Pentru că vrem ca 2020 să fie unul plin de experiențe inedite și anul în care pornim pentru voi un super proiect de familie, „Aventurile Familiei COOL”, ne-am gândit să îl începem în forță. Iar ieri am luat o decizie ad-hoc, în urma căreia vom hoinări în formulă completă prin sudul Spaniei. Vreme de o lună. Noi doi, Ingrida noastră de 4,6 ani și noul membru, Ilănescu. Puștiul va avea la momentul plecării 2,5 luni. E tare, e nebunie, e inconștiență? Ce părere aveți?

Bineînțeles, fiecare familie are propriile filtre. Însă pentru noi este contextul ideal să începem un proiect pe care îl vrem reprezentativ pentru familia noastră. Și prin care sperăm să vă aducem informații interesante, imagini dintre cele mai frumoase și o serie de clipuri tari. Care să vă stârnească dorința de a călători cât mai des și cât mai relaxat alături de familia voastră. În plus, am călătorit cu Ingrid încă din prima lună, la 3 luni a avut și ea parte de primul zbor, iar de atunci am ținut-o tot așa. Deci nu prea aveam motive să modificăm acest stil de viață care ne aduce bucurie și ne încarcă mereu cu energie pozitivă. 😊

PRIMA AVENTURĂ A ANULUI VA FI PRIN SATELE ALBE DIN SUDUL SPANIEI, PE CARE ABIA AȘTEPTĂM SĂ LE DESCOPERIM!

 

După o perioadă destul de lungă în care am renunțat la călătorii pentru că Ana a fost însărcinată și nu a mai simțit nevoia să se plimbe prin avioane și alte mijloace de transport, ei bine, începem anul 2020 cu o decizie luată aproape ad-hoc. E adevărat, aveam în plan să facem ceva interesant în luna Ianuarie, fiindcă industria în care lucrăm nu e prea activă, dar nu știam exact ce. Voiam să vedem și cum ne acomodăm cu Ilan și viceversa, ca să putem să luăm o decizie clară. Pentru orice părinte, primul zbor al copilului este cu emoții. Tocmai de aceea căutam cea mai bună variantă pentru ceea ce ne-am fi dorit. Un loc în care este cald, un zbor nu foarte lung, o perioadă de o lună și încadrarea într-un buget anume.

DaddyCool Ingrid bagaj aeroport vacanta sudul Spaniei

După ceva dezbateri, am ajuns la concluzia finală: vom hoinări o lună prin sudul Spaniei. Mai exact, ne vom localiza în Malaga, unde vom închiria o mașină și vom face câte o excursie la câteva zile distanță. Fiind cu prichindeii după noi, dintre care unul e foarte mic, nu vrem să îi ținem chiar în fiecare zi pe drumuri. Om fi noi aventurieri, dar nu suntem nebuni. Așa că vom testa lucrurile cu exactitate odată ce am ajuns acolo.

 
CE SATE/ ORĂȘELE DIN SUDUL SPANIEI PLĂNUIM SĂ DESCOPERIM?

 

Sudul Spaniei este o regiune plină de istorie, de arome, de varietăți enorme. Așadar vreau să oferim familiei noastre ocazia de a testa mai mult timp atmosfera de acolo și să hoinărim prin:

1 – CASARES

2 – RONDA

3 – PAMPANEIRA

4 – FRIGILIANA

5 – SETENIL DE LAS BODEGAS

6 – CORDOBA

7 – IZNAJAR

8 – SEVILLIA

9 – NERJA

10 – GIBRALTAR

 

Urați-ne noroc! Să ne iasă planurile. 😊

 

HAI SĂ VĂ SPUNEM CUM AM GĂSIT BILETELE DE AVION ÎN SUDUL SPANIEI. ȘI CUM AM DESCOPERIT O SUPER CAMPANIE, CARE NE-A FĂCUT SĂ NE LUĂM BILETE ȘI CĂTRE ALTE DESTINAȚII, CU PÂNĂ LA 60% MAI IEFTINE!

Odată ce am luat decizia de a pleca, ne-a rămas varianta de a ne căuta bilete, cazare și asigurările de călătorie. Eu am zis să arunc un ochi pe site-ul celor de la vola.ro. Iar imediat ce am intrat pe site, am descoperit faptul că au în plină desfășurare campania IEFTINUARIE, cu zboruri chiar și cu 60% mai ieftine pentru tot anul, dacă le cumpărăm acum. Normal că m-a făcut foarte curios toată ideea, așa că am început să caut informații. Și ceea ce am descoperit mi s-a părut foarte tare.

Ieftinuarie s-a născut după studiul datelor din ultimii 4 ani. Timp în care s-au făcut comparații între tarifele medii din fiecare lună din an, pentru majoritatea destinațiilor. Și concluzia a fost că biletele cumpărate în luna ianuarie sunt cu până la 60% mai ieftine decât cele cumpărate în luna de plecare. Procentajul de reducere este influențat, bineînțeles, de compania aeriană și de perioada de plecare. Iar pentru că informațiile sunt susținute de date matematice, în baza de date găsiți comparația prețurilor direct în rezultatele căutării. Pentru transparență totală.

