Invitația la joacă mi se pare întotdeauna un lucru de nerefuzat, așa că îndrăznesc să fac un apel către voi! Ieșiți la joacă alături de copiii voștri, iar prietenii mei de la PROFI România vă vor premia cu o mulțime de lucruri super cool. Printre care și o super excursie la LEGOLAND! Ei, dacă nici acestea nu sunt motive de joacă, nu știu ce altceva ar putea fi. Vă explic mai jos mecanismul super simplu prin care puteți deveni câștigători!

PROFI România ne îndeamnă să ieșim cu mic, cu mare, la distracție sub soare, în perioada 1 Iunie – 10 Iunie 2018. Iar eu susțin distracția de orice fel dintre adulți și copii, așa că m-am alăturat campaniei lor fără să stau prea mult pe gânduri. 🙂

Mai ales că întreaga invitație la distracție înseamnă pentru voi șansa de a câștiga perechi de role și biciclete în fiecare zi saaaaau, marele premiu, O SUPER EXCURSIE LA LEGOLAND GERMANIA!

DaddyCool joaca 3

Pentru a intra în competiție, voi nu trebuie decât să ieșiți afară și să vă jucați în familie. Apoi imortalizați momentul într-o fotografie demnă de pus într-un album foto sau într-o ramă. Următorii pași sunt să intrați pe www.profi.ro/jocurilecopilariei, să încărcați fotografia și să completați câmpurile obligatorii cu datele voastre. Apoi așteptați să vă surâdă norocul. Atât de simplu e. Exact așa cum v-am spus! 🙂

 

Ieșitul la joacă alături de familie vă poate aduce o super excursie la LEGOLAND GERMANIA și o mulțime de alte premii cool!

 

DaddyCool joaca 5

Dincolo de faptul că puteți câștiga toate acele lucruri frumoase, aș vrea să vă rog să nu uitați niciodată să ieșiți la joacă alături de copiii și de familia voastră. Timpul petrecut în familie este cel mai mare premiu de care vom putea avea parte vreodată. Și, cum nu se întoarce înapoi, ar fi chiar păcat să-l pierdem. Dincolo de carieră, job, bani, alergătură, nebunie, să nu uităm că familia este cea care ne susține necondiționat. Și că din familie ne luăm toată energia pozitivă ca să putem merge mai departe.

DaddyCool joaca 4

Abia aștept să mă anunțați că ați fost fericiții câștigători ai unor momente de neuitat alături de familia voastră. Și, evident, ai premiilor puse la bătaie. Vă urez succes și cât mai mult timp de joacă alături de toți cei iubiți.

Regulamentul campaniei poate fi consultat AICI.

Cu drag, DaddyCool!