Atunci când v-am povestit cum hoții ne-au intrat în curte și ne-au furat diverse lucruri, v-am spus și despre tricicleta Ingridei. Pe care abia ce o luasem și care îmi plăcea la nebunie…

Tocmai de aceea mă și supărasem că a fost furată. Ei bine, pentru că o arătasem deja pe Facebook & Instagram iar unii dintre voi m-ați întrebat despre ea în mesaje private, mi-am adus aminte că v-am rămas dator cu niște explicații.

Tricicleta pe care o folosim (pentru că i-am luat alta, după ce a fost furată prima) se numește Coccolle ALTO. Este un model nou, confortabil și cu un design modern. Foarte ușor de manevrat de către adult, chiar și de către copil.

DaddyCool tricicleta

Ea este destinată copiilor cu vârste începând de la 10 luni pââână la 6 ani. Plus că este pliabilă și extrem ușor de manevrat. Are parte de o centură cu sistem de prindere în 5 puncte și poate fi reglată pentru nevoile copilului în timpul mersului.

„Eram extrem de mulțumit de tricicleta aceasta, iar la câteva zile distață au furat-o hoții!”

 

Chiar e super cool! Are și copertină care poate fi folosită împotriva soarelui sau a ploii. Plus loc de depozitare pentru diverse lucruri necesare pe timpul plimbării. Ba chiar și o gentuță termoizolantă în spate, care se poate detașa, la nevoie.

DaddyCool tricicleta

Apoi, după ce copilul crește suficient de mult, se poate îndepărta mânerul de direcție telescopic. Atunci obiectul se transformă într-o tricicletă normală, fără copertină și accesoriile pe care le vedeți în poze.

Vă spun sincer că tricicleta ne-a făcut zilele mai ușoare. Închipuiți-vă că Ingrid crește și se îngreunează, iar noi nu o putem ține în brațe pe distanțe prea lungi. Apoi, dacă mai vrei să faci și niște cumpărături la supermarket, chiar e simplu pentru că există și spațiu de depozitare în spate.

„Tata, Pa Paaaaaa!”

 

E drept, uneori punem cumpărăturile în tricicletă și copilul în brațe, dar tot e super utilă și în acel caz. Putem manevra ușor una dintre greutățile din brațe. 🙂

DaddyCool tricicleta

Să știți că e o plăcere să o plimb pe Ingrid în tricicleta aceasta, iar ei îi place la nebunie să o „conducă” pentru că are libertatea să miște de ghidon în ce direcție vrea. Așa are impresia că stabilește direcția traseului nostru. Uneori chiar ea o stabilește. A devenit așa de puternică încât îmi e greu să redirecționez roata din față! :))

În fiecare zi Ingrid are chef de „Pa Paaaa” și se urcă hop-țop în bicicletă, semn că nu numai mie mi se par plăcute plimbările cu ea.

DaddyCool tricicleta

Ba, mai mult, aproape zilnic Ana și Ingrid și-au creat un obicei care mie îmi place la nebunie. Merg să ia prânzul în oraș, într-un parc apropiat de casă. Ingrida mănâncă paste din orez de la un restaurant vietnamez (este îndrăgostită de paste de tot felul), iar Ana îi ține companie și împart prânzul ca două minunate ce sunt. Iar șezutul tricicletei este folosit pe post de masă. 😀 Când se întâmplă să am programul liber în timpul în care ele fac asta, bineînțeles că le acompaniez. 🙂

M-am gândit că poate sunteți și voi în căutare de obiecte practice de folosit la plimbările alături de cei mici. Tricicleta aceasta chiar mi se pare o opțiune foarte bună, la un preț avantajos. Tocmai de aceea am și revenit cu un review la câteva luni distanță de prima utilizare. Am vrut să fiu sigur că e ceva ce pot recomanda mai departe. Ei bine, tocmai am făcut-o. 🙂

DaddyCool tricicleta

P.S: Noi am luat atunci și o tricicletă normală, în ideea în care Ingrid se va folosi, poate, separat de amândouă. Ne-am dat seama că e cam mică pentru aceasta, deocamdată, așa că așteptăm să mai crească pentru a ajunge la pedale! :))

DaddyCool tricicleta

Dacă aveți însă copii mai mari, și aceasta este o opțiune super simpatică, iar detaliile le găsiți aici.

Cu drag, DaddyCool!