Am fost nominalizat la Webstock Awards 2017 cu un proiect de suflet și sunt super fericit din acest motiv. „picniCOOL by DaddyCool” este printre finaliști, iar faptul că visul meu de anul trecut a prins contur încă de prima dată când am înscris un proiect în competiție înseamnă foarte mult pentru mine. Stau prost de tot la capitolul „laudă de sine” dar am reușit, totuși, să vă povestesc un pic despre ce simt cu privire la această mare realizare. 🙂

Webstock a devenit, în timp, evenimentul acela la care își doresc să participe toți oamenii din industria online. Conceput și organizat de către echipa Evensys, seriozitatea și profesionalismul oamenilor și-au spus cuvântul de-a lungul edițiilor. Tocmai de aceea vrem cu toții să fim prezenți pe 29 septembrie la JW Marriot din București.

E locul unde se aduc în prim plan cele mai noi tendințe din Social Media prin intermediul mai multor sesiuni cu speakeri de tot felul și din diferite domenii, iar la final are loc gala Webstock Awards!

picnicool

Ei bine, aici e partea și mai interesantă, din punctul meu de vedere. Pentru că se premiază cele mai bune proiecte din online-ul românesc, realizate în ultimul an. Proiecte creative și inedite, realizate în online sau chiar offline (dar promovate online) în ultimele 12 luni.

Cum funcționează mecanismul propunerilor și al alegerii finaliștilor de la Webstock?

 

Până la momentul în care se anunță finaliștii, se trece prin două etape: propunerile spre nominalizare și jurizarea (ce include preselecția nominalizaților și jurizarea finală). Se califică acele proiecte care au fost realizate în intervalul 2016 – 2017 (august), se adresează publicului român, sunt dezvoltate de echipe locale și excelează în design, funcționalitate și conținut. Deja lucrurile acestea spun multe despre proiectele care intră în finală! 🙂 Ei bine, cu mare bucurie vă spun că „picniCOOL by DaddyCool” a fost selectat între proiectele finaliste din cadrul Webstock Awards 2017, la categoria SPECIAL PROJECTS! WOW!

Webstock picniCOOL

M-a bucurat foarte tare atunci când am descoperit acest lucru chiar la ei pe site. Dar nu e vorba despre nominalizarea în sine, ci despre faptul că e un eveniment în care se promovează și se premiază inovația, creativitatea, originalitatea. Da, mă „bat” cu încă 33 de proiecte faine, implementate de oameni sau companii foarte mari, dar nu asta e important. Important este mesajul pe care vreau să-l transmit cu #picniCOOL și ideea de la care a pornit totul: să ajut copii, cât mai mulți copii! 🙂

Totul a pornit de la un vis pe care l-am transformat în realitate. Sunt pe Pământ ca să ajut! Acesta este jobul meu adevărat și asta voi face de fiecare dată când voi avea ocazia!

 

#picniCOOL înseamnă un eveniment relaxat, în care familii și copii se adună într-un loc în care e multă iarbă verde, mâncare sănătoasă, muzică, voie bună și magie. Iar singura condiție de participare este să donezi ceva pentru un caz anume. Anul acesta am strâns donații pentru Asociația Touched România în curtea prietenilor de la EFdeN, anul viitor alegem un alt caz și tot așa.

Webstock picniCOOL

Totul a pornit de la un vis pe care mi-am dorit foarte tare să îl transform în realitate. Și asta am făcut, așa cum fac mereu. Nu vreau ca nimic să mă oprească din misiunea mea de a ajuta copiii din toată lumea. Încep de aici, și voi merge depaaaaarte ca să ajut oriunde voi putea. Oriunde este nevoie de mine! Sunt pe Pământ ca să ajut. Ăsta este jobul meu adevărat! 🙂

Webstock picniCOOL

Sunt fericit să fiu printre finaliștii Webstock Awards 2017 și da, sper să fiu și pe podium. Pentru că înseamnă oportunitatea de a transmite mai departe mesajul meu social majorității jucătorilor din online. Iar mesajul e scurt: e simplu să ajuți. Trebuie doar să vrei! 🙂

Despre cum am reușit să fac cea mai recentă ediție #picniCOOL de unul singur, puteți citi AICI. Nu a fost deloc ușor. 🙂

Ne vedem pe 29 septembrie. Wish me luuuck! 😀

P.S: Anul acesta sunt multe persoane din nișa de parenting nominalizate la Webstock, ceea ce mă bucură super tare. Și le felicit pe toate pentru munca și dăruirea cu care se ocupă de blogurile pe care le au. Și pentru felul în care se implică în comunitate. Și cred că vom fi o gașcă mare și frumoasă la eveniment, așa că abia aștept!!!

Cu drag, DaddyCool!

Nu uitați că ne vedem și pe Facebook & Instagram

Foto: Dan Niculescu