Pe 16 iulie a fost rândul meu să citesc povești copiilor în cadrul proiectului „Și tu iubești să citești”, care se va desfășura pe tot parcursul lunii iulie. Acțiunea se desfășoară într-un spațiu de lectură accesibil, gratuit tuturor, aflat la parter, lângă intrarea principală.  Abia aștept! Ne vedem acolo de la orele 17:30?

Oricine poate veni aici să citească din cărțile puse la dispoziție de Sun Plaza, poate aduce cărți și poate lua altele la schimb pe întreaga durată a campaniei. La finalul lunii, toate cărțile rămase vor fi donate unor centre din sectorul 4 care oferă adăpost temporar familiilor fără case.

În prezent, cu ajutorul partenerilor din proiect, Adevărul, Gazeta Sporturilor, Cora și Librarium, spațiul de lectură beneficiază deja de 1500 de cărți, atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari.

În weekend-uri persoane publice și bloggeri au acceptat să citească pentru cei prezenți în spațiul special amenajat. Atunci când am primit propunerea am acceptat pe loc, cu drag, mai ales că am amintiri foarte frumoase legate de citit și perioada în care Ingrid a fost în burtica Anei.

daddycool citesc povestiMi-a plăcut să-i citesc destul de des, acesta fiind unul dintre motivele pentru care bebelușa noastră minunată mi-a recunoscut vocea imediat ce s-a născut. Iar sentimentul este WOW! Vreau ca vocea mea să fie un sunet la fel de plăcut și pentru copiii care vor fi mâine în SUN PLAZA, așadar vă aștept cu drag și cu cărți din care vom culege cele mai interesante povești.

daddycool citesc povesti

Oricine vrea să petreacă o oră în compania copiilor sau adulților iubitori de cărți, citind sau povestind, se poate înscrie pentru lecturi publice cu un e-mail la: marketing@sun-plaza.ro.

Campania de responsabilitate socială „Și tu iubești să citești” încurajează lectura în familie. Și pentru că dar din dar se face poveste, ești invitat/ă să donezi o carte bibliotecii gratuite din Sun Plaza și vei primi o alta în loc. La finalul campaniei, cărțile vor fi donate unor micuți mai puțin norocoși.

Partenerii media ai proiectului „Și tu iubești să citești” sunt www.copilul.ro, www.rol.ro, www.bookblog.ro.

Cu drag, DaddyCool