Anul acesta am sărbătorit ziua de naștere a Anei într-un mod cu totul special. Am fugit la Monte Carlo și am făcut într-un oraș al luxului ceea ce puțini oameni au curajul să facă, pe trotuar, simțindu-ne al naibii de bine!

Pentru că împlinea o vârstă foarte frumoasă și specială, Ana și-a dorit ca ziua ei de naștere să se desfășoare într-un cadru aparte, alături de familie și câțiva prieteni dragi. La un moment dat a apărut dorința de a se sărbători la Monaco și am făcut în așa fel încât magia să se întâmple, ca un soț iubitor ce sunt. 😀 Nu de alta, dar Ana are puterea să își dorească lucrurile atât de mult încât întotdeauna acestea prind viață. Minunat, of course!

daddycool pizza boy monte carlo

Pe data de 14 aprilie ne-am luat fetița și bona și am fugit în vacanță, cu destinația Saint Tropez, de unde urma să plecăm spre Monaco pe 17 aprilie ca să o sărbătorim pe Ana într-un mare fel.

daddycool pizza boy monte carlo

Cred că ți-ai dat seama deja până acum că noi suntem o familie care face din fiecare experiență o aventură. Nu căutăm niciodată luxul în călătoriile noastre, ci feluri inedite în care să ne creăm amintiri pe care le vom rememora toată viața. Lucruri frumoase de experimentat, plăcerea și bucuria din chestiile simple. Acestea sunt, dacă ne întrebi pe noi, lucrurile care contează cu adevărat.

daddycool pizza boy monte carlo

Ei bine, am ajuns la Monte Carlo pe data de 17 așa cum plănuisem și trebuie să recunosc faptul că de multă vreme nu am mai fost atât de impresionat de un oraș. De la felul în care este construit, la clădirile extrem de elegante, la luxul pe care îl simți la fiecare pas, la mașinile de sute de mii de euro care se plimbă pe străzi, Monte Carlo este un oraș mic, dar al naibii de impozant și de impresionant.

daddycool pizza boy monte carlo

E locul în care, chiar dacă mai am de lucrat la contul din bancă, m-am simțit fix ca acasă. Deși se simte mirosul banilor în aer, totul este foarte cool, iar oamenii care conduceau mașinile extrem de scumpe aveau niște figuri normale, calde, calme. Spre deosebire de știm noi ce alte specimene de prin știm noi ce alte locuri. Da, e un oraș în care am putea să locuim! 🙂

daddycool pizza boy monte carlo

Ajunși acolo, eram 5 români și jumătate care vizitau și priveau cu admirație măiestria unui oraș cu totul aparte: eu, Ana, Gina (bona lui Ingrid/ mătușa Anei), Alexia și Claudiu, bunii noștri prieteni la care am locuit în Saint Tropez. Jumătatea era Ingrid, evident.

După o călătorie destul de solicitantă, a sosit momentul să luăm masa. Sigur, varianta clasică și cea mai la îndemână era să intrăm într-un restaurant cu nume fistichiu și să ne dăm check-in că luăm cina la Monte Carlo, nu? Să moară dușmanii de ciudă. :)) Nope, nu suntem deloc genul, așa că am preferat să facem vizita la Monaco + ziua Anei și mai interesantă: am comandat pizza. Dintr-un fast food. Și am mâncat-o pe un trotuar, lângă mașini de lux. Și am băut bere. A făcut Ana cinste, evident, doar era ziua ei. 😀

daddycool pizza boy monte carlo

Ei, asta da experiență. A fost fun! Și avem o amintire grozavă de povestit prietenilor, adică vouă! 🙂 Unde mai punem că toată cina ne-a costat vreo 35 de euro. :))

De menționat că era un loc amenajat în fața pizzeriei pentru aventurierii ca noi, nu ne-am trântit pur și simplu pizza pe trotuar. :)) Am preferat doar să alegem varianta mai urbană de a experimenta cina în acest oraș. Și ne-a plăcut! 😀

daddycool pizza boy monte carlo

Naturalețea mi se pare un lux pe care nu toată lumea și-l permite pentru că, nu-i așa, ținem la aparențe și nu vrem să ne stricăm cumva imaginea creată pe Facebook sau Instagram, right? Eu zic să o încerci de fiecare dată când ai ocazia. Iar dacă ajungi pe la Monte Carlo, mănâncă o pizza pe trotuar. O să te simți al naibii de bine! 😀

Cu drag, DaddyCool

 

Ținuta pe care o port este semnată de minunații mei prieteni de la Men’s Cave – Clothing Concept Store.