Câteodată, în viață se întâmplă lucruri care te iau cu totul prin surprindere și îți demonstrează că nimic din ceea ce ai experimentat și credeai că ai învățat până în acel moment nu mai contează. Că regulile se pot da peste cap într-o clipită și că orice fel de experiență neplăcută te pregătește pentru ceva frumos, pe care îl meriți și pe care trebuie să îl primești cu brațele deschise.

Știi relația aceea pe care ai avut-o la un moment dat și despre care credeai că va dura pâââână la adânci bătrâneți? Persoana lângă care ai avut impresia că vei îmbătrâni dar, în ciuda tuturor lucrurilor, ați ajuns să vă despărțiți? Și mai știi cât ai suferit și cum credeai că nu vei mai putea iubi vreodată pe cineva la fel de mult? Nu te amuzi acum, când chiar ai întâlnit persoana potrivită și îți dai seama ce înseamnă iubirea cu adevărat?

daddycool aniversare viață

Credeam că sunt singurul care a trecut prin așa ceva, dar am studiat oameni din jurul meu și mi-am dat seama că, în viață, tuturor ne e dat să trecem printr-o sferință în dragoste. Cel puțin una. O decepție peste care nu credem că vom putea trece vreodată. Care ne face să credem că nu vom mai putea iubi la fel. Ne face să ne punem întrebări: „De ce nu a mers?”, „Cu ce am greșit?” Dar toate astea sunt, de fapt, lecții pregătitoare pentru momentul în care o să întâlnim persoana care ne e destinată cu adevărat. Lecții care ne maturizează și ne ajută să descoperim fericirea atunci când suntem pregătiți pentru ea. Poate sună siropos, dar e adevărat. Sunt oameni cu care pur și simplu suntem meniți să fim. Cu care poate nu am fi crezut vreodată că ne vom întâlni, dar care erau, la rândul lor, în căutarea noastră. Și cu care, într-un final, inevitabil ne vom întâlni. Și vom simți cu adevărat că el/ea este THE ONE.

daddycool aniversare viață

A trecut un an de când eu și Ana ne-am unit destinele în fața lui Dumnezeu și 4 de relație, dar noi ne știm de-o viață. O viață din altă dimensiune, în care ne-am promis că ne vom reîntâlni și vom trăi împreună până la adânci bătrâneți. Cu bune și rele. Și ne-am căutat, am suferit, ne-am rătăcit, ne-am pus întrebări până în ziua în care ne-am reîntâlnit! 🙂

daddycool aniversare viață

Total întâmplător, am putea crede, în cadrul unui proiect care nici nu a mai văzut lumina zilei, dar care a pornit totul. Prin intermediul unei persoane care ne-a dezamăgit pe plan profesional, dar care a făcut pentru noi mai multe decât și-ar fi închipuit vreodată. Ne-a unit în viața asta, iar datorită ei noi suntem astăzi familia Fenomeneasa aka Călătoreasa, soț și soție, părinții unei fetițe minunate, Ingrid, în ochii căreia poți vedea Universul întreg.

daddycool aniversare viață

daddycool aniversare viață

Iată o bucățică dintr-o nuntă și un botez pe care nu le vom uita niciodată. 25 iulie 2015:

daddycool aniversare viață

daddycool aniversare viață

daddycool aniversare viață

daddycool aniversare viață

daddycool aniversare viață

daddycool aniversare viață

daddycool aniversare viață

Să știi că întâlnirea nu a fost una ușoară. Ana și-a amintit mai repede de mine, a simțit ceva puternic atunci când m-a văzut, dar eu eram încă pierdut. Mi-a luat câteva luni să-mi dau seama că ea e aleasa. Că e sufletul meu pereche, oglinda în care am nevoie să mă uit în fiecare dimineață. Fusesem dezamăgit și refuzam să mai cred în iubire. Dar ea a avut răbdare. Oho, și câtă răbdare. Iar eu, crede-mă, m-am trezit din „somn” chiar înainte să fie prea târziu. Chiar înainte ca ea să renunțe să mai lupte. A fost un moment incredibil. Țin minte și acum, eram într-un autocar, în drum spre Media Music Awards și, deși eram împreună de câteva luni, ceva nu îmi dădea voie să spun că avem o relație „oficială”. Și, în drum spre Sibiu, mă uitam la ea când m-a trăznit: „Ea e!” mi-a spus o voce interioară. Și chiar ea a fost! Și era cât pe ce să o pierd.

daddycool aniversare viață

Și de atunci tot creștem zilnic împreună pe plan spiritual și profesional, ne maturizăm împreună, greșim împreună, ne susținem, ne certăm, ne împăcăm, ne iubim și ne dăm seama că, înainte de toate, suntem prietenii noștri cei mai buni, iar asta ne ajută enorm în relație. Ne spunem orice fără nici un fel de teamă, ne supărăm atunci când ceva nu ne convine, realizăm că am greșit și ne cerem scuze, împărțim toate stările împreună. Ne dăm voie să fim oameni vulnerabili, niciodată perfecți! Și ne dăm seama că am ajuns să ne cunoaștem atât de bine într-un timp atât de scurt pentru că am trecut prin o mulțime de experiențe împreună într-o viață anterioară.

daddycool aniversare viață

Viitorul sună foarte bine și suntem pregătiți pentru toate lucrurile frumoase pe care urmează să le primim pentru că le proiectăm și muncim zilnic pentru ele. Să știi că în viață nimic bun nu vine fără muncă, voință, determinare, răbdare, relaxare, credință!  Credința că vei întâlni oamenii de care ai nevoie în jurul tău, jumătatea alături de care vei crește văzând cu ochii. Pe toate planurile! Pentru că, de fapt, niciodată nu reușim singuri! În spatele nostru e întotdeauna cineva care ne susține și ne hrănește visele.

daddycool aniversare viață

Iubito, îți mulțumesc pentru tot. Pentru că m-ai găsit și în această viață! 🙂 A fost un an al împlinirilor pe toate planurile. Îți promit că vom fi împreună până la adânci bătrâneți, dar și în viețile ce vor urma, oricât de fantasmagoric sună. Și știi de ce? Pentru că iubirea adevărată încă există, chiar dacă oamenii nu mai cred de mult în ea…

Cu drag, DaddyCool

 

P.S: Pentru ziua noastră specială, am ales un loc la fel de special: Cheile Bicazului, Lacul Roșu. Un loc de o frumusețe aparte, despre care abia aștept să îți povestesc într-un material viitor! 🙂

daddycool aniversare viață

Foto nuntă: Tehnicolor/ Cătălin și Mirela Săvulescu