Îmi plac foarte mult inițiativele oamenilor care fac în așa fel încât să ajute cât de mult și cât de des pot persoanele din jurul lor. Încerc să mă implic în cât mai multe astfel de evenimente pentru că vreau ca Ingrid să moștenească de la mine solidaritatea, în primul rând. Îmi doresc să sară întotdeauna în ajutorul celor care au nevoie de el fără să aștepte vreodată ceva în schimb. Iar pentru acest lucru cine îi poate fi cel mai bun exemplu dacă nu noi, părinții ei?

Acestea fiind spuse, cum am auzit de acest carnaval special, m-am gândit să-ți povestesc și ție despre el. Pentru că nu e despre aparențe, poze la panou și alte superficialități de genul, ci este despre cum noi putem fi șansa la viață a unor copii care se confruntă cu probleme, se află în situații critice. E despre cum o donație de-a noastră poate să facă diferența, poate garanta unui copil bolnav grav și fără posibilități materiale măcar o zi de cazare la spital. E despre SPERANȚĂ!

Vino pe 3 iunie să-i cunoști, la HOSPICE Carnival, pe cei care, la fel ca tine, încălzesc inimi umbrite de prea multă suferință. Te vei bucura de o seară magică alături de oamenii care simt că trăiesc cu adevărat atunci când își pot ajuta semenii greu încercați de destin.
Hospice Carnaval daddycool

HOSPICE Carnival este o petrecere caritabilă dedicată copiilor care suferă de o boală incurabilă, aflați în îngrijirea HOSPICE Casa Speranței, iar mai multe detalii despre acest eveniment special și istoria pe care o are în spate poți citi AICI!

Ce spui, ne vedem acolo să întindem o mână de ajutor copiilor cu probleme?

Cu drag, DaddyCool!