FAM, v-am povestit acum ceva vreme despre platforma Tipli, o platformă de cash back, prin care primiți înapoi bani pe card, în timp ce faceți cumpărături pentru produsele voastre preferate. Ei bine, că tot se apropie Black Friday, m-am gândit să vă spun din nou de beneficiile unei astfel de platforme. Mai ales în această perioadă, în care veți putea profita de reduceri substanțiale la o mulțime dintre partenerii disponibili deja în platformă.

Ca să vă aduceți aminte mai mai în detaliu despre ce presupune platforma, vă invit să intrați AICI, unde găsiți materialul precedent, cu toate detaliile necesare.

În altă ordine de idei, am să vă fac o mică recapitulare și am să vă spun care sunt principalele beneficii ale utilizării platformei Tipli:

  • BANI ÎNAPOI PE CARD, DE LA O MULȚIME DE PARTENERI.

  • BONUS INSTANT, DUPĂ PRIMA COMANDĂ.

  • PESTE 600 DE SHOP-URI CU O MULȚIME DE SUPER OFERTE.

  • MAJORITATEA PRODUSELOR VOASTRE PREFERATE, ÎN ACEEAȘI PLATFORMĂ.

 

Înainte de toate, este nevoie să vă logați pe aplicația sau pe site-ul www.tipli.ro. Dar procesul este foarte simplu, iar înregistrarea este rapidă și gratuită. Fie vă logați direct cu contul de Facebook, fie vă lăsați adresa de e-mail.

Apoi, sunteți gata să căutați magazinele preferate, să le accesați și să plasați comanda. În 48 de ore de la plasarea comenzii, Tipli vă va aduce înapoi în cont o parte din banii cheltuiți, în funcție de comisionul stabilit cu fiecare magazin.

 

Dacă faceți înregistrarea pe Tipli prin ACEST LINK, veți primi pe card 30 de lei înapoi, după plasarea primei comenzi, pe lângă recompensa de cash back. 

 

Pe Tipli se găsesc aproximativ 600 e-shopuri, printre care: AliExpress, AboutYou, Answear, Notino, Elefant, Factcool, Footshop etc.

 

Imediat ce accesați platforma, veți putea vedea atât lista de magazine, cât și comisionul pe care îl veți primi înapoi după fiecare comandă efectuată.

Practic, toate cumpărăturile de pe Tipli vă aduc înapoi bani pentru altele. Iar banii din cont pot fi scoși de pe card, pentru a fi folosiți exact așa cum vă doriți. 

 

Spor la cumpărături de Black Friday și nu numai. Sfatul meu este să vă cumpărați doar lucrurile de care aveți musai nevoie, pentru a nu contribui la un consumerism inutil, care nu ajută nici planeta, dar nici pe voi. Părerea mea, mai bine câteva lucruri, dar care să vă folosească mult timp.

Cu drag, DaddyCool. 🙂