Sunt abia la jumătate de an distanță de prima postare pe acest blog, iar rezultatele care au apărut în acest timp scurt sunt atât de frumoase încât nu am cum să fiu altfel decât super recunoscător. Că simțiți cum tot ce e povestit aici este real, autentic și 100% natural și că munca pe care o depun pentru locul meu de suflet este din ce în ce mai apreciată! Mulțumesc!

După 6 luni de blogging, am reușit să adun la CV-ul DaddyCool.ro o copertă de revistă de parenting alături de familia mea, materiale pe print despre DaddyCool, un proiect-omagiu pe actorie („In Memoriam”), interviuri în online, un loc în TOP 20 blogguri de parenting din România realizat de revista „BIZ”, o nominalizare la categoria „Cel mai bun blog” în cadrul premiilor Radar de Media 2016, o campanie pentru un mall din capitală, o altă campanie pentru un brand de electronice internațional, zeci de ședințe foto, unele dintre ele chiar în afara țării,  5 materiale pe TV și lista cu realizările acestui proiect de suflet va continua pentru că am foarte multe lucruri de spus și de oferit celor din jurul meu. 😀

daddycool protvMă bucur enorm atunci când văd că eu și Ana putem fi un exemplu pentru tinerii ca noi, actuali sau viitori părinți și m-am bucurat și mai tare atunci când am primit propunerea de a realiza un material despre familia noastră pentru emisiunea Vorbește Lumea de la PRO TV.

daddycool protv

Pentru că e o emisiune curată, cum foarte rar mai găsești azi pe la TV și pentru că mi s-a părut o șansă foarte frumoasă să arătăm oamenilor că se poate trăi și relaxat cu un copil, într-o perioadă în care majoritatea aleargă după bani și carieră. De fapt, se poate să le ai pe amândouă, în timp ce te bucuri și de o familie frumoasă. Normal, nu spune nimeni că e ușor, ba chiar deloc, dar cine alege variantele cele mai simple în viață are slabe șanse de reușită pe viitor.

daddycool protv

Vă invit să urmăriți un material super sincer despre viața de părinți tineri, cu multe vise, cariere în plină desfășurare și (îmi place mie să cred) ascensiune, cu hop-uri și provocări, cu bune și rele, dar întotdeauna cu zâmbetul pe buze și rezolvare la orice situație neprevăzută. Un material despre puterea în 2 și faptul că, într-o familie în care există respect și înțelegere, lucrurile nu au cum să nu funcționeze:

Da, venirea pe lume a unui copil este un test foarte complex, pe care ajungem să-l trecem doar dacă ne asumăm 100% responsabilitatea și consecințele atunci când ne hotărâm că asta este formula cu care vrem să mergem înainte spre viitor.

Cu drag, DaddyCool