenerilor care ne susțin și în acest an: Bella Baby Happy RomaniaNN AsigurariNatural by YRSloopVerde pe PâineThe 5th ElementYummy Mummy Beauty Salon BucurestiAna NovicFit&Chic Studio,SASHaccessoriesLycetuff Edu CenterPlay Garden

Parteneri media: Itsy BitsyTotul despre mameQbebeUrbanKid.roBounty Fair

Abia aștept evenimentul și sper din suflet să fiu un speaker motivațional pentru toate mamele prezente în sală. Pentru că e important să aibă soțul/ iubitul/ partenerul alături. Și ar fi tare bine dacă bărbații ar înțelege asta. 🙂

Cu drag, DaddyCool!

Foto cover: Pavel Rădulescu