La final de Aprilie am vizitat Turcia alături de fetele mele și am avut șansa să testăm mai multe hoteluri. În trei dintre ele am și fost cazați, așa că vreau să vă povestesc despre fiecare în parte, cu plusuri și minusuri. La final, puteți avea o idee despre ce opțiuni aveți, în funcție de nevoile fiecăruia dintre voi. Primul pe listă este Gural Premier din Kemer.

Așa cum spuneam în materialul trecut, Turcia este o destinație pentru toate tipurile de turiști. Fie că vorbim despre familii cu prichindei, cupluri sau găști de prieteni, există opțiuni pentru fiecare dintre aceste categorii. Noi am încercat 3 hoteluri diferite, de la design, poziționare, servicii și prețuri, așadar aș vrea să vă povestesc niște lucruri despre fiecare dintre ele. Cel cu care începem este Gural Premier din Kemer.

DaddyCool Turcia Gural Premier 7

DaddyCool Turcia Gural Premier 12

De departe, hotelul care ne-a plăcut cel mai mult. De la felul în care întregul resort era decorat, la facilități, la mâncare, la poziționare și camera în care am fost cazați, absolut totul mi s-a părut excelent.

Pe lângă faptul că oamenii din staff erau super prietenoși (o calitate bine cunoscută a turcilor, în general), resortul este imens, situat la buza mării, cu o multitudine de activități care pot întreține pe oricine lejer, vreme de 7 zile. Și nici nu este deloc departe de aeroportul din Antalya.

DaddyCool Turcia Gural Premier 6

Gural Premier mi s-a părut hotelul perfect pentru o familie. Din punctul meu de vedere, oricine va alege această unitate de cazare, va fi foarte mulțumit.

 

Personal, am fost impresionat de felul în care a arătat camera în care noi am stat (Deluxe Pool Family Room) și de varietatea de mâncăruri, foarte bune, foarte sănătoase și extrem de diverse. Fructele erau super proaspete, legumele mega fresh, preparatele gustoase din cale afară. Eu sunt un super gurmand, așadar din acest punct de vedere au avut o mare bilă albă de la mine.

DaddyCool Turcia Gural Premier 8

DaddyCool Turcia Gural Premier 9

DaddyCool Turcia Gural Premier 11

DaddyCool Turcia Gural Premier 10

DaddyCool Turcia Gural Premier 22

În plus, fiind cu Ingrid în vacanță, am apreciat faptul că au un spațiu de joacă imens. În HappyLand copiii cu vârste cuprinse între 0 și 17 ani au o mulțime de opțiuni. Se pot juca indoor cu o groază de lucruri sau pot merge în camere special amenajate pe diverse teme. În exteriorul spațiului se țin spectacole, activități sau workshop-uri prin care animatorii îi distrează pe cei mici.

 

Baby Beach și Happy Land sunt două locuri excelente pentru copii, în cadrul resortului Gural Premier din Kemer.

 

Copil fiind, chiar nu ai cum să te plictisești într-un asemenea loc. Noi am stat cu Ingrid ore în șir aici. Pur și simplu nu mai voia să plece. :)) De asemenea, tot în acest loc părinții își pot lăsa copiii sub atenta supraveghere a unei echipe formate din profesioniști, în caz că au planuri să petreacă o parte din zi în doi.

DaddyCool Turcia Gural Premier 5

Mi-a plăcut mult că au și o plajă pentru copii. Deși nu era pusă în funcțiune în totalitate atunci când am fost noi, am petrecut timp cu Ingrid la Baby Beach, unde s-a jucat în nisip. Arată super cool, nu e periculoasă și mi se pare perfectă pentru prichindei.

DaddyCool Turcia Gural Premier 15

DaddyCool Turcia Gural Premier 16

În cadrul resortului puteți descoperi o mulțime de alte zone cu piscine și adevărate Aqua Park-uri, unde aveți la dispoziție aproximativ 27 de tobogane, dintre care 9 sunt pentru adulți. Vorbim, totuși de 22.000 de metri pătrați, deci loc pentru asemenea facilități este din plin.

DaddyCool Turcia Gural Premier 4

Așadar, restaurantul cu multe posibilități culinare, barurile cu teme diverse, petrecerile în aer liber, sala de sport, clasele de yoga, spa-urile, concertele și alte minunății reprezintă toate motivele să petreceți o vacanță foarte cool la Gural Premier din Kemer.

Noi ne-am mai distrat și pe plajă, la mare, unde ne-am bucurat de briză și de peisajul de vis. Construcția foarte aproape de plajă a resortului constituie un mare avantaj în alegerea sa ca destinație de vacanță.

DaddyCool Turcia Gural Premier 19

DaddyCool Turcia Gural Premier 14

DaddyCool Turcia Gural Premier 18

DaddyCool Turcia Gural Premier 17

DaddyCool Turcia Gural Premier 23

Pentru noi, a fost chiar o revelație acest hotel, în care absolut tot ne-a dat cu plus.

Ce nu mi-a plăcut? Că nu am stat mai mult. 🙂

Despre ofertele celor de la Gural Premier puteți afla mai multe AICI! Prețurile diferă, în funcție de perioada în care vreți să mergeți, timpul petrecut în vacanță și tipul de cameră ales.  Eu i-am spus Anei că sigur voi vrea să revenim și anul viitor! 😀

Cu drag, DaddyCool!