La fiecare căutare de bilete de avion cu plecare în alte luni decât în ianuarie, puteți vedea cu ce procent sunt mai ieftine, iar dacă dați click pe linkul „De ce e mai ieftin?” se deschide un grafic în care vi se arată evoluția prețului până în luna plecării. Vă arăt imediat, mai jos:

Conform celor povestite mai sus, noi am găsit bilete la prețuri ok pentru aventura noastră din sudul Spaniei și am beneficiat de tarifele din Ieftinuarie. În plus, am făcut  încă o simulare pentru un trip pe care îl vom face în luna Septembrie în Portugalia, atunci când se căsătoresc niște prieteni de-ai noștri în Lisabona. Și chiar am găsit bilete cu 40% mai ieftine. 500 de euro pentru patru bilete ni s-a părut super rezonabil, așa că nu am stat pe gânduri și le-am rezervat.

PROFITAȚI DE OFERTE MEREU ȘI BUCURAȚI-VĂ DE FIECARE AVENTURĂ. YOU ONLY LIVE ONCE!

 

Iată, deci, cum o campanie bună și transparentă ne-a făcut să ne plănuim deja nu una, ci două vacanțe. 😊 De asemenea, dacă vreți să descoperiți de ce sunt biletele mai ieftine în perioada aleasă, dați un simplu click și vedeți fluctuația prețurilor din timpul anului. Iar dacă programul vostru este unul flexibil, e clar că vă puteți alege apoi fix biletele cele mai bune ca preț.

A rămas ca noi să ne uităm și la niște city break-uri în timpul anului. Fiindcă am găsit bilete cu prețuri începând cu 20 de euro și nu vă mai spun că ne-am rezervat și două din acestea. Nu vreau să ne urâți, în loc să ne bucurăm împreună de aventurile noastre. 😊)

Dar ceea ce vreau să vă spun este că IEFTINUARIE de pe vola.ro este cam tare! Iar dacă tot aveți niște bani puși de-o parte, eu spun să îi investiți în niște călătorii până nu îi cheltuiți pe altceva. 😊

Cu drag vă recomandăm să aruncați un ochi până pe data de 31 ianuarie. Mai ales că cei de la vola.ro și-au luat și niște parteneri pe măsură în această aventură și puteți câștiga premii super cool. De exemplu, banii înapoi pe biletele de avion, vouchere de călătorii de la Free Now sau chiar marele premiu în valoare de 10.000 de euro de la Blue Air. Cam tare, nu? În fine, cel mai bine este să aflați toate detaliile acestea super interesante și importante dând click pe SITE-UL LOR!

 

UNDE STĂM ȘI CE UNITATE DE CAZARE AM ALES?

Așa cum spuneam mai sus, vom locui în Malaga pentru că ni s-a părut o variantă mai ok să nu stăm să ne tot mutăm bagajele din loc în loc. Mai ales pentru confortul lui Ilan, care e încă foarte mic. Apoi vom face plimbări cu mașina închiriată, tren etc, ce vom mai găsi potrivit pentru planurile noastre.

DaddyCool apartament Malaga sudul Spaniei

DaddyCool apartament Malaga sudul Spaniei 2

DaddyCool apartament Malaga sudul Spaniei 3

Pentru cazare am optat pentru un apartament airbnb fiindcă hotelurile nu prea ne ofereau ce ne doream. Așa că am găsit ceva suuuper cool în centrul orașului. Vom avea alături o prietenă bună și, având în vedere timpul foarte scurt dintre data rezervării și data plecării, am avut noroc să găsim un apartament cu trei camere la prețul de 1.153 de dolari. Awesooooome! Apartamentul este foarte spațios. E și mai mare în realitate decât în poze, conform review-urilor, cu recenzii foarte bune. Așadar, la aventură înainte. 😊

DaddyCool kit vacanta sudul Spaniei

PREGĂTIȚI-VĂ PENTRU AVENTURILE FAMILIEI COOL! ÎNCEPEM DISTRACȚIA DIN SUDUL SPANIEI!

 

Acestea fiind spuse, ne vom reciti/ vedea pe Instagram din sudul Spaniei, vreme de o lună. Începând cu data de 14 Ianuarie, plănuim să vă aducem cele mai cool poze și interesante informații. Mai ales că regiunea este una pliiiiină de istorie, frumusețe naturală, date istorice importante, fun facts etc.

Apoi, începând cu luna Martie, veți descoperi toate aventurile pe canalul nostru de YouTube. Unde va începe serialul „AVENTURILE FAMILIEI COOL” și unde vă pregătim super clipuri, pliiiine de chestii interesante. Va fi un show cool to watch, de care sunt sigur că o să vă îndrăgostiți! 😊

Ce spuneți, porniți alături de noi în #aventurilefamilieicool?

Cu drag, DaddyCool.