Încep anul 2018 cu niște vești și rezultate excelente legate de proiectul meu de suflet, „Amintiri din copilărie”, PRIMUL VLOG 100% CARITABIL. În primul rând, pentru mine. Pentru că îmi demonstrează cât de frumos a dat roade munca mea din ultimele 3 luni. În al doilea rând, pentru beneficiarii muncii mele și pentru partenerii care mi-au fost alături. Am reușit să schimbăm vieți în bine împreună.

Așadar, s-a încheiat campania celui de-al treilea caz pentru care am luptat alături de Liviu Teodorescu, ADDA, Alex Velea și Sore. Am reușit să strângem 155.383 de VIEW-uri pentru micuța gimnastă Roberta, ceea ce înseamnă că ne-am depășit cu mult targetul, iar 5000 de euro din partea sponsorului Caroli vor ajunge la ea ca să își poată susține visul. Ceea ce e minunat!

DaddyCool rezultate Liviu Teodorescu

Am ajuns la finalul primului sezon al acestui proiect, iar bilanțul în cifre arată INCREDIBIL:

 

– 3 LUNI

– 3 CAZURI

– 340.479 DE VIEW-URI

– 1.005.677 DE OAMENI REACH

– 1.586 DE SHARE-URI

– 6.363 DE REACȚII

– 16.000 DE EURO DONAȚI

 

WOW! Ce rezultate! Atât pot să spun! Toate acestea realizate cu o idee în care am crezut nebunește și o mână de oameni care au ales să-mi fie alături. Fără campanii de PR, fără echipă de marketing în spate. Doar cu un vis, o dorință reală de a ajuta și cu multă, multă muncă.

DaddyCool rezultate Amintiri din copilarie

Mulțumesc din suflet tuturor celor care au crezut și cred în acest proiect. În primul rând vouă, Anamaria Bajan & Adelina Floarea, pentru că ați spus DA în 3 minute. Nu v-a trebuit prea mult ca să porniți în această aventură alături de mine. După cum voi toți știți deja, Caroli este sponsorul care mi-a susținut costurile de producție încă de la bun început. Iar asta înseamnă enorm, pentru că în acest fel ideea a putut prinde viață.

În al doilea rând, mulțumesc Ciprian Strugariu. Ai acceptat să-mi fii alături încă din prima clipă, când nu era absolut nimic concret.

DaddyCool rezultate Amintiri Giulia

Vreau să știți că eforturile vă vor oferi întotdeauna rezultate.

 

Mulțumesc, Luminita Bunda & Profi Romania și Bianca Severin & Philips Avent. Ați ales, de asemenea, să credeți în mine și în misiunea mea, fără să stați prea mult pe gânduri. Sunt măgulit și recunoscător. Datorită vouă, viața unor copii din medii defavorizate va avea un alt sens în 2018.

Mulțumesc, Nicole Cherry, AMI Official, Andrei Leonte, Jazzy Jo, Lora, Irina Rimes, Florin Ristei, Giulia. Mi-ați destăinuit amintirile din copilărie în scop caritabil, iar împreună am făcut copii fericiți.

 

Mulțumesc, Eduard Alexandru Andrei & Karina Cionila pentru că ați ales să credeți în mine și să intrați în echipa mea. Abia aștept să facem lucruri minunate în acest an nou, despre care simt că va fi magic. 🙂

Mulțumesc, Ana Novic, pentru faptul că îmi ești întotdeauna 100% alături! Fără susținere, nimeni nu poate merge mai departe.

 

Toate aceste rezultate minunate au fost posibile și datorită vouă!

 

Evident, vă mulțumesc din inimă și vouă, tuturor celor care v-ați uitat la interviuri și ați dat vestea mai departe. Fără voi, nu puteam să ajut acești copii care au avut atâta nevoie de noi. E incredibil ce frumos v-ați mobilizat și ne-ați ajutat să ne ducem misiunea la bun sfârșit. Mă înclin!

Închei această lungă postare cu o altă veste bună. AVENTURA MERGE MAI DEPARTE!

 

Brand-ul Caroli ne va fi alături și în 2018, iar noi NE REVEDEM CURÂND cu SEZONUL 2 al proiectului „Amintiri din copilărie”, PRIMUL VLOG 100% CARITABIL DIN ROMÂNIA! Weeee! Rămâneți aproape! Mulțumesc, Mulțumesc, Mulțumeeeeesc!!!

Cu drag, DaddyCool!

 

Dacă vreți să vedeți toate episoadele „Amintiri din copilărie” și ce rezultate au obținut în materie de vizualizări, vă invit să dați click AICI!

De asemenea, nu uitați că ne găsim și pe Instagram! Vă aștept și acolo cu o serie de povești realizate în imagini. 🙂