Pentru că perioada pe care o traversăm necesită și adaptarea stilului de viață în familia fiecăruia dintre noi, de la felul în care lucrăm, până la felul în care ne facem cumpărăturile, m-am gândit că v-ar fi de folos următoarea informație. eMAG vine în sprijinul nostru, al tuturor părinților, prin campania „Totul pentru copii”, dedicată celor mici și produselor de îngrijire pentru ei.

Chiar dacă sunt genul de om care preferă să intre în magazine, să studieze obiecte, să facă niște comparații, înainte de a lua o decizie, vă recunosc două lucruri: nu mai am timp să fac așa ceva, în primul rând, iar în al doilea rând trăiesc alături de voi aceeași perioadă de pandemie, în care nu am altă soluție decât să comand online. 😊) Așadar, orice platformă care îmi facilitează accesul rapid și ușor la lucrurile de care am nevoie, este foarte bine venită.

Sunt câteva platforme pe care le folosim de ani buni, iar una dintre acestea este eMAG. De cele mai multe ori l-am folosit atunci când am cumpărat electrocasnice. De curând, îmi iau haine de pe eMAG, dar nu m-aș fi gândit niciodată că aș putea să cumpăr și lucrurile de care avem nevoie pentru copii, tot de pe eMAG. Știu ce înseamnă pentru un părinte la început de drum sau pentru orice părinte care vrea doar să găsească tot ce are nevoie în același loc, vestea că acum e posibil, tot prin platforma eMAG. E RAI. Totul, la doar un click distanță. Ce poți să ceri mai mult? 🙂

AVEM PENTRU VOI UN SUPER COD DE REDUCERE, PENTRU 15% OFF!

Ei bine, eMAG desfășoară zilele acestea campaia „Totul pentru copii” și vine în atenția tuturor părinților cu o varietate foarte mare de produse pentru îngrijirea copiilor. De la scutece, la igienă, cărucioare, hrană, pătuțuri pentru cei mici sau chiar scaune de luat masa. Ba, mai mult, am bucuria să vă dau și eu un COD DE REDUCERE pentru orice achiziție (daddycool15), valabil azi, 7 APRILIE, ca un mic semn de mulțumire pentru că ne sunteți alături și ne urmăriți toate aventurile.

Codul este valabil pentru următoarele categorii:

  • Scutece bebeluși
  • Hrană bebeluși cu vârsta peste 1 an
  • Igienă și îngrijire
  • Maternitate
  • Camera copilului
  • Cărucioare și articole transport, vândute de eMAG.

 

Am studiat un pic oferta și mi se pare una chiar generoasă. De asemenea, aș vrea să vă arăt și două obiecte care mi-au atras mie atenția. Super folositoare, sustenabile cât să-și poată face cu ușurință loc și în casa noastră, dar și la prețuri decente, din punctul meu de vedere:

PĂTUȚ DIN LEMN de la WUNDERKID, cu laterală culisantă și saltea de cocos, pe eMAG:

https://www.emag.ro/patut-lemn-wunderkid-kinga-cu-laterala-culisanta-si-saltea-cocos-10-cm-natur-6426228083597/pd/DFSM6JBBM/

MASĂ PENTRU ACTIVITĂȚI, TOT DIN LEMN, de la MAPPY. Perfectă pentru copiii care stau locului și sunt creativi pe partea de desen, modelare în plastelină etc.

https://www.emag.ro/set-masuta-activitati-mappy-happy-cu-2-scaune-din-lemn-bej-verde-5949129019157/pd/DXVRG7MBM/

Eu mi-am dorit mereu un pătuț din lemn pentru copii, încă de la Ingrid. Mi se pare foarte frumos, simplu și în armonie cu principiile noastre. Ei bine, la Ingrid așa am cumpărat, dar l-am ținut foaaarte puțin. Am practicat co-sleeping-ul, mai ales că a fost alăptată 2 ani. Iar la Ilan nici nu am mai încercat. Pentru că folosim aceeași rețetă. Co-sleeping și alăptat. Nici nu mai avea sens să luăm un pătuț. Și așa avem cu toții camere separate, dar dormim cu toții în una singură. Vă dați seama că nu încăpeam într-un astfel de pătuț. 😊))

Găsiți totul pentru copii, pe eMAG, la câteva click-uri distanță!

Dar sunt mulți părinți care caută ceva foarte ok pentru puiul lor, așa că varianta de mai sus e o recomandare din partea noastră. Plus că prețul este foarte ok, e deja la reducere. Apoi mai adăugați și reducerea de la noi, deci BOOM, aveți un super deal. 😊

Măsuță de activități avem, doar că a noastră este roz, iar Ingrida o folosește ca să picteze cu prietenele ei. Și cu Ilan, dar el nu stă locului, dați-vă seama. Chiar e copilul acela pe baterii care nu se termină niciodată. 😊)

Dragilor, dacă vă aflați în postura în care aveați nevoie de un loc în care să găsiți tot ce aveți nevoie pentru copilașii voștri, sau aproape tot, iată o opțiune numai bună de luat în calcul. Simplă, rapidă și eficientă. Așadar, click AICI ca să vedeți oferta disponibilă!

Iar dacă vă găsiți ceea ce căutați, în doar câteva click-uri aveți comanda plasată. Fără să fiți nevoiți să mai pierdeți timp prin trafic sau la căutat de magazine. 😊

NU UITAȚI DE CODUL DE REDUCERE: DADDYCOOL15. E VALABIL DOAR AZI, 7 APRILIE, PENTRU CATEGORIILE SELECTATE!

Cu drag, DaddyCool